Outlaw Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cijeli McLaren boks (osim Nicole koja je još ispala najpametnija :doh ) nije znao da je Hamilton prvak. Sam reko ja da je mala deckima u boxu objasnjavala situaciju cijelo vrijeme :cice: Jebo te Mclaren :doh::lol: A Glock nije isao mijenjat gume i onda je mislio da sva ekipa koje je isla mijenjat ga je prosla za krug dok su stajali u boxu :lol:
Don-0007 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 (edited) Dajte nam sljedeće godine Vettela u Ferrari, Alonsa ostavite u Renaultu ali nešto bržem, pa da vidimo mi tog Hamiltona. Hamilton je prošle godine dovoljno pokazao... Kao debitanat u F1... Uz svjetkog prvaka u momčadi i Kimija u Ferrariju koji je bio odličan... Samo treba dobar bolid i naslov je opet naš... Mislim da je ocito da nisam simpatizer Mclarena i Hamiltona :rofl: , ali stvarno ga pretjerujete s ovim teorijama zavjere u vezi Glocka. Dok to outlaw kaže, slušajte ga... Nema baš nikakvog logičkog, a ni drugog uporišta u tome da je Glock čekao Hamiltona 15 sek... Ajde da imaju Mercedes motor, ali ovako uopće nema nikakve veze... Da su prije otišli u boks po gume Glock bi bio daleko iza, ovako su riskirali i zamalo donjeli naslov Massi... Nije uspjelo i točka... Glock je napravio vrijeme kao i Trulli zadnji krug, a razlog naglom usporenju je to što je pojačala kiša, a i gume su bile na bolidu stint duže od Trullijevih... :thumbsup: Edited November 3, 2008 by Don-0007
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I malo pomoći lejdi fortune, koja mu je donijela ovaj naslov
Don-0007 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 I malo pomoći lejdi fortune, koja mu je donijela ovaj naslov Isto kao i pošle godine kad se resetirao sistem Lewisu, Kimi je na osnovu toga odnio naslov... Isto kao i u Japanu 2006. kad je Schumiju otišao motor... ništa neobično... Vidjeli smo kako je Kimi izgubio naslov 2005., isto zbog tehničkih grešaka... Sad da je ovo, da je ono lako je reći... završilo je tako kako je završilo i gotovo... BTW, sezona je bila hebena... toliko preokreta... ufff... :notworthy:
Rudy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nisam gledao kraj jučer ali sam čuo da je Glock sljedeće sezone u Mclarenu :lol: :haha::haha::haha:
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Isto kao i pošle godine kad se resetirao sistem Lewisu, Kimi je na osnovu toga odnio naslov... Isto kao i u Japanu 2006. kad je Schumiju otišao motor... ništa neobično... Vidjeli smo kako je Kimi izgubio naslov 2005., isto zbog tehničkih grešaka... Sad da je ovo, da je ono lako je reći... završilo je tako kako je završilo i gotovo... BTW, sezona je bila hebena... toliko preokreta... ufff... :notworthy: Gle , miješaš sreću sa zajebom. Massa nije izgubio naslov jer je resetirao sustav (što je Hamilton SAM napravio,a ne da se sustav resetirao sam od sebe), on nije napravio nekoliko zaheba. On je ostao bez naslova zbog loše sreće (u kontekstu samo ove trke) Dakle Hamilton je naslov osvojio srećom. Kimi prošle godine ne srećom, već pogreškama sam glavnog aktera Hamiltona, koji je zahebao sve što se zahebati dalo
Josey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 razlika je samo sto je mcl prosle godine bio bolje mopmcad i izgubio je prvenstvo zajebima, a istu stvar je ove godine ponovio ferari, imali su prvo mjesto, izgorio motor, imali su prvo i drugo mjesto, ostalo crjevo zakaceno na bolid... znaci bolja momcad, bolji bolid su imali al su zasrali ... jbg sve je to sport
Don-0007 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Gle , miješaš sreću sa zajebom. Massa nije izgubio naslov jer je resetirao sustav (što je Hamilton SAM napravio,a ne da se sustav resetirao sam od sebe), on nije napravio nekoliko zaheba. On je ostao bez naslova zbog loše sreće (u kontekstu samo ove trke) Massa prije svega nije imao naslov nimalo u svojim rukama. Ovisio je o drugome... Tako da bi on imao sreće da je uzeo naslov, a ne Lewis... Lewis je ovisio samo o sebi, a ne o tome hoće li Massa biti prvi ili drugi... Odradio je odličan posao, ostvario cilj i postao prvak... tijek okolnosti je bio takav da je došlo do nekakvog elektroničkog kvara u bolidu Lewisa i Kimi je uzeo naslov 2007. u Brazilu... Da kvara nije bilo Lewis bi opet odnio naslov... Jedino ako ti Novak nije šapnuo da je Lewis sam pritisnuo gumb za resetiranje... :lol: To se može očekivati samo od njega isto kao i jučer, gdje je nakon Lewisovog osvajanja naslova bio u šoku... jer je i sam vikao Massa je osvojio naslov... jebeš takvog komentatora jer npr. na ostalim televizijama nije bilo sličnih stvari... I ovi na RTL-u i slovenci su znali tko je osvojio naslov nakon što je Glock nekontrolirano sa slikovima letio sa putanje... Toliko o našim komentatorima koji još nakon 18 utrka ne raspoznaju Hondu i Williams na stazi... A tek predviđanja Novaka... :doh: Strašan je, baš se dobro nasmijem kad ostane začuđen dok Massa prvi ulazi u boks, onda je spika... vjerojatno je promjenjena taktika u Ferrariju...:lol::doh: Kimi se 2007., kao i Massa ove godine mogao samo nadati velikoj sreći što su i sami izjavili jer konto prije zadnje utrke nije bio nimalo bajan... Kimija je poslužila sreća dok Massu nije i točka... :thumbsup:
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pa momčadski gledano, da, Ferrari je zasro ko prošle godine McLaren.
