Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovak ko pouzdano zna i može preporučit majstora za reparaciju zadnjih čeljusti za mojeg golfa4 ..ručna mi više neće vračat i sjebano je sve otraga od diskova do pločica pa pošto sam naprijed stavio nove kočnice i iza bi mjenjao sve a nema smisla bez reparacije ..

ovlašteni daju reparirane uz uvjet da daš stare nutra i to košta 1500 kuna po komadu:P

zna neko ko to radi kvalitetno i jeftinije neg ovi klošari u vw..ja doma skinem čeljusti i donesem u ZG ..znači bez montaže i demontaže..samo posao reparacije

Posted

100kn oni uzimaju po celjusti, ali...

koriste gumice neke blj i dosta ljudi sam cuo da su se zalili....

zakaj sam ne kupis gumice i repariras ih?

Posted
100kn oni uzimaju po celjusti, ali...

koriste gumice neke blj i dosta ljudi sam cuo da su se zalili....

zakaj sam ne kupis gumice i repariras ih?

ne znam bas da uzimaju 100, meni su za zadnji par celjusti od golfa3 uzeli 400kn

Posted

gumametal 400kn zadnje i 300kn prednje celjusti.

pod zadnje mislim na to da mecu nove gumice na klipice i sređuju mehanizam ručne koji ili pusta ulje ili steka a na prednim celjustima nove gumice stavljaju samo na klipice.

To sam napravio prije godinu dana i za sad sve sljaka ok

Posted
gumametal 400kn zadnje i 300kn prednje celjusti.

pod zadnje mislim na to da mecu nove gumice na klipice i sređuju mehanizam ručne koji ili pusta ulje ili steka a na prednim celjustima nove gumice stavljaju samo na klipice.

Rade ku*** od posla.. 2 puta radio, 2 puta niš napravili.

Posted
Rade ku*** od posla.. 2 puta radio, 2 puta niš napravili.

Evo ja vec godinu dana njihov uradak imam na autu i sve sljaka za sad kako treba.

Ručna koči i drzi za razliku od prije sto je pustalo ulje i stekala. Gumice su jos uvijek citave i nisu popucale.

Sto je kriterij dobrog/loseg posla pitanje je sad..

Posted (edited)
Evo ja vec godinu dana njihov uradak imam na autu i sve sljaka za sad kako treba.

Ručna koči i drzi za razliku od prije sto je pustalo ulje i stekala. Gumice su jos uvijek citave i nisu popucale.

Sto je kriterij dobrog/loseg posla pitanje je sad..

Što znači da tvoje čeljusti nisu bile u nešto lošem stanju prije "reparacije".

1. put radilo polovično mjesec dana pa zablokirala čeljust

2. put radilo polovočno 6 mjeseci pa uopče više nije radila čeljust

3. put sam ju kompletnu sam rastavio i reparirao, te vidio šta su oni uopće radili na njoj ;)

U gumimetalu samo promjene gumice i razrade čeljust.

Ne rastavljaju mehanizam za ručnu, ne poliraju niti išta rade na klipu čeljusti, ne provjeravaju tolerancije klipa u čeljusti, ne poliraju niti diraju klizače čeljusti niti uopće proveravaju tolerancije klizača..

To nije reparacija .. vec magla sa promjenom 3 gumice i razradom na ruku.

Edited by meshin
  • 4 months later...
Posted

Stavio sam na polo umjesto bubnjeva diskove. Celjusti su od fabie i od prvog dana je rucna katastrofa e sad to moram slozit pa me zanima kome dat na slaganje?

Posted via Mobile Device

Posted

ja stalno nosim u gumametal i jako sam zadovoljan nikad još nisam imao reklamaciju na njihov rad.

al mislim da je cjena 200kn + pdv po čeljusti (zadnja)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...