Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

evo da odmah kažem da sam koristi search;)

znači treba mi ovako nešta kao sa slike..jednom sam naletio na takve u pevecu ali eto pevec propao pa nema više..u bauhausu sam bio ali nisam našao...kod nas se po trgovinama nude samo u obliku brusnog kamena ali možeš samo plastiku radit s njima jel se na metalu potroše u sekundi...znači treba mi za porting kanala...

tungstencarbidetools338.jpg

Edited by Dinko
Posted

dečki sve mi je jasno al ja za taj posao nemam 350 e...nije u pitanju ekstremna modifikacija nego samo malo poravnat neravnine od odljevka i ispolirat...

Posted
  Dinko said:
dečki sve mi je jasno al ja za taj posao nemam 350 e...nije u pitanju ekstremna modifikacija nego samo malo poravnat neravnine od odljevka i ispolirat...

ak je samo to onda nemoj ni to radit jer kod turba to tak i tak nije tolko važno

Posted (edited)

onda uzmi obične šmirgle i na bušilicu. ja sam si s tim portal kanale na cvaji i ide jako brzo

evo tu se vidi, znači obični šmirgl na osovinici nastavak.probal sam i s tim metalnim nastavcima, al predugo je trajalo

p6100139.jpg

p6100138.jpg

p6100140.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Edited by woo
Posted
  Seb said:
ak je samo to onda nemoj ni to radit jer kod turba to tak i tak nije tolko važno

ima dosta nakupina gareži pa kad je glava več dole da to saniram...več sam to radio na prošloj glavi i nakon 2 god vrlo malo se uhvatilo gareži..gotovo samo površinski

woo said:
onda uzmi obične šmirgle i na bušilicu. ja sam si s tim portal kanale na cvaji i ide jako brzo

evo tu se vidi, znači obični šmirgl na osovinici nastavak.probal sam i s tim metalnim nastavcima, al predugo je trajalo

sve mi je jasno moja cvaja je išla 145km/h (70cc)..ali s tim mogu napravit samo izlaze

adi said:
Ovi su imali, nazovi pa pitaj

http://www.comet.hr/

A vjerovatno bi mogao naci i na ovim mjestima:

http://www.svezakucuidom.com/proizvod.php?id_kat=387&id=3574

http://www.metal-kovis.hr/

:notworthy: konkretan odgovor...

Posted
  Dinko said:
ima dosta nakupina gareži pa kad je glava več dole da to saniram...več sam to radio na prošloj glavi i nakon 2 god vrlo malo se uhvatilo gareži..gotovo samo površinski

.

to uzmeš fini brusni papir,wd40 i da vidiš kak če bit ljepo

Posted
  Dinko said:

tungstencarbidetools338.jpg

...nijedan od ovih nastavaka sa slike ne služi za skidanje malih nepravilnosti uslijed lijevanja i zaglađivanje...ovi nastavci dosta grubo skidaju i finiš nakon obrade je grub.

Posted

ljudi nebi htjeo da ovo zvuči bahato...ali več sam radio istu glavu sa dosta tih nastavaka,biax-a itd.. znam kako se koji ponaša i kolko mi treba vremena i napora da postignem ono što hoču.. ovaj što sam imao je bio odličan ali eto nekom sam ga "posudio" i sad ga nema...

Posted
  Dinko said:
ljudi nebi htjeo da ovo zvuči bahato...ali več sam radio istu glavu sa dosta tih nastavaka,biax-a itd.. znam kako se koji ponaša i kolko mi treba vremena i napora da postignem ono što hoču.. ovaj što sam imao je bio odličan ali eto nekom sam ga "posudio" i sad ga nema...

poslo sam ti pm...

ako nema tamo posudim ti ja svoj...:thumbsup:

Posted

vjeruj da bi ali za te novce ja sredim cijelu limariju i pretapaciram sjedala..,trenutno nemam te novce jel dosad sam spalio skoro 30 000 kn a šaraf još nisam skinuo s auta...

Posted

ak budes dolazio do osijeka vidi u pumpa servisu... imali jesu,tamo je lega kupio set od 4 komada... ne sjecam se vise cjene,ali nije malo,to znam :)

Posted
  Hic said:
300-350€ za 4 cilindra

sto je keks za posao koji obavi.

S obzirom da sam to u par navrata radio, ovo je super cijena. :thumbsup:

Posted

imas od proxxona u bauhausu mala glodala za elektricne biaxe, kuglasto, u bliku kapi i konusno , pogledaj si na stranici od proxxona, nisu ni skupi a dobri su

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...