Vedran_182 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jel barem Semper našao dečka???? :lol: Semper je po dobrom starom obicaju nasao PIVO! :lol::lol::lol: Ja bi sam htio reci da su decki i cijela ekipa prva liga! :thumbsup: Kaj se tice Mrguda... Mrgud je u prvom krugu madaricu vodio sa 6-4 a u drugom ju je na zadnjem zavoju htio proci i to ga je kostalo ali ja sam uvjek za to da se pokaze srcanost i borbenost. SVAKA vam dala decki! Marino :notworthy: Foler je ocito nekog suca odkantao sa sex pa mu se ovaj tak osvetio. :lol: Sve u svemu veselim se sljedecem okupljanju.
Puh Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sve u svemu veselim se sljedecem okupljanju. Lazes, jucer si zgledao ko da bi ih sve stjerao u picku materinu ... Kad si doma doso?
Bega Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kaj ne kuzis? jebali nisu, gledali jesu, a sad bi ispali jebaci. plain and simple......teoreticari Vidim da ti je bio predivan vikend....
Vedran_182 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Lazes, jucer si zgledao ko da bi ih sve stjerao u picku materinu ... Kad si doma doso? Pa dobro.... Dosli smo oko 4h. Rogi je predao stafetu poslje granice.
Puh Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Haha... Vozil si ŠegnVegn ... Si pumpal kočnicu i šaltal bez problema ...
GoranE46 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 de ste niži sloju :rofl::rofl: :doh: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
SVEN Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 @drndak - kako si samo namirisao srebrnu strijelu Vidim da je bilo zanimljivo. Jel se tko zblizio s plesačicama
semper Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 @drndak - kako si samo namirisao srebrnu strijelu Vidim da je bilo zanimljivo. Jel se tko zblizio s plesačicama rogi, mrgud i debeli su se zbližili :lol: a ja sam im se približio..
BABA Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kurvo marš sa skajlajna Drito...još s tim kopačkama na nogama, haos
Debeli Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jel bio Denis s vama? ne vidim ga nigdje na slikama.. nije bio, bio je doma. Bicko...tako nisu znale kako zgledamo Iako je rogi vikao na njih ne sa štiklama po haubi nažalost hauba je dobila par udubljenja, krov je samo malo zaprljan. Uglavnom mi smo se jedini slikali sa hostesama uglavnom...dolje je bilo ludo i nezaboravno begi i ekipi sam pokazao muzej, bilo je zakon i ja bi opet
Debeli Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 (edited) s obzirom da imam dupli post pa da napišem odma još nekaj... Dolje je bilo autiju i stvarno dečki se voze kako spada, mrgud je realno mogao među prvih 4 biti da nije ostao šarmiran sa strane NIKI, i na kraju da ju nije pustio da pobedi sljedeća utrka je uskoro i veselimo se još boljem rezultatu Edited May 10, 2010 by Debeli
rio_cyber Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 hebes blatobran van sa staze s kujom precjenjeom. .... ak treba.. FIPG forever....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now