bojan25 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ovak ko pouzdano zna i može preporučit majstora za reparaciju zadnjih čeljusti za mojeg golfa4 ..ručna mi više neće vračat i sjebano je sve otraga od diskova do pločica pa pošto sam naprijed stavio nove kočnice i iza bi mjenjao sve a nema smisla bez reparacije .. ovlašteni daju reparirane uz uvjet da daš stare nutra i to košta 1500 kuna po komadu:P zna neko ko to radi kvalitetno i jeftinije neg ovi klošari u vw..ja doma skinem čeljusti i donesem u ZG ..znači bez montaže i demontaže..samo posao reparacije
DaDo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 100kn oni uzimaju po celjusti, ali... koriste gumice neke blj i dosta ljudi sam cuo da su se zalili.... zakaj sam ne kupis gumice i repariras ih?
matija0311 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 kupi materijal odi kod troginic-a i složili bute kaj kompliciraš
Pekx Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 100kn oni uzimaju po celjusti, ali... koriste gumice neke blj i dosta ljudi sam cuo da su se zalili.... zakaj sam ne kupis gumice i repariras ih? ne znam bas da uzimaju 100, meni su za zadnji par celjusti od golfa3 uzeli 400kn
Trojan Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Odi u ovlašteni, kupi repair kit za čeljusti i slaži. Google i DIY tutoriali
marek1 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ovisi od auta do auta...recimo za bravo je 50, zadnje su bile 100. Govorim o paru. Dobis 2 gumice za svaka lčjesta.
SVEN Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 gumametal 400kn zadnje i 300kn prednje celjusti. pod zadnje mislim na to da mecu nove gumice na klipice i sređuju mehanizam ručne koji ili pusta ulje ili steka a na prednim celjustima nove gumice stavljaju samo na klipice. To sam napravio prije godinu dana i za sad sve sljaka ok
meshin Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 gumametal 400kn zadnje i 300kn prednje celjusti. pod zadnje mislim na to da mecu nove gumice na klipice i sređuju mehanizam ručne koji ili pusta ulje ili steka a na prednim celjustima nove gumice stavljaju samo na klipice. Rade ku*** od posla.. 2 puta radio, 2 puta niš napravili.
SVEN Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Rade ku*** od posla.. 2 puta radio, 2 puta niš napravili. Evo ja vec godinu dana njihov uradak imam na autu i sve sljaka za sad kako treba. Ručna koči i drzi za razliku od prije sto je pustalo ulje i stekala. Gumice su jos uvijek citave i nisu popucale. Sto je kriterij dobrog/loseg posla pitanje je sad..
meshin Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 (edited) Evo ja vec godinu dana njihov uradak imam na autu i sve sljaka za sad kako treba. Ručna koči i drzi za razliku od prije sto je pustalo ulje i stekala. Gumice su jos uvijek citave i nisu popucale. Sto je kriterij dobrog/loseg posla pitanje je sad.. Što znači da tvoje čeljusti nisu bile u nešto lošem stanju prije "reparacije". 1. put radilo polovično mjesec dana pa zablokirala čeljust 2. put radilo polovočno 6 mjeseci pa uopče više nije radila čeljust 3. put sam ju kompletnu sam rastavio i reparirao, te vidio šta su oni uopće radili na njoj U gumimetalu samo promjene gumice i razrade čeljust. Ne rastavljaju mehanizam za ručnu, ne poliraju niti išta rade na klipu čeljusti, ne provjeravaju tolerancije klipa u čeljusti, ne poliraju niti diraju klizače čeljusti niti uopće proveravaju tolerancije klizača.. To nije reparacija .. vec magla sa promjenom 3 gumice i razradom na ruku. Edited April 24, 2010 by meshin
Marco Polo Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Stavio sam na polo umjesto bubnjeva diskove. Celjusti su od fabie i od prvog dana je rucna katastrofa e sad to moram slozit pa me zanima kome dat na slaganje? Posted via Mobile Device
--BRZI-- Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ja stalno nosim u gumametal i jako sam zadovoljan nikad još nisam imao reklamaciju na njihov rad. al mislim da je cjena 200kn + pdv po čeljusti (zadnja)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now