BaGy Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Evo trazim vec para dana asortiman od sonaxa premium class proizvoda...di mogu nabavit to?? u bauhausu nema...sve sam zivo prosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 http://www.buhic-i-sinovi.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 http://www.buhic-i-sinovi.hr/ oooo majstore!!! u subotu otpicim do njih da vidim sta ima u ponudi hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 (edited) ovi buhic i sinovi stranica ne postoji, niti nalazim nešto slično, gdje postoji kompletan asortiman, ili daj predložite prodavaonu koja ima kvalitetnu ponudu auto kozmetike, od krpa, do kanti za pranje, šampona, itd.. edit: traženjem sam pronašao da je izgleda ovo taj buhic http://www.sxhrvatska.hr/gdje-smo dankeschon Edited September 16, 2010 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 reneko? jebeni znakovi. ubio ih bog dabogda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 reneko?jebeni znakovi. ubio ih bog dabogda Upravo tako... LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 da li u reneko imate izložene sve proizvode na policama, ili na koji način da ja znam što imate a što ne... neki kazalog? e da, imaš onu Aion krpu za brisanje auta nakon pranja, ili nešto tako kvalitetno, ručnik neki ili što već viču ljudi da je odlično a što mogu u autu držati... te ujedno, da li imaš kao neke torbe/vrećice na čičak koje bi mi u bunkeru mogle stajati gdje bih stavio ove sitnice za auto, prvu pomoć, žarulje itd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 da li u reneko imate izložene sve proizvode na policama, ili na koji način da ja znam što imate a što ne... neki kazalog? e da, imaš onu Aion krpu za brisanje auta nakon pranja, ili nešto tako kvalitetno, ručnik neki ili što već viču ljudi da je odlično a što mogu u autu držati... te ujedno, da li imaš kao neke torbe/vrećice na čičak koje bi mi u bunkeru mogle stajati gdje bih stavio ove sitnice za auto, prvu pomoć, žarulje itd.... Nemam sve, imam ovo šta je na slikama. Međutim, sve ti mogu naručiti - otiđeš na službenu stranicu Sonaxa i kažeš mi kat.brojeve. Torbice nemam, bila je nagradna igra pretprošle godine od Valvolinea gdje je uz 5L Durablenda išla upravo jedna takva Case Logic torbica besplatno. Ovako nešto misliš pod krpicu? - 21kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 ok tnx, a ove krpe/ručnike? ili, znam da si isto fanatik za čišćenje, pa odakle da si naručim nešto dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncheee Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Rene imaš li možda ovo? ako imaš koja je cijena (može i na PM) ak nemaš možeš li nabavit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 ok tnx, a ove krpe/runike? ili, znam da si isto fanatik za ienje, pa odakle da si naruim neto dobro Searchaj po forumu, na mobu sam pa mi nije prakticno. Ja sam na eBayu kupio svoju za 150kn. @tonchee: javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 ako ima koja je cijena (moe i na PM) ak nema moe li nabavit? 97,20 kn, rok isporuke 4 radna dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncheee Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Tjedan dana nakon apliciranja i 2 dana kiše, mogu reći da je proizvod super! Nanosi se spužvom na krov utrljavanjem, ja sam nanio 3 sloja na krov i još mi je ostala oko 1/4 bočice od 250ml. Sad se kiša na krovu skuplja u kapljice i klizi, a krov ostaje praktički suh :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 97,20 kn, rok isporuke 4 radna dana. Meni bi isto to trebalo,i jos nesto od sonaxa,jel to znaci da mogu bilo sto sa sonaxove stranice narucit uz pomoc serijskog broja? :naughty::naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now