roli Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Trazil sam malo po hrawebu tko nudi poliranje i nasel sam AUTOPRAONICA ''GROF'' unutar centra zavrtnica, prvenstveno trazim nekoga tko bi to napravil bez dodatnih ostecenja i da napravi posel kak spada. Po komentarima sam skontal da su ljudi bili zadovoljni sa AUTOPRAONICOM ''GROF'', ali me zanima da li postoji neka dobra i provjerena autopraonica u blizini kvartova Vrbani, Precko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 http://www.svig.biz Svi sa ovog foruma koji su bili su zadovoljni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 brba 10 fukin znakova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Imaš sljedeću ekipu koja se stalno rotira po forumima i ljudi su NAVODNO zadovoljni: Leo Frketić - 098/1816 047 Svig - 091/7229 633 Brba - 098/769 567 Imaš još i Bobu te Black pearl, ali o njima sam čuo neke negativne stvari dok o ovo troje (još) nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Imaš sljedeću ekipu koja se stalno rotira po forumima i ljudi su NAVODNO zadovoljni: Leo Frketić - 098/1816 047 Svig - 091/7229 633 Brba - 098/769 567 Imaš još i Bobu te Black pearl, ali o njima sam čuo neke negativne stvari dok o ovo troje (još) nisam. kaj ti imaš negativna iskustva sa nekima pa znaš btw ja vidio da je brba polirao skyeve i ispolirao je tako dobro da sam ostao paf..još da je imao malo više vremena da je neke sitnice mogao (recimo između slova kako rene radi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Failed :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 hm... jos da mi je netko napisal di koji covjek ima praounu, kucu, garazu di radi poliranje bilo bi super @brba koliko racunas poliranje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Moja preporuka za brbu, vise nego korektan momak Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 tnx svima, dobil sam dovoljno informacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 meni je brba polirao astru i osim onog gdje je sfusao, sve ostalo je napravio vrhunski... :lol: :lol: :lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Ja sam bio kod manje više svih pa da napravimo rezime: BOBO Markuševac - čistio i polira golfa, čiščenje i kemijsko extra, poliranje ni pod razno. Leo Frketić - polira mi audija kad sam tek kupio, jako zadovoljan sa obavljenim Black Pearl - nekad se dobro radilo dok je gazda (Edo) radio, sad kriminal, golfa polira jednom bilo je relativno oke, ali nebi preporučio. Između ostalog je najskuplji od svih navedenih Svig - poliranje i vosak jako dobro, polira audija kod njega Brba - danas mi polira staroj Peugeot, crni, isto super odrađeno eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 lijepo objasnjeno Ja sam bio kod manje više svih pa da napravimo rezime: BOBO Markuševac - čistio i polira golfa, čiščenje i kemijsko extra, poliranje ni pod razno. Leo Frketić - polira mi audija kad sam tek kupio, jako zadovoljan sa obavljenim Black Pearl - nekad se dobro radilo dok je gazda (Edo) radio, sad kriminal, golfa polira jednom bilo je relativno oke, ali nebi preporučio. Između ostalog je najskuplji od svih navedenih Svig - poliranje i vosak jako dobro, polira audija kod njega Brba - danas mi polira staroj Peugeot, crni, isto super odrađeno eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Jel se sta promjenilo po ovom pitanju? Di ostavit auto na jako dobrom poliranju? Cijena nije bitna koliko kvaliteta Leo Frketić Svig Brba Black Pearl BOBO Netko treci? Hvala na prijedlozima Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Mile pa javi se Damjanu ( Đuri ) en ti je blizu em znaš kakav je bolesnik za detalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Mile pa javi se Damjanu ( Đuri ) en ti je blizu em znaš kakav je bolesnik za detalje Hvala, ali nije za mene, treba mi za nekoga. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Auto Partes (Svig), strojno poliranje. Mislim da ne možeš pogriješiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Auto blic , gajnice... Ukoliko stranka nije zadovoljna, nije duzna platiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_zgb Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Kolko love je poliranje u tom auto blicu? jel to ono preko puta konzuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Je, zavisi sve od vozila,odnosno od tvojih zahtjeva- glina, vosak, teflon, itd... najbolje da navratis i dogovoris se Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 definitivno svig.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 koliko su cijene poliranja u zg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 koliko su cijene poliranja u zg? Kod Sviga(Auto Partes) ručno poliranje 250kn, jednoslojno strojno poliranje 750kn, dvoslojno strojno poliranje 1500kn. Za SUV i monovolumene mislim da je nešto skuplje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veky Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Također preporuka za Blic, ja odradio neki dan i 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 mirza daj mi pukni cijenu poliranja za moj a4,znas u kakvom je stanju lak! ne treba nista posebno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 mirza daj mi pukni cijenu poliranja za moj a4,znas u kakvom je stanju lak! ne treba nista posebno! Navrati frende, znas da za tebe imam posebne cijene:) Ako napisem javno, onda ce svi htjet polirat kod mene lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now