fire Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Kak to riješit..? malo sam digao tlak, ali tak se da dobiti nekih 15% plina samo. Za dalje, 2isparivaca i 8 dizna.
mr_G Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Problem kod plinskih isparivača je u tome što tlak plina kasni za tlakom zraka... I nije linearan kako kod benzina... Zato i postoji pressure senzor na plinu kojeg ja recimo nisam spojio na VEMS jer VEMS nema mogućnost faktora multiplikacije na plinskim mapama... Tako da ako recimo držiš duže u boostu, plina će biti dovoljno, no u nižim prijenosima kad tlak navali, plina će faliti...
fire Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Problem kod plinskih isparivača je u tome što tlak plina kasni za tlakom zraka... I nije linearan kako kod benzina... Zato i postoji pressure senzor na plinu kojeg ja recimo nisam spojio na VEMS jer VEMS nema mogućnost faktora multiplikacije na plinskim mapama... Tako da ako recimo držiš duže u boostu, plina će biti dovoljno, no u nižim prijenosima kad tlak navali, plina će faliti... nije bas tak. Kasni tlak ali jako malo i to sve accel erh. nadokanade. A razliciti tlak rijesis s VE tablicom. I vems podrzava taj senzor, any trim tablica npr.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now