Njave Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bas bi volio da se Schumi, Hakinnen i Alonso vrate u natjecateljsku formu kao prije, a i ponovno u F1 svijet, kako bi Hamilton se sa njima proveo, mislim da bi Schumacher radio dijete od njega na kisnoj stazi
Gabre Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Glocks times are perfectly healthy for dry tire, he's doing fine, and the championship is sliping away from Lewis hamilton.. ili, za one koji en znaju engleski, engleski komentator: Glockova vremena su sasvim u redu i to na suhim gumama, ide mu dobro, Hamiltonu prvenstvu bježi iz ruku.. to je bilo na pola kruga do kraja. kasnije još kaže da Glock ima 15 sekundi prednosti i da može se samo dokotrljati do cilja.. (grubo prevedeno) zgadilo mi se sve.
Japanac Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ovaj "sport" je korumpiraniji od vodstva naše države
alex Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 iz svega ovoga što ste svi napisali,ja zaključujem da su u biti svi pokušali shebati hamiltona a on je ipak uspeo da osvoji prvenstvo.....znači toyota je pokušala ostati na stazi da bi ga shebali,onaj ludak je bio 15-ti pa ga ide obilaziti i terati sa staze,a vettel....šta se on trpo uopšte??? Možda je njemu neko dao kintu da hebe ovoga celo vreme....tako da vrlo se to lako može gledati i sa drugačijeg gledišta.... ma dajte ljudi....tako je kako je.... iduće godine će biti zanimljivije....NAPOKON....
Pharaon Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 potpis na alexa =) btw. je bilo nekada govora koja je razlika s full slickovima i s ovim dry tyers po kisi, tj dok im kisa padne a oni na suhome?
Josey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a ovoa sezona je bila kao dosadna ? a nesican se kad se zadnji put prvenstvo odlucivalo u zadnjih 250m LOL
Gabre Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 možemo to gledati i ovako, da Glock nije usporio, onda bi bila priča kako je Vettel sjebao Hamiltona i oduzeo mu prvenstvo. Što bi bila i istina. i onda bi vettel bio u centru pažnje.
problemator Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 možemo to gledati i ovako, da Glock nije usporio, onda bi bila priča kako je Vettel sjebao Hamiltona i oduzeo mu prvenstvo. Što bi bila i istina. i onda bi vettel bio u centru pažnje. istina, samo sa jednom velikom razlikom! u vettelovom pretjecanju nema ništa što nije sasvim normalno, za razliku od hamiltonova pretjecanja glocka(čitaj prvo je sasvim regularno, a drugo je u najmanju ruku sumnjivo!)
Njave Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sta kog boli qrac jel Hamilton vozi na naslov? Pa najbolje onda da se drugi nisu ni utrkivali, da su samo Massa i Hamilton bili na stazi, koje gluposti pricate, pa to je presmijesno! Imao je Vettel sva prava ovog svijeta da ga pretekne, bila je utrka, nije bitno jel prva ili zadnja ...
Pharaon Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a ovoa sezona je bila kao dosadna ?a nesican se kad se zadnji put prvenstvo odlucivalo u zadnjih 250m LOL ova sezona je bila uredu... ali moze se to i bolje... fali borbi.. pretjecanja, bilo je zanimljivih stvari, ujebanih stvari od strane sudaca... ali za moj pojam falilo je pretjecanja.. osim ove zadnje trke koja je bila :notworthy::notworthy:
Josey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I za kraj sezone zakljucak: Nije gotovo dok nije gotovo... dok svi ne prodju Checker Flag nije gotovo
Gabre Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 da, kužim ja tebe, ja sam mislio da bi se samo govorilo kako je hamilton izgubio zbog Vettela.. ovako je samo obrnuta priča, dobio je zbog Glocka...
Pharaon Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 dok svi ne prodju Checker Flag nije gotovo a tko je mahao zastavom?? rekli da ce clan familije :lol:
Bojan Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 al najjaci su ovi meklarenovci koji opravdavaju cijei taj slucaj,kao to je sve ok i sve normalno i nimalo sumnjivo...:blink: a daju argumente koje ni djeca u vrticu ne bi popusila:thumbsup:
brba Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a koji je tvoj argument osim toga da je glock pick**** , da je kao namjesteno i sve ove gluposti koje ste nabrojali.... sve sama nagađanja :lol: ko zna, mozda fia opet nesto sredi za massu ko kak je i cijelo prvenstvo :rofl: :cheer:
jabolchica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ...dobro, i tko mi je snimio jučerašnju trku?
