Dee Jay Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Preporuka za Senada, izvukao mi udubljenje tako da se nista ne vidi. I to brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Jel rastavljaju vrata ili s vakuumom čupaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Polugicom iznutra, ljepilom izvana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Preporuka za Senada, izvukao mi udubljenje tako da se nista ne vidi. I to brzo. To si CR-V riješio:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dee Jay Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 2 V.V. , na CRV-u, na gepeku bilo udubljenje, skinuli su oblogu gepeka i onda izvukli udubljenje. Kao novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 2 V.V. , na CRV-u, na gepeku bilo udubljenje, skinuli su oblogu gepeka i onda izvukli udubljenje. Kao novo. Bitno je da si zadovoljan sa uslugom a nadam se i sa cijenom:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Imam na krovu i zadnjem dijelu blatobrana cca 150 rupa kolko me to onda moze kostat prema viđenim cijenama cca soma eura pretpostavljam pa bih volio čuti mišljenja i cijenu te naravno isplativost nekog stručnjaka i majstora za to . Gdje se nalazi Senad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Mislim da je tebi jeftinije lakiranje hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Bio i ja jučer kod Senada. Izvukli dosta toga, ali 2-3 komada ipak nisu mogli. Jebiga, meni je nakon tolko godina tak stuckana cijela strana da bi stvarno trebalo sve popraviti i polakirati kolko toga ima kad se detaljno gleda... Ali uslugom i cijenom super zadovoljan i moja preporuka! :thumbsup: AstraH - adresa bi trebala bit ulica Ante Starčevića u Sesvetama (autopraona i neki auto salon odmah kod mosta prema/od Europa Trade-a). Imaš i prije već opisano kak doć do njega. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 jel se da ovo malo poravnat izvlacenjem? neda mi se natezat lakiranjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Bio i ja jučer kod Senada. To si jučer ti bio oko 12-13h!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 To je blizu mene, budem se zaletio da ih probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Scorpione - da, bili Mille i ja pa išli popit cugu dok se radilo. Di si ti bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Scorpione - da, bili Mille i ja pa išli popit cugu dok se radilo. Di si ti bio? U onom tamo iza bircu...nešto mi je radio na e klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Mi bili u onom prek puta ceste. Trebao si vikat kad si vidio auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ima netko u RI preporuku za izvalcenje udubina na vratima...slicna situacija kao kod Maria na slikama. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ima netko u RI preporuku za izvalcenje udubina na vratima...slicna situacija kao kod Maria na slikama.Hvala Isto, samo su udubine manje. Podrucije Bjelovarsko Bilogorske il tu negdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Opet ti se bolje isplati da se do zg provozaju to rješit nekome po preporuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Dobro, dajte mi kontakt broj od Senada koji se spominje na stranici prije ove. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Dobro, dajte mi kontakt broj od Senada koji se spominje na stranici prije ove.Hvala 0989417651 Pise ti na 2/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 (edited) Može se ova situacija izvuć? Da dogovorim i ja sa senadom kad ga svi hvalite. Koliko sam shvatio treba pristupiti i sa zadnje strane, a točno tu je zvučnik, koji je sa pop nitnama uhvaćen, to bi moglo bit interesantno. Edited November 1, 2015 by SEGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Moze, ali nemoj ocekivati 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 0989417651 Pise ti na 2/7 Sorry, nisam primjetio... meni ovaj thread ima 2 str. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Koliko sam shvatio treba pristupiti i sa zadnje strane, a točno tu je zvučnik, koji je sa pop nitnama uhvaćen, to bi moglo bit interesantno. Pa i ne baš; zvučnik je na limenoj oplati koja ide dolje skupa s njim, škarama i koječime (naravno uz vađenje stakla ili pričvršćivanje istog gore). Tako da je tu samo mrvicu više posla. Ja sam imao udubinicu na krovu i sve je iz vana riješeno nikakav tapicirung nije raskopan i sl. no pretpostavljam da u tom slučaju ipak bude morao intervenirati iznutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Sorry, nisam primjetio... meni ovaj thread ima 2 str. Onda na prvoj;) ovisi kak je podeseno .. Meni je na tapatalku tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now