Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zanima me dal ima tko tu da se bavi izradom naljepnica (prvenstveno za auto) al da su na magnet ili slicno? lako prenosive s auta na auto i slicno..

Posted
I ja tražio, no nema nitko da radi naljepnice većih dimenzija, recimo preko preko cijele stranice od auta itd...

ne pricat ako nemas pojma....

ja ih radim....

za magnetne, najbolja stvar Vam je kupit magnetnu foliju(u print studiu) i ja vam isprintam i laminiram nalju i to se onda nakelji....

Posted

ma ni ne treba biti preko cijele stranice auta. moze biti onako npr na pola vrata. ne mogu vjerovat da od svih firmi koja se bavi izradom reklama, naljepnica i svega, nitko ne nudi na magnet izradu? :huh:

Posted

trebam jos jedan info. gdje se nalaze oni kaj rade one fejk tablice tipa ZG-MYHRAWEB i slicno? oni kaj znaju biti na velesajmu kad je auto show. imao sam njihov flayer, ali nemam pojma di je.

Posted

nije za HR nalju. nego za jedan klub. njihova reklama bi trebala tako ici na neke aute, ali se zeli kao na magnet da se moze lako prenosit s auta na auto itd.

ovo za tablicu nitko ne zna?

Posted

Herman josip je radio takve nalje za sound garage, nalje su bile dosta velike tako da bi ga mozda trebalo kontaktirat na mail.

Btw sve autoskole imaju takve nalje. Pa gdje daju oni radit......

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...