obie Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 u nedjelju sam se normalno vozia s autom, parkirao ga ispred zgrade i tamo mi je stajao sve do jucer.... i kad sam ga isa upalit, stavim kljuc i dam kontakt a ono NIŠTA. inače, kad mi se iscrpi akumulator zbog upaljenih svjetala ili slično onda mi se obično pri davanju kontakta na putnom računalu ispiše da je prazan akumulator, u krajnjem slučaju imam i voltmetar koji mi pokazuje voltažu, međutim apsolutno ništa se ne dešava. došao prijatelj do mene, da ga upalimo na kleme, opet ništa. ni na klemama ne daje nikakve signale, lampice... mrtav jebo ga ja u guzicu!! šta mu može bit? šta da gledam? kakav osigurač? masu? nemam ideje šta bi moglo bit... :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 (edited) Sa normalnim klemama je zeznuto palit jer je 90% njih pre tanko, tj. pre malo bakra u kabelima i na samim klemama. Zbog loših klema i korozije je nekad teško dobit dobar kontakt. Kad stavljaš kleme ih malo prodrmaj i okreći. Ako iskre ne lete kad stavljaš ili skidaš jednu klemu kad su ostale tri spojene znači da nemaš kontakt dobar. Spajaš direkt na kleme akumulatora ili imaš neke izvode za spajanje? Edited March 18, 2010 by CroDriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 Sa normalnim klemama je zeznuto palit jer je 90% njih pre tanko, tj. pre malo bakra u kabelima i na samim klemama. Zbog loših klema i korozije je nekad teško dobit dobar kontakt. Kad stavljaš kleme ih malo prodrmaj i okreći. Ako iskre ne lete kad stavljaš ili skidaš jednu klemu kad su ostale tri spojene znači da nemaš kontakt dobar. Spajaš direkt na kleme akumulatora ili imaš neke izvode za spajanje? ove kleme su moje i vec nemali broj puta san ih koristia.... tako da su "provjerene" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 jesi izmjerio napon akumulatora? i po nekoj logici, negdje između akumulatora i razvodne kutije bi ti trebao biti osigurač, pa pogledaj i njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 jel moguci proboj mase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Provjeri osigurac jer meni desilo na prvi pogled da ispravno izgleda pa igrom slucaja zanjenio drugi i stvar radi. Osigurac nekad puca na bilo kojoj strani. Pa te na prvi pogled vara. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 sutra tokom dana ce mi doc frend sa instrumentima pa ce bacit oko! i pogotovo da izmjeri situaciju dok je na klemama... nabijem ga. a sumnjam i na ovo sta je Nikica napisa. imao sam i prije nekakve simptome sta su me upucivale na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 kolko sam skuzio auto ti je dugo stajao, jel sam od tihice cuo da si na putu bio, a i tu je pado retardirani snjeg i onda je jako brzo zatoplilo i moze da je negdje malo zakorodiralo i aj bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 danas se malo zabavih s autom... na jedvite jade ga nekako upalili. akumulator je mrtav da mrtviji ne moze bit. a star je svega godinu dana izmjerili smo da onako ugašen, nešto vuče struju od 0.6A po satu odnosno nekih 14 i po po danu. a to je ipak malo previse. sad trebamo otkrit šta se desilo i šta može vuć toliku struju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 danas se malo zabavih s autom... na jedvite jade ga nekako upalili.akumulator je mrtav da mrtviji ne moze bit. a star je svega godinu dana izmjerili smo da onako ugašen, nešto vuče struju od 0.6A po satu odnosno nekih 14 i po po danu. a to je ipak malo previse. sad trebamo otkrit šta se desilo i šta može vuć toliku struju. ista stvar se dogodila na bratovom leonu jucer auto je stajao 2-3 dana i jucer ga ide upaliti i nista. akumulator mrtav. a star jedva 3 mjeseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 nešto vuče struju od 0.6A po satu odnosno nekih 14 i po po danu. a to je ipak malo previse.sad trebamo otkrit šta se desilo i šta može vuć toliku struju. jel imas naknadno ugrađivan alarm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 jel imas naknadno ugrađivan alarm? Ima . I muziku. I ako to nije strucno ugradjeno bude kifla. Meni je B4 imao masu na kazicu i cuclao je struju nenormalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 nije do alarma... jer ovo je problem koji se javio unatrag par dana. da je u pitanju muzika ili nesto slicno tome onda bi vec odavno vuklo struju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 nije do alarma... jer ovo je problem koji se javio unatrag par dana.da je u pitanju muzika ili nesto slicno tome onda bi vec odavno vuklo struju. Dobro je sine ako ne nađeš s frendom do pon u čemu je problem,pravac Kajfeš u Samoborsku i garant će ti riješiti problem i još ti provjeri ostalu struju na autu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now