GoranE46 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 de ste niži sloju :rofl::rofl: :doh: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
SVEN Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 @drndak - kako si samo namirisao srebrnu strijelu Vidim da je bilo zanimljivo. Jel se tko zblizio s plesačicama
semper Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 @drndak - kako si samo namirisao srebrnu strijelu Vidim da je bilo zanimljivo. Jel se tko zblizio s plesačicama rogi, mrgud i debeli su se zbližili :lol: a ja sam im se približio..
BABA Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kurvo marš sa skajlajna Drito...još s tim kopačkama na nogama, haos
Debeli Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jel bio Denis s vama? ne vidim ga nigdje na slikama.. nije bio, bio je doma. Bicko...tako nisu znale kako zgledamo Iako je rogi vikao na njih ne sa štiklama po haubi nažalost hauba je dobila par udubljenja, krov je samo malo zaprljan. Uglavnom mi smo se jedini slikali sa hostesama uglavnom...dolje je bilo ludo i nezaboravno begi i ekipi sam pokazao muzej, bilo je zakon i ja bi opet
Debeli Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 (edited) s obzirom da imam dupli post pa da napišem odma još nekaj... Dolje je bilo autiju i stvarno dečki se voze kako spada, mrgud je realno mogao među prvih 4 biti da nije ostao šarmiran sa strane NIKI, i na kraju da ju nije pustio da pobedi sljedeća utrka je uskoro i veselimo se još boljem rezultatu Edited May 10, 2010 by Debeli
rio_cyber Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 hebes blatobran van sa staze s kujom precjenjeom. .... ak treba.. FIPG forever....
Bega Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 nije bio, bio je doma. Bicko...tako nisu znale kako zgledamo Iako je rogi vikao na njih ne sa štiklama po haubi nažalost hauba je dobila par udubljenja, krov je samo malo zaprljan. Uglavnom mi smo se jedini slikali sa hostesama uglavnom...dolje je bilo ludo i nezaboravno begi i ekipi sam pokazao muzej, bilo je zakon i ja bi opet Jel lijepo rečeno, hebeš haubu, ona se da nadomjestiti, a ovo ,Bogme i ne I Rogi je na kraju popustio Ovaj puta si ti vodio u muzeje, slijedeči ću ja I opet će biti super!
viktor04 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mrak,vidi se da je bilo veselo :thumbsup::thumbsup: Ova mala jebeno maše s tom guzicom! potpis,pečat,pik pečatim,joooj :lol:
Debeli Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jel lijepo rečeno, hebeš haubu, ona se da nadomjestiti, a ovo ,Bogme i ne I Rogi je na kraju popustio Ovaj puta si ti vodio u muzeje, slijedeči ću ja I opet će biti super! ma već razmišljam o haubi od fibera daj stavi par fotki iz muzeja ali preberi posebno...neke nisu ni za imati doma a kamoli na netu reputetion bu mi narasao pa ću biti popularan
Bega Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ma već razmišljam o haubi od fibera daj stavi par fotki iz muzeja ali preberi posebno...neke nisu ni za imati doma a kamoli na netu reputetion bu mi narasao pa ću biti popularan Nemam vremena, radim....
mrgud Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 sve su dečki rekli. Ja sam tamo dosta toga naučio, jako puno iskustva skupio, jebeno se dobro zabavio. Vozili smo se pun kufer i to mi je drago. Nisam očekivao ni kvalificirati se, a kamo li 12- ti. Dva odrađena treninga prije Kragujevca daleko su od dovoljno... ali daleko od toga da sam bio hendikepiran ičim... greška je isključivo moja. Tim je odradio super posao, auto je radio odlično... nažalost taj dan nisam bio gay i blenuo sam u malu... šta da kažem... "slabo divanim mađarski, nešto slabo a i to s greškom..."
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now