Jump to content

Recommended Posts

Posted

BOSCH 0 280 155 868

jel mi može ko reč točnu protočnost (trebali bi bit 375 cc) i kolko oni ks mogu poterat

ja ih imam,novi su,i na 1,2 bara su bili na 100% otvorenosti tak da sam se moro spustit na 1,1 i tu je bilo oko 230 ks (ovisno o vanjskoj temp)

Posted

Ja mogu nabavit 440 cc na 3 bara Bosