Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trazil sam malo po hrawebu tko nudi poliranje i nasel sam AUTOPRAONICA ''GROF'' unutar centra zavrtnica, prvenstveno trazim nekoga tko bi to napravil bez dodatnih ostecenja i da napravi posel kak spada.

Po komentarima sam skontal da su ljudi bili zadovoljni sa AUTOPRAONICOM ''GROF'', ali me zanima da li postoji neka dobra i provjerena autopraonica u blizini kvartova Vrbani, Precko... :)

Posted

Imaš sljedeću ekipu koja se stalno rotira po forumima i ljudi su NAVODNO zadovoljni:

Leo Frketić - 098/1816 047

Svig - 091/7229 633

Brba - 098/769 567

Imaš još i Bobu te Black pearl, ali o njima sam čuo neke negativne stvari dok o ovo troje (još) nisam. :D

Posted
Imaš sljedeću ekipu koja se stalno rotira po forumima i ljudi su NAVODNO zadovoljni:

Leo Frketić - 098/1816 047

Svig - 091/7229 633

Brba - 098/769 567

Imaš još i Bobu te Black pearl, ali o njima sam čuo neke negativne stvari dok o ovo troje (još) nisam. :D

kaj ti imaš negativna iskustva sa nekima pa znaš :P

btw ja vidio da je brba polirao skyeve i ispolirao je tako dobro da sam ostao paf..još da je imao malo više vremena da je neke sitnice mogao (recimo između slova kako rene radi :D)

Posted

hm... jos da mi je netko napisal di koji covjek ima praounu, kucu, garazu di radi poliranje bilo bi super :)

@brba koliko racunas poliranje ? :)

Posted

meni je brba polirao astru i osim onog gdje je sfusao, sve ostalo je napravio vrhunski...

:lol: :lol: :lol:

.

Posted

Ja sam bio kod manje više svih pa da napravimo rezime:

BOBO Markuševac - čistio i polira golfa, čiščenje i kemijsko extra, poliranje ni pod razno.

Leo Frketić - polira mi audija kad sam tek kupio, jako zadovoljan sa obavljenim

Black Pearl - nekad se dobro radilo dok je gazda (Edo) radio, sad kriminal, golfa polira jednom bilo je relativno oke, ali nebi preporučio. Između ostalog je najskuplji od svih navedenih

Svig - poliranje i vosak jako dobro, polira audija kod njega

Brba - danas mi polira staroj Peugeot, crni, isto super odrađeno

eto...

Posted

lijepo objasnjeno :)

Ja sam bio kod manje više svih pa da napravimo rezime:

BOBO Markuševac - čistio i polira golfa, čiščenje i kemijsko extra, poliranje ni pod razno.

Leo Frketić - polira mi audija kad sam tek kupio, jako zadovoljan sa obavljenim

Black Pearl - nekad se dobro radilo dok je gazda (Edo) radio, sad kriminal, golfa polira jednom bilo je relativno oke, ali nebi preporučio. Između ostalog je najskuplji od svih navedenih

Svig - poliranje i vosak jako dobro, polira audija kod njega

Brba - danas mi polira staroj Peugeot, crni, isto super odrađeno

eto...

• 1 year later...
Posted

Jel se sta promjenilo po ovom pitanju?

Di ostavit auto na jako dobrom poliranju? Cijena nije bitna koliko kvaliteta

Leo Frketić

Svig

Brba

Black Pearl

BOBO

Netko treci?

Hvala na prijedlozima

Posted
Mile pa javi se Damjanu ( Đuri ) en ti je blizu em znaš kakav je bolesnik za detalje

Hvala, ali nije za mene, treba mi za nekoga.

:thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted
koliko su cijene poliranja u zg?

Kod Sviga(Auto Partes) ručno poliranje 250kn, jednoslojno strojno poliranje 750kn, dvoslojno strojno poliranje 1500kn.

Za SUV i monovolumene mislim da je nešto skuplje. ;)

Posted
mirza daj mi pukni cijenu poliranja za moj a4,znas u kakvom je stanju lak!

ne treba nista posebno!

Navrati frende, znas da za tebe imam posebne cijene:)

Ako napisem javno, onda ce svi htjet polirat kod mene :) lol

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...