Jump to content

Sonax premium class proizvodi-di kupit?

Recommended Posts

• 2 months later...

ovi buhic i sinovi stranica ne postoji, niti nalazim nešto slično, gdje postoji kompletan asortiman, ili daj predložite prodavaonu koja ima kvalitetnu ponudu auto kozmetike, od krpa, do kanti za pranje, šampona, itd..

edit: traženjem sam pronašao da je izgleda ovo taj buhic http://www.sxhrvatska.hr/gdje-smo

dankeschon :)

Edited by Gabre

da li u reneko :D imate izložene sve proizvode na policama, ili na koji način da ja znam što imate a što ne... neki kazalog?

e da, imaš onu Aion krpu za brisanje auta nakon pranja, ili nešto tako kvalitetno, ručnik neki ili što već viču ljudi da je odlično a što mogu u autu držati...

te ujedno, da li imaš kao neke torbe/vrećice na čičak koje bi mi u bunkeru mogle stajati gdje bih stavio ove sitnice za auto, prvu pomoć, žarulje itd....

da li u reneko :D imate izložene sve proizvode na policama, ili na koji način da ja znam što imate a što ne... neki kazalog?

e da, imaš onu Aion krpu za brisanje auta nakon pranja, ili nešto tako kvalitetno, ručnik neki ili što već viču ljudi da je odlično a što mogu u autu držati...

te ujedno, da li imaš kao neke torbe/vrećice na čičak koje bi mi u bunkeru mogle stajati gdje bih stavio ove sitnice za auto, prvu pomoć, žarulje itd....

Nemam sve, imam ovo šta je na slikama.

Međutim, sve ti mogu naručiti - otiđeš na službenu stranicu Sonaxa i kažeš mi kat.brojeve.

Torbice nemam, bila je nagradna igra pretprošle godine od Valvolinea gdje je uz 5L Durablenda išla upravo jedna takva Case Logic torbica besplatno. :D

Ovako nešto misliš pod krpicu? - 21kn.

• 2 weeks later...

310100_lightbox.png

Tjedan dana nakon apliciranja i 2 dana kiše, mogu reći da je proizvod super!

Nanosi se spužvom na krov utrljavanjem, ja sam nanio 3 sloja na krov i još mi je ostala oko 1/4 bočice od 250ml.

Sad se kiša na krovu skuplja u kapljice i klizi, a krov ostaje praktički suh :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...