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nije Kimija poslužila sreća neg je Hamilton zajebo, daj shvati to više. Da je Hamiltonu krepo bolid e onda bi se moglo reć da je Kimi imo sreće... Ko što je Alosno imao godinu prije toga. Ali ovak, nije Kimi imao sreće nego je bio bolji. Puno bolji. Kad je trebalo. I pobjedio iz sjene. Ovo danas je skroz druga situacija, Massa nije imao sreće , a Hamilton je imao dovoljno sreće da Glock zezne stvar pa da bude prvak....
Don-0007 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Prvenstvo je trebalo biti odlučeno puno ranije da se FIA nije toliko upletala i nekim oduzimala bodove ili ih na startu pomicala par mjesta iza... Znamo kome se indirektno pomagalo... A i što se tiče Brazila prošle godine, službeno izvješće je da vozač ne može sam to prouzročit što se desilo Lewisu... i kad se pritisne limitator on se jednostavno ugasi i voziš natrag... kao Heikki u Australiji... Vjerojatno Novak zna najbolje kad već govori takve stvari na televiziji... :haha: BTW, imaš čudan pojam sreće... Kimi osvoji naslov, na temelju tuđe nesreće (Lewis se nije sam zakucao u zid, nije slomio krilo itd, znači nije njegova greška...) i nije sretan, a Lewis uzme naslov oviseći samo o sebi i sebi onda je to sreća... jao... sigurno nije očekivao kao neki hoće li se konkurent zabit u zid ili hoće li mu motor otići... ovisio je samo o sebi... Inače, zna se tko je F1 World Champion 2008... Over... EOD...
problemator Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 da li itko može pokazati vremena glocka i trullia zadnjih 6 krugova otkako je počela padati kiša. ako u svih tih 6 krugova i jedan i drugi imaju barem 10 sec sporije vrijeme od ostalih, prestajem tražiti ikakvu sumnju u hamiltonov naslov. ali ako imaju slična vremena ko i ostali sve krugove onda je tu nešto jako smrdljivo. i da, kiša nije padala samo zadnji krug nego svih 6 pa ako su samo u zadnjem jako usporili, onda je to jako sumnjivo! i ima još jedna stvar koja mene u cijeloj igri pati. ako ste zaboravili trulli je imao drugo vrijeme kvalifikacija, tako da po mom mišljenju nije isključeno da je sve unaprijed dogovoreno sa toyotom, ako bude gusto prolazite ispred nas!ne bi bilo prvi puta za mclaren da varaju! molim ako mi netko može prikazati navedene podatke, hvala lijepo!
problemator Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ... I ovi na RTL-u i slovenci su znali tko je osvojio naslov nakon što je Glock nekontrolirano sa slikovima letio sa putanje...:thumbsup: ja nisam nigdje vidio nekontrolirano silaženje sa putanje , nego jako usporenu vožnju pri kojoj se u tom zavoju maknio potpuno izvan putanje kao da mu je netko pokazao plavu zastavu! ja ne znam jesam li ja jedini koji je to vidio, jer ako jesam moram hitno na očni, a zasad mi je sa očima bilo sve u redu!
