dcrnic Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 dva reda diza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 2 isparivača i 8 injektora bi riješilo problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Kak to riješit..? malo sam digao tlak, ali tak se da dobiti nekih 15% plina samo. Za dalje, 2isparivaca i 8 dizna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Problem kod plinskih isparivača je u tome što tlak plina kasni za tlakom zraka... I nije linearan kako kod benzina... Zato i postoji pressure senzor na plinu kojeg ja recimo nisam spojio na VEMS jer VEMS nema mogućnost faktora multiplikacije na plinskim mapama... Tako da ako recimo držiš duže u boostu, plina će biti dovoljno, no u nižim prijenosima kad tlak navali, plina će faliti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Problem kod plinskih isparivača je u tome što tlak plina kasni za tlakom zraka... I nije linearan kako kod benzina... Zato i postoji pressure senzor na plinu kojeg ja recimo nisam spojio na VEMS jer VEMS nema mogućnost faktora multiplikacije na plinskim mapama... Tako da ako recimo držiš duže u boostu, plina će biti dovoljno, no u nižim prijenosima kad tlak navali, plina će faliti... nije bas tak. Kasni tlak ali jako malo i to sve accel erh. nadokanade. A razliciti tlak rijesis s VE tablicom. I vems podrzava taj senzor, any trim tablica npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now