Jump to content

Tuča d.o.o.

kix

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Imam na krovu i zadnjem dijelu blatobrana cca 150 rupa :D kolko me to onda moze kostat :D prema viđenim cijenama cca soma eura pretpostavljam pa bih volio čuti mišljenja i cijenu te naravno isplativost nekog stručnjaka i majstora za to .

Gdje se nalazi Senad?

Bio i ja jučer kod Senada. Izvukli dosta toga, ali 2-3 komada ipak nisu mogli. Jebiga, meni je nakon tolko godina tak stuckana cijela strana da bi stvarno trebalo sve popraviti i polakirati kolko toga ima kad se detaljno gleda...

Ali uslugom i cijenom super zadovoljan i moja preporuka! :thumbsup:

AstraH - adresa bi trebala bit ulica Ante Starčevića u Sesvetama (autopraona i neki auto salon odmah kod mosta prema/od Europa Trade-a). Imaš i prije već opisano kak doć do njega. :thumbsup:

• 3 months later...

b6560c949dbbe77f4dadf4ea4401c7ab.jpg

126a0644da3b5c0128e963c6570de44b.jpg

Može se ova situacija izvuć? Da dogovorim i ja sa senadom kad ga svi hvalite.

Koliko sam shvatio treba pristupiti i sa zadnje strane, a točno tu je zvučnik, koji je sa pop nitnama uhvaćen, to bi moglo bit interesantno.

Edited by SEGI

Koliko sam shvatio treba pristupiti i sa zadnje strane, a točno tu je zvučnik, koji je sa pop nitnama uhvaćen, to bi moglo bit interesantno.

Pa i ne baš; zvučnik je na limenoj oplati koja ide dolje skupa s njim, škarama i koječime (naravno uz vađenje stakla ili pričvršćivanje istog gore). Tako da je tu samo mrvicu više posla.

Ja sam imao udubinicu na krovu i sve je iz vana riješeno nikakav tapicirung nije raskopan i sl. no pretpostavljam da u tom slučaju ipak bude morao intervenirati iznutra.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...