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Znamo kome se indirektno pomagalo... .. ma bravo, pravi si nick praskaton vjerojatno misliš i da su suci protiv nas kad god igramo rukomet, da smo na euro2008 izgubili jer sudac namjerno nije vidio 4 suca sa zamjenom, da dinamo nije prezimio u europi zbog urote protiv njega... ma svašta... Objektivno ne postoji, subjektivno se ne broji (copyright by Edo Maajka). Možeš to gledat svakak. Recimo, meni je totalno premala kazna 10 mjesta na startu za to što je onako udario u Raikkonena na crveno svjetlo. Čovjeku koji je imao šanse za pobjedu trka ode ni kriv ni dužan. Ja bi mu dodao bar 30 sekundi na trku, ili oduzeo neke bodove, a svakako mu zakazao pregled okuliste prije svake trke. Gledaš to iz kuta navijača McLarena i sve je jedna velika zavjera. To ti je isto ko i mi s Glockom koji je usporio. Prema pravilima sve je čisto. A opet nešto smrdi. Sve ovisi o perspektivi
jabolchica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ...dobro, i tko mi je snimio jučerašnju trku? :unsure:
msporis Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Gle, ak nisi gledala, nemoj se truditi, nemoguće je to doživiti sad kad znaš rezultat
jabolchica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ma zajebi ti to, hoću pogledati! Iako da, ziher mi nebi bilo toliko zanimljivo s obzirom da sve znam.
Njave Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Formula 1 Grand Prix Interlagos Brasil - Alternate ending (the little black bitch crashed) part01.avi Jel ovo? Ima sigurno na torrentima negdje, da sam u ZG skinuo bi ti, pa snimio ... ovako nema svrhe, vecinom su to private trackeri zasad
Don-0007 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 (edited) :unsure: Ako ti što znači imaš sutra snimku na DSF-u u 17.30... :thumbsup: p.s. Tema je zdrava za lock... jer nema spominjanja o nikakvim urotama od strane vozača, momčadi ili F1 experata... tako da se bezveze ovdje dižu tenzije... Edited November 3, 2008 by Don-0007
Njave Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 (edited) Hmmm ... samo cu ovo reci Skupocjeni bolid - 1 200 000$ Trkacki kombinezon - 15 000$ Pobijediti na utrci i pokazati kako se vozi - neprocjenjivo Za sve ostalo tu je voznja ko sekica i peto mjesto ... Pierre Corneille: To win without risk is to triumph without glory. Edited November 3, 2008 by Njave
Bojan Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Inače, zna se tko je F1 World Champion 2008... Over... EOD... 2 rijeci: Michael Schumacher:cool: ni 5 hamiltona ga ne mogu stici:doh:
Outlaw Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 (edited) Meni je najaca ova usporedba Dona kao prosle i ove godine. Kako je kao ista stvar, Massa nije imao srece ove, A Hamilton prosle :lol::lol::lol: Samo sto je Massa pobjedio ove sezone u zadnjoj utrci i to je i bio MAX sto je mogao (svaka cast). I to pod pritiskom domace publike, reputacije da ne zna vozit po kisi i sto ja znam sto. Nije ni popusio nista svojom krivicom u zavrsetku sezone (za razliku od nekih LOL). A Hamiltona je presao i Vettel na stazi i na kraju je osvojio naslov u zadnjem zavoju zahvaljujuci Glocku dosavsi jedva 5ti s jednim od najboljih bolida na gridu :lol:. Ne mislim da je Glock ista kocio ili sto ja znam, ali daleko je to od "kontrolirane" zavrsnice :lol::lol: Jos se kreten ide usporedivat sa Sennom :doh::doh::doh: A prosle godine ti je Kimi pobjedio na obje zadnje utrke, a Hamilton totalno podbacio cijeli kraj sezone :rofl::rofl: Wunderkind napravio reviju na kraju sezone, to bi malo tko mogao LOL I ti ides to usporedivat kao ista stvar, pa jesi ti covjece normalan :doh::doh::doh::doh::lol::lol::lol::lol::lol: Edited November 3, 2008 by Outlaw
Josey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 E ima jos jedna cinjenica, bezobzira na sve sta je zasra masa, da KIMI nije zasra ono na kisi, ili d anije zasra nocnu utrku i spuca se u zid kad je bio ispred hamiltona LOL to bi bilo i previse bodova za masu ... dok je recimo prosle godine masa jako jako pomogao kimiju
Bojan Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A prosle godine ti je Kimi pobjedio na obje zadnje utrke, a Hamilton totalno podbacio cijeli kraj sezone :rofl::rofl: Wunderkind napravio reviju na kraju sezone, to bi malo tko mogao LOL bas...prosle godine je wunderkind na kraju, kad je bilo bitno, totalno zasrao (parkiranje u kini, i zajeb u brazilu) i sam svojim propustima izgubio naslov...dok je kimi zadnjih par utrka se probudio (rastreznio:drink:) i pobjedio kad je bilo bitno, preskocio dva papka u poretku i osvojio naslov... ove godine je hamilton opet imao naslov u rukama, i opet ga je gotovo ispustio, ono, za picinu dlaku ga je sacuvao...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now