Don-0007 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 al najjaci su ovi meklarenovci koji opravdavaju cijei taj slucaj,kao to je sve ok i sve normalno i nimalo sumnjivo...:blink: a daju argumente koje ni djeca u vrticu ne bi popusila:thumbsup: Postoje snimke i live timing vremena gdje se vidi da Trulli i Glock u zadnjem krugu rade ista vremena na gumama za suho, a kiša pojačava, ostatak ima kišne gume... Dok vi samo imate nebuloznu tvrdnju da je Glock stao na 15 sek i čekao Lewisa... ako se pažljivo gledala cijela sezona F1, vidjelo se kakav je odnos bio između Glocka i Lewisa... da Brazil nije imao toliko zavoja Glock bi došao do cilja s gumama za suho i onda bi bio Massin junak, ovako je papak... da je otišao po prave gume, Massa bi se oprostio od naslova već 2 kruga prije kraja... Vettel i Lewis bi ga prošli... ovako je pokušao i držao Ferrarijev boks u ekstazi do zadnjeg zavoja... :thumbsup:
Pharaon Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Postoje snimke i live timing vremena gdje se vidi da Trulli i Glock u zadnjem krugu rade ista vremena na gumama za suho, a kiša pojačava, ostatak ima kišne gume... zasto onda zadnji sektor trulli ima toliko brze vrijeme a on je na mokrijoj jos stazi nego glock... :naughty::naughty:
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iskreno , Massa je izgubio naslov puno prije, ne zbog svojih grešaka nego zbog timskih grešaka; izgubljena pobjeda tri kruga prije kraja, izgubljena utrka zbog onog s crijevom za gorvio... Sudbina se malo poigrala u zadnjoj trci, i Glock je, namjerno ili ne, nikad nećemo znati, odlučio prvaka. Sam naslov prvaka nis zaslužili po mom skromnom mišljenju ni Massa ni Hamilton. Svaki od njih imao je svojih bljeskova tokom sezone, ali bogami još više retardiranih poteza koji nisu svojstveni prvacima. Primjerice, ni jedan ni drugi očito ne znaju značenje crvenog svjetla na kraju pita. Jedan prođe kroz crveno, drugi se ne zaustavlja čak ni kad vidi da drugi stoje na crveno. Oni su se našli u ovoj poziciji ne zato što su tako dobri, nego zato što su najmanje loši, i zato što su oni stvarno dobri u nekonkurentim bolidima (Alonso, da je njegov bolid bio ovoliko konkurentan cijelu sezonu, bila bi to druga priča. Vettel da je u pravom bolidu, isto. Kubica, isto. Raikkonen da se izlječi od alkoholizma , isto). Jebeš prvaka kojem na stazi zadnju poziciju koja mu nosi naslov prvaka oduzme vozač nedvojbeno lošijeg bolida a sa istim uvjetima ( jednako goriva, jednake gume, jednaka istrošenost guma). Dajte nam sljedeće godine Vettela u Ferrari, Alonsa ostavite u Renaultu ali nešto bržem, pa da vidimo mi tog Hamiltona. Ovako, naslov je osvojen srećom, ništa više. Nogometnim rječnikom, prošle godine Hamilton je izgubio autogolom. Ove godine, dobio je na penale. Čista sreća, ništa više.
problemator Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Postoje snimke i live timing vremena gdje se vidi da Trulli i Glock u zadnjem krugu rade ista vremena na gumama za suho, a kiša pojačava, ostatak ima kišne gume... Dok vi samo imate nebuloznu tvrdnju da je Glock stao na 15 sek i čekao Lewisa... ako se pažljivo gledala cijela sezona F1, vidjelo se kakav je odnos bio između Glocka i Lewisa... da Brazil nije imao toliko zavoja Glock bi došao do cilja s gumama za suho i onda bi bio Massin junak, ovako je papak... da je otišao po prave gume, Massa bi se oprostio od naslova već 2 kruga prije kraja... Vettel i Lewis bi ga prošli... ovako je pokušao i držao Ferrarijev boks u ekstazi do zadnjeg zavoja... :thumbsup: da li itko može pokazati vremena glocka i trullia zadnjih 6 krugova otkako je počela padati kiša. ako u svih tih 6 krugova i jedan i drugi imaju barem 10 sec sporije vrijeme od ostalih, prestajem tražiti ikakvu sumnju u hamiltonov naslov. ali ako imaju slična vremena ko i ostali sve krugove onda je tu nešto jako smrdljivo. i da, kiša nije padala samo zadnji krug nego svih 6 pa ako su samo u zadnjem jako usporili, onda je to jako sumnjivo! i ima još jedna stvar koja mene u cijeloj igri pati. ako ste zaboravili trulli je imao drugo vrijeme kvalifikacija, tako da po mom mišljenju nije isključeno da je sve unaprijed dogovoreno sa toyotom, ako bude gusto prolazite ispred nas!ne bi bilo prvi puta za mclaren da varaju!
Josey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dajte nam sljedeće godine Vettela u Ferrari, Alonsa ostavite u Renaultu ali nešto bržem, pa da vidimo mi tog Hamiltona. eeeeeeee, ovo bi volija i ja vidit... a kako mi se cini, renault je treca momcat prvenstva u zadnje 2-3 utrke ... jbg bodovi govore drugacije jer su decki sfušali na pocetku...
Outlaw Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mislim da je ocito da nisam simpatizer Mclarena i Hamiltona :rofl: , ali stvarno ga pretjerujete s ovim teorijama zavjere u vezi Glocka. Prepustite teorije zavjere Mclarenovcima :lol:
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sve u svemu, interesantno je kako su vozači neinformiranu uz svu tu tehnologiju i sve te trkaće inžinjere. Vettel kaže da nije znao za koju se uopće poziciju bori. Glock nije znao tko ga uopće prolazi. Kubica se borio za pozicije i mislio da pretiče Heikija. Cijeli Ferrari boks nije znao da Massa nije prvak. Cijeli McLaren boks (osim Nicole koja je još ispala najpametnija :doh ) nije znao da je Hamilton prvak. Eto i malo zaffrkancije sa pitpass .com http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=36491 [/img] U prijevodu naslova, Vozač uočio McLarenov ugovor za 2010 godinu ostavljen na stazi. A pogledajte koji vozač gleda dolje
Josey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ma u pocetku je sve bila samo cista zajebancija, al ocito su neki ferarijevci debelo zagrizli ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now