Jump to content

Razlika Toyo PXT-1R i 1S

Recommended Posts

Baš kako 444IN kaže, ja sam bio čitao testove (bila je čak negdje i slika ali je neznam više nać) di je na mokrom daleko bolji gazni sloj imala R. Na suhom je manje više isti drek ali na mokrom čini veliku razliku...

Osobno sam imao R i opet ću

Probajte R1R ;)

puno je bolja što se tiće ravnomjernosti trošenja zbog takvog dizajna šare, na T1R od zavoja brzo "umru" rubnjaci i guma je bezveze

koliko izdrzi ta guma?? normalne voznje + tu i tamo koje ganjanje i koji zesci start.... otprilike?? jer cuja san svakakve price i svakakva misljenja...

e i iako ih prodajes,pokusaj objektivno odgovorit :D:D

Ako ju vozis normalnije, moze izdrzat i po 50 000 km. Ja na svojim t1r imam cca 30k km i imaju jos mesa preko 5 mm po sredini samo sto su mi vanjski rubovi ubijeni dosta, pogotovo na prednjim gumama. Sad sam x-aal gume i mislim da imam jos 20k km na njima jer su mi sad potroseni rubovi iznutra a vanjski su puno bolji.

Btw moje misljenje je da taj toyo t1-r na malim autima jako dobar sto se trosenja tice, ali zato vjerojatno na teskim autima se jako jako brzo trosi... barem tako mislim

R1R ti iz tvornice ima 8mm profil za razliku od T1R koja ima 10mm i osjeti se razlika u mekanoći na dodir

do sada sam prešao 4tkm i ukratko definitivno bi ih opet uzeo i svakome preporućio

guma po suhome drži fenomenalno osjetno bolje od T1R koje sam prošle sezone vozio(istina iz 2006)

zadnjih dana bilo dosta kiše pa i to dobro isprobao i jako ugodno iznenađen nisam oćekivao toliko gripa

po suhome stvarno treba jako puno pretjerati da pusti i u glavi nikako uhvatiti tu granicu jer stalno misliš odeee a ono držiiii

ljudi su znali potrćati i izmicati se po gradu na nekim skretanjima jer su bili sigurni da ode ravno u njih a ja bez beda skrenem

jednini je je zajeb što ih više nema i neko vrijeme još nebudu stigle :(

R1R ti iz tvornice ima 8mm profil za razliku od T1R koja ima 10mm i osjeti se razlika u mekanoći na dodir

do sada sam prešao 4tkm i ukratko definitivno bi ih opet uzeo i svakome preporućio

guma po suhome drži fenomenalno osjetno bolje od T1R koje sam prošle sezone vozio(istina iz 2006)

zadnjih dana bilo dosta kiše pa i to dobro isprobao i jako ugodno iznenađen nisam oćekivao toliko gripa

po suhome stvarno treba jako puno pretjerati da pusti i u glavi nikako uhvatiti tu granicu jer stalno misliš odeee a ono držiiii

ljudi su znali potrćati i izmicati se po gradu na nekim skretanjima jer su bili sigurni da ode ravno u njih a ja bez beda skrenem

jednini je je zajeb što ih više nema i neko vrijeme još nebudu stigle :(

upravo tako,imam ih kod sebe i puuuuno bolja od t1r.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...