Jump to content

Recommended Posts

Posted

ček sad, jel Ozy ti radiš kod Lastovčića?

trebao bih izvaditi katalizator, odnosno, ostavit limu izvana, a saće iščupat van.

Posted

2 kevin - kaj si nore gljive jela?! :lol:

2 gabre - not. nazovi ih i dogovori, ja ti samo sredjujem popust.

2 z - potpisnica.

Posted

Rade cuda...

radio i ja doduse popust preko drugog foruma hebacki rjesio al cuda izvode ;)

Pigalica je nova tako da nema vise harmonika na koljenima...

Rade grane, produzuju 2-1 dio katove sve...

Super posao i brzo...

Pohvala ekipi svakako.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

mene zanima koliko dodje lonac kod njega? zadnji sa 2 cijevi, al htio bi da mi se radi po mjerama, neki raspon cijena koji se moze ocekivat?

• 4 weeks later...
Posted

Jel ima jos tamo popusta?

Treba mi skinuti katalizator sa horneta, postaviti lambda sondu i novu cijev....

Zvao danas pa trazili 400kn sto mi se cini dosta jer je ekipa to placala tamo po 150-200kn.

Ili netko ima preporku za nekog drugog? hvala

• 3 weeks later...
Posted

danas zvao za straznji lonac astra f gsi16v, da bude tih i da se gotovo ne cuje...

kaze covjek soma kuna...

malo mi nebulozna cifra pa me cisto zanima koliko ste placali zadnje lonce sa ozzyevim popustom...

.

Posted
danas zvao za straznji lonac astra f gsi16v, da bude tih i da se gotovo ne cuje...

kaze covjek soma kuna...

malo mi nebulozna cifra pa me cisto zanima koliko ste placali zadnje lonce sa ozzyevim popustom...

.

Mislim da su malo zabrijali...

Posted

kaze covjek soma kuna...

.

Meni uzimali za protocni s jednim izlazom 900kn prije par dana, sa ozi popustom 700kn. :doh::doh:

A prosle godine mi naplatili 500 sa montazom slican takav lonac..

neznam koji im je kurac sa takvim cjenama...

Posted

Ma bacaju cijene od oka...meni su za 535d od turba do kraja,fi 70 2 protocna lonca rekli 2500 kn,sto je fakat ok.

Prije mjesec dana sam na 206 od sestre mijenjao zadnji lonac i bio je alu 300 kn,inox kolko se sjecam 500...tak da ovih soma Fox kaj su tebi rekli je ipak malo previse...

Posted

budem ujutro skoknuo do lastovcica sa astrom... tko zna sto je on cuo na mobitel...

mozda astron martin :lol::lol:

.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...