Jump to content

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
2 V.V. , na CRV-u, na gepeku bilo udubljenje, skinuli su oblogu gepeka i onda izvukli udubljenje. Kao novo.

Bitno je da si zadovoljan sa uslugom a nadam se i sa cijenom:thumbsup:

Posted

Imam na krovu i zadnjem dijelu blatobrana cca 150 rupa :D kolko me to onda moze kostat :D prema viđenim cijenama cca soma eura pretpostavljam pa bih volio čuti mišljenja i cijenu te naravno isplativost nekog stručnjaka i majstora za to .

Gdje se nalazi Senad?

Posted

Bio i ja jučer kod Senada. Izvukli dosta toga, ali 2-3 komada ipak nisu mogli. Jebiga, meni je nakon tolko godina tak stuckana cijela strana da bi stvarno trebalo sve popraviti i polakirati kolko toga ima kad se detaljno gleda...

Ali uslugom i cijenom super zadovoljan i moja preporuka! :thumbsup:

AstraH - adresa bi trebala bit ulica Ante Starčevića u Sesvetama (autopraona i neki auto salon odmah kod mosta prema/od Europa Trade-a). Imaš i prije već opisano kak doć do njega. :thumbsup:

• 3 months later...
Posted
Ima netko u RI preporuku za izvalcenje udubina na vratima...slicna situacija kao kod Maria na slikama.

Hvala

Isto, samo su udubine manje. Podrucije Bjelovarsko Bilogorske il tu negdje.

Posted (edited)

b6560c949dbbe77f4dadf4ea4401c7ab.jpg

126a0644da3b5c0128e963c6570de44b.jpg

Može se ova situacija izvuć? Da dogovorim i ja sa senadom kad ga svi hvalite.

Koliko sam shvatio treba pristupiti i sa zadnje strane, a točno tu je zvučnik, koji je sa pop nitnama uhvaćen, to bi moglo bit interesantno.

Edited by SEGI
Posted
Koliko sam shvatio treba pristupiti i sa zadnje strane, a točno tu je zvučnik, koji je sa pop nitnama uhvaćen, to bi moglo bit interesantno.

Pa i ne baš; zvučnik je na limenoj oplati koja ide dolje skupa s njim, škarama i koječime (naravno uz vađenje stakla ili pričvršćivanje istog gore). Tako da je tu samo mrvicu više posla.

Ja sam imao udubinicu na krovu i sve je iz vana riješeno nikakav tapicirung nije raskopan i sl. no pretpostavljam da u tom slučaju ipak bude morao intervenirati iznutra.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...