Bega Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 nije bio, bio je doma. Bicko...tako nisu znale kako zgledamo Iako je rogi vikao na njih ne sa štiklama po haubi nažalost hauba je dobila par udubljenja, krov je samo malo zaprljan. Uglavnom mi smo se jedini slikali sa hostesama uglavnom...dolje je bilo ludo i nezaboravno begi i ekipi sam pokazao muzej, bilo je zakon i ja bi opet Jel lijepo rečeno, hebeš haubu, ona se da nadomjestiti, a ovo ,Bogme i ne I Rogi je na kraju popustio Ovaj puta si ti vodio u muzeje, slijedeči ću ja I opet će biti super!
viktor04 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mrak,vidi se da je bilo veselo :thumbsup::thumbsup: Ova mala jebeno maše s tom guzicom! potpis,pečat,pik pečatim,joooj :lol:
Debeli Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jel lijepo rečeno, hebeš haubu, ona se da nadomjestiti, a ovo ,Bogme i ne I Rogi je na kraju popustio Ovaj puta si ti vodio u muzeje, slijedeči ću ja I opet će biti super! ma već razmišljam o haubi od fibera daj stavi par fotki iz muzeja ali preberi posebno...neke nisu ni za imati doma a kamoli na netu reputetion bu mi narasao pa ću biti popularan
Bega Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ma već razmišljam o haubi od fibera daj stavi par fotki iz muzeja ali preberi posebno...neke nisu ni za imati doma a kamoli na netu reputetion bu mi narasao pa ću biti popularan Nemam vremena, radim....
mrgud Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 sve su dečki rekli. Ja sam tamo dosta toga naučio, jako puno iskustva skupio, jebeno se dobro zabavio. Vozili smo se pun kufer i to mi je drago. Nisam očekivao ni kvalificirati se, a kamo li 12- ti. Dva odrađena treninga prije Kragujevca daleko su od dovoljno... ali daleko od toga da sam bio hendikepiran ičim... greška je isključivo moja. Tim je odradio super posao, auto je radio odlično... nažalost taj dan nisam bio gay i blenuo sam u malu... šta da kažem... "slabo divanim mađarski, nešto slabo a i to s greškom..."
MiKKa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 super mi je vidit neku trebu da pegla dobro vidiš kol'ko smo mi "muški"...većina, ustvari prosječni
mrgud Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 http://www.kingofeurope.net/2010/index.php?option=com_content&view=article&id=159:serbia&catid=16:drift&Itemid=49 bravo Pirke!! kvalifikacije tekma trenutno stojimo 2 mikka- vozačka je tuga pregolema...
Bubi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 namrgođeni> svaka ti dala za rezultat :thumbsup: btw, koji su ostali skylinei na popisu? šta je taj v8? :huh:
Bega Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 BMW 4.4 V8 u Skyline-u:D Hahaha, pravi motor u dobroj karoci :dance3vs1::dance3vs1::dance3vs1::dance3vs1::rofl::rofl::rofl:
Guest Vocko Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 I moja omiljena sa naslovom "NAZAD U BET-PEĆINU, BRZO!" :badteeth1: Bice jos slika kasnije. Pozdrav za celu ekipu koja je bila! Odlicno ste vozili!
Bubi Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 šta ovi mašu i skaču? je i tamo bilo baklji i bacanja stolica?
Guest Vocko Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 @mrgud - Hvala! @medic - Hitna intervencija da se vrati diferencijal, posto je otpao, a kvalifikacije su uskoro trebale da pocnu
Medic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 @medic - Hitna intervencija da se vrati diferencijal, posto je otpao, a kvalifikacije su uskoro trebale da pocnu Takve intervencije su najslađe;)
ZaX Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ili..............dršte ga mazno mi kolu Re: 2010 King of Europe drift Rd. 1 - Kragujevac Bojan335 10 Maj 2010 10:58 Cvrle sta reci za tu pedercinu ADAMA vidis li njegov box ovde i u HU sve isti ,TOMY njegov brat i onaj sa CAMAROM nema covek prijatelje ,o njegovoj voznji sta reci vozi dobro nema tu sta da se kaze auto jako dobar .Nas duel juce jako ne korektan na samom ulazu krenuo punim gasom sto za mene nije bio problem da ga pratim zatim posle samo nekoliko metara pocinje naglo da usporava ja vucem rucnu da bi usporio a i dalje bio u driftu kad je video da nisam pao na taj njegov glupi trik i da sam jos bolje namesten i vise uz njega on tada koci noznom i ja nemam mesta korekciji sto je prouzrokovalo ispravljanu drifta ..zao mi sto nisam na poslednjoj krivini seo njemu u krili ,to cemu se desiti na sledecoj trci ako tako nesto uradi OBECAVAM Pitao sam ga kada je dosao drugi put da se pravda secas li se prosle godine RUMUNIJE ista situacija kada sam ja kocio kao DRUGI levom nogom sta je bilo BIO SAM DISKVALIFIKOVAN i ako je drugom sve dozvoljeno sem da udari onog ispred ...On nije imao odgovor na to sto je SALETA jako iznerviralo i odma je prekinuo konverzaciju sa njim i rekao mu da ako jos samo jednom ponovi tako nesto da ce biti udaren i po mogucustvu onesposobljen da nastavi tog dana takmicenje ...Ja znam sada u rumuniju sta cu da radim ,on je i ovako imao strah od mene kao velikog konkurenta e sada ce tek imati strah ,zamislite sad na treningu u RU kad dodjem iza njega i udarim ga malo u branik i kazem ja sam ja sam ono kao u filmu DANI GROMA kako ce se on tada osecati ,, Ili da sad ne vadim dijelove iz konteksta piše sve na http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=314&t=48848&start=75
Gabre Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 super video, super scena ona kad kruzi oko policajca na krizanju :lol: a i skyline je iskakao među ostalim autima, baš je lijep, i super mu stoje naljepnice
Iggy_R Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Odličan video, meni osobno samo nedostaje malo zvukova, barem tu i tamo da je ubačeno bilo bi puno efektnije
mrgud Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 hrpa fotaka by Vex mostly! http://www.facebook.com/album.php?aid=11499&id=118205921544490 http://www.facebook.com/evomagazin?ref=profile#!/album.php?aid=11937&id=118205921544490 http://www.facebook.com/album.php?aid=12046&id=118205921544490
obie Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ima stvarno dobrih slika... i svaka cast i tebi i ostalim drifterima! kad je slijedeci nekakav event? meni je fascinantno da jedan Kragujevac moze odrzat KOE, a u Hrvatskoj se ne moze odrzat ni 402SR...
CroDriver Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Hrvatska je prošle godine imala dva odlična Croatian Drift challenge eventa...
obie Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) Hrvatska je prošle godine imala dva odlična Croatian Drift challenge eventa... istina, na drugi CDC nisam mogao doc jer sam taman bio na putu, i dok sam se vratio u ZG vec je bilo gotovo... malo sam se pozaboravio :lol: Edited May 14, 2010 by obie
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now