Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Mjenjac ne mijenja omjere dok je u poziciji 1,2 ili 3. To su sve isti omjeri samo je razlika da nece prebaciti u visu brzinu od one pozicije koju si izabrao. U manuelnom modu SVAKI mjenjac ce prebaciti u visu kad ga zavrtis u crveno. Inace, ovi noviji automatici ( 2005+ ) saltaju tako rano u visu brzinu da je to nevjerovatno. Tako npr. Acura ZDX je na 35 km/h vec u cetvrtoj a na 65 km/h vec u sestoj brzini. 2008 Dodge Ram 5.7 Hemi je na 45 km/h u petoj brzini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Mjenjac ne mijenja omjere dok je u poziciji 1,2 ili 3. To su sve isti omjeri samo je razlika da nece prebaciti u visu brzinu od one pozicije koju si izabrao. U manuelnom modu SVAKI mjenjac ce prebaciti u visu kad ga zavrtis u crveno. Inace, ovi noviji automatici ( 2005+ ) saltaju tako rano u visu brzinu da je to nevjerovatno. Tako npr. Acura ZDX je na 35 km/h vec u cetvrtoj a na 65 km/h vec u sestoj brzini. 2008 Dodge Ram 5.7 Hemi je na 45 km/h u petoj brzini.... To je zbog štednje i pozicije gasa... Evo umjesto da držiš neznam 20% gasa, stisni na ubrzanju 40% gasa u D pa vidi dokle će ga onda vrtiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Pa recimo da s pola gasa ne ide nikad vise od 3.500 obrtaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 A ako stisneš više od pola gasa? Jel onda vrti na drive preko 3500? Kao što rekoh sve radi štednje i rasporeda momente krivulje kroz okretaje... Jednostavno nemaš potrebe ići preko toga ako nećeš max ubrzanje, pogotovo ako se radi o nekom većem motoru, a pretpostavljam da se radi o većem motoru dok ima automatsku getribu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ma ne razumijes me sta zelim da ti kazem. Masina ima toliko snage i momenta da i ne znam kad sam zadnji put pritisnuo pedalu vise od 50%. Kazne za prekoracenje brzine su astronomske ovdje tako da jednostavno vise vozim defanzivno. Sa semafora krecem mozda sa 20-30% gasa i tada imam prebacivanja u visu brzinu kao sto sam vec gore naveo. Jedino kad ga pritisnem malo je mozda autoput.... Inace, 85% ljudi se ovdje vozi na isti nacin kao i ja. Prejake su to masine za ogranicenja i kazne koju su postavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Patrik, stavi ga u D i boli te tuki. Nikada, ali baš nikada na automatiku nisam šaltao na +/- ili se zajebavao sa 1, 2 ili 3. Uz breg, niz breg, D i bok! Jedino sam na GTI-u volio šaltati na volanu, ali to nema veze sa getribom, već čisto zbog prirode tog auta i gušta koji pruža... :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Patrik, stavi ga u D i boli te tuki. Nikada, ali baš nikada na automatiku nisam šaltao na +/- ili se zajebavao sa 1, 2 ili 3. Uz breg, niz breg, D i bok! Jedino sam na GTI-u volio šaltati na volanu, ali to nema veze sa getribom, već čisto zbog prirode tog auta i gušta koji pruža... :wub: I onda se jedno jutro probudis i hop getriba riknula :lol: Vidim ja svaki dan takve pacijente :lol: kao i one sto "nisu znali" da se treba mijenjati ulje u mjenjacu :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ma zabrijali ste na to čuvanje automatske getribe! Ja garantiram da će moja automatska getriba tu trajati duže (D za sve režime vožnje) nego pola vaših tu kaj drkate stalno na +/-, 1, 2, 3 i slično... pa nije ona napravljena od šećera! A jebiga, ovo sa mjenjanjem ulja nema veze sa autom, već sa idiotom za volanom! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Hehe. Evo nek Akula potvrdi koliko je vidio do sada riknutih getriba za ovo vremena sto je u Kanadi..... Evo recimo ako vuces prikolicu sa automatikom, on ima da se pati jer vuce tezinu a salta i dalje na istim obrtajima kao i da je nema. Onda se motor pati, masina pati i temperatura ulja u mjenjacu ide u nebo. Zato svi imaju prekidac za "towing" sto su specijalni omjeri samo za vucu prikolice jer idioti ne mogu tacno skontati kada da presaltaju brzinu u manuelnom modu. Vjeruj mi da getribe automatske odlaze mnogo prije nego sto se misli, a u 90% slucajeva je krivo neznanje.... Da je samo D pozicija ono sto nama treba, zasto bi proizvodjaci stavljali i druge pozicije i manuelne modove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ma zabrijali ste na to čuvanje automatske getribe! Ja garantiram da će moja automatska getriba tu trajati duže (D za sve režime vožnje) nego pola vaših tu kaj drkate stalno na +/-, 1, 2, 3 i slično... pa nije ona napravljena od šećera! A jebiga, ovo sa mjenjanjem ulja nema veze sa autom, već sa idiotom za volanom! :lol: Kiki u krivu si; nije to đabe napravljeno 3 2 1...... samo razmisli da se spuštaš sa Sljemena u D u 4oj ili 5oj dole bi došao sa glowing red diskovima..... a na uzbrdici u nižoj em manje mučiš getribu em manje mučiš motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ma to i ja pokusavam objasniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ma to i ja pokusavam objasniti vidim baš sam napisao post par sekundi nakon tebe uglavnom ti automatici su dobra stvar: nakon što sam probao pred 2-3 godine vozit jednog odmah sam se "zaljubio" u njih..... on tko imalo zna kako radi automatik neće ga shebat samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Razumijem ja vas šta vi hoćete reći, daleko od toga! Samo kažem da ja nikada nisam imao problema sa automatskom getribom, na niti jednom autu. A uvijek samo D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Pa kad ni jedno auto nisi imao vise od mjesec dana.... :lol: Sverceru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Patrik, stavi ga u D i boli te tuki. Nikada, ali baš nikada na automatiku nisam šaltao na +/- ili se zajebavao sa 1, 2 ili 3. Uz breg, niz breg, D i bok! Jedino sam na GTI-u volio šaltati na volanu, ali to nema veze sa getribom, već čisto zbog prirode tog auta i gušta koji pruža... :wub: baš si kobila ,to je DSG ,sasvim nešto drugo nego automatik :punk::punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 baš si kobila ,to je DSG ,sasvim nešto drugo nego automatik :punk::punk: DSG je robotiziran manualac i ja to ne smatram automatikom hebo automatik koji nema torque convertor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 I onda se jedno jutro probudis i hop getriba riknula :lol: Vidim ja svaki dan takve pacijente :lol: e pa zato se i raspitujem nije da ne znam vozit automatik hebemu:lol: samo hocu saznat najzdraviji nacin voznje automatika jer ipak, kaj veli svendaman, ne bi bzvz stavili 1,2,3 i stosta da se moze sve u D vozit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ako si tek uzeo automatik, ja bi na tvom mjestu prvo promijenio ulje cisto da mirnije spavam. I nemas tu puno brige, vozi normalno. Za automatik ti je najvece opterecenje pun gas iz mrtvog starta..... Ako ides uz neki veci uspon slobodno prebaci u 3 i vozi. Isto tako ako ti treba kocenje motorom opet 3 i sve pet. Svaka 3 mjeseca provjeri nivo ulja u mjenjacu ( posebna procedura sa zagrijanim motorom, mora biti objasnjeno u knjizici, ako nemas PM-aj me pa cu ti poslati ) i to je to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 yap, uzeo ga nedavno, prvi automatik u zivotu ulje cu promijenit, idem na servis ovih dana da mi sve zmenja da sam miran... u normalnoj voznji koristim D3, D4 i + - recimo, u gradu kad se vozim, dosta cesto se vozim u D3, jer mi je bzvz da mi salta u cetvrtu kad nemam mjesta za rastegnut ju... ovo za kontrolu ulja, nisam dobio s autom manual, a gledao sam na netu i nasao vise verzija...slobodno tu pukni proceduru, nek se nade ak jos neko trazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Nemam sad knjigu kod sebe da tacno prepisem da ne bubam sad iz glave. Budem pogledao veceras pa stavio tu. Inace se automatik vrti na daleko nizim okretajima nego isti manuealac tako da nemoj da te zbunjuje sto se vrti jako nisko. Kod mene se prosjecno vrti na 1400 o/min, sto je naravno i meni bilo zbunjujuce kad sam tek uzeo svoj prvi automatik ali to je tako i sve je normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Za po gradu stavi u D, desnu ruku u mod čohanja jajcov i mir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Nemam sad knjigu kod sebe da tacno prepisem da ne bubam sad iz glave. Budem pogledao veceras pa stavio tu. Inace se automatik vrti na daleko nizim okretajima nego isti manuealac tako da nemoj da te zbunjuje sto se vrti jako nisko. Kod mene se prosjecno vrti na 1400 o/min, sto je naravno i meni bilo zbunjujuce kad sam tek uzeo svoj prvi automatik ali to je tako i sve je normalno aj kad stignes stavi:thumbsup: znaci, preporuka vozit se svejedno u D4, pa ak treba jace ubrzat, samo ga pricepim? mutavo mi izgleda kad se vozim npr 60 u cetvrtoj...imam feeling da je autu lakse kad je u D3 jer nema neke tromosti i osjecaja "mucenja".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Upravo to, za po gradu koristi samo D a saltaj iskljucivo ako ti treba snaga/moment za savladavanje uzbrdice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 tnx, te odgovore sam trazio:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 nek mi netko objasni, koja je fora imat automatic i stalno ga saltat na + i - ? normalno da pazim, i kad je veliko brdo saltam 2 - 3 sam da se ne muci, al u svakodnevnoj voznji nema smisla. btw ml salta u 5 brzinu vec nakon 60km/h a npr 4tu moze vrtit preko 200km/h sve ovisi o voznji naravno... btw ako netko zna do koje se brzine preporuca voznja u low range modu? thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now