Sonic Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 sve navedeno u naslovu ...hvala svima ............. i ako se moze neki popustic srediti !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 http://tds.com.hr/ rade jako dobro, sivaju po mjeri i tapiciraju. imas svega Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 ima neka firma iz zg, sta redi po mjeri isto, na velesajmu su bili, zgubil sam letak nazalost ima web isto.. rade cak alcantaru i kozu itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 opet PRO MIMATO. rade sve po mjeri i jako dobro... moja preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 evo brišem malo prašinu, trebaju mi nove navlake za punta (2001 g). koga preporučujete a da ne cijena u visini moga auta po mogučnosti split ili neki trg. centar e kako se skidaju u punta središnji nasloni za glavu iz prednjih siceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 evo brišem malo prašinu, trebaju mi nove navlake za punta (2001 g).koga preporučujete a da ne cijena u visini moga auta po mogučnosti split ili neki trg. centar e kako se skidaju u punta središnji nasloni za glavu iz prednjih siceva. Mi ti možemo nabaviti presvlake šivane po mjeri od Velura. Naravno, sredim ti i popust. Samo moraš odabrati uzorke. Cijena je od 500-700kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 fala na ponudi ali mi je to previše, išao bi 300 kn max (ne tribaju bit po mjeri) glavno da pašu mi za fiat i da je kvalitetan materijal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 opet PRO MIMATO. rade sve po mjeri i jako dobro... moja preporuka super presvlake rade,a također i tepihe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now