Jump to content

gdje je najjeftiniji KW var1

Drag_steer

Recommended Posts

Da ne otvaram novu temu, zanima me zna li tko dal se mogu negdje gewinde (il kraci amortizeri s kracim oprugama, ...nebitno) isprobati na svom autu prije kupnje, tj. da se kupe i montiraju al da postoji mogucnost povrata robe i punog iznosa novca za slucaj da nisu onakve kakvima ih se opisuje? Svejedno dal HR, SLO, A,...

Jednom sam se opekao s skupim gewindama, a koje je tesko prodat dalje i s velikim gubitkom na cijeni...Malo mi je previše opet riskirat i dat hrpu love za nešto što ne znam kako ce se ponašati na autu, cak i kad se radi o 'brendu' i bez obzira na razne preporuke.

Gdje god sam se raspitivao po ZG, pod jamstvom su obuhvaceni samo konkretni kvarovi ali ne i (debela) razlika između stvarnih i reklamiranih specifikacija

:lol::lol:

• Replies 175
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

dobro ima neko da se bolje kuzi u te gewinde, da ga pitam koja je razlika uopce izmedju kw var1 i weiteca hicon gt (isto nema regulaciju tvrdoce kao ni kv1).

da li ima koja bitna razlika osim sto je kv1 inox i sto ima tu "duplu" oprugu (koja izgleda nema neki utjecaj na voznju)? mozda neko bolje ulje ili je kv1 opcenito kvaltetnije napravljen, pa nece propisat nakon npr 5 godina a ovaj oce?

ja sam imao kw var 1, stare 6god i kad sam auto prodao još su se te gevinde vozile gotovo kao prvog dana, dok šogor ima weitec ( ne znam koji model), i nakon 4god su "popustile", vjerujem da bi ih trebalo reparirat. sad da li je isto i sa današnjim proizvodima ne znam, ali pretpostavljam da je kw ipak kvalitetniji, ali pošto ne voziš brdo, nego ti treba za po cesti, uzmi što ti je jeftinije.

SVI amortizeri su uljni, a mogu biti i s dodatkom plina koji sluzi za ......

Crknuo bi da si do kraja napisao jel.....................drugi put radije nemoj pisati

da plin služi da spriječi zapjenjenje ulje te osigurava učinkovitost u svim uvjetima!

Edit: za kw odeš kod Hica s lovom i dobit ćeš dobru cijenu.

Edited by Rudy

Edit: za kw odeš kod Hica s lovom i dobit ćeš dobru cijenu.

Ja sam jucer i danas preporucio Gabrek tuning za KW amortizere jer ja vise ne radim s njima. Iako si nismo bas "kucni prijatelji". Jer to je posao, a to kaj se mi mozda volimo ili ne, nema AMA BAS NIKAKAVE VEZE s nasim poslovima!!!!!

dezinformacije siris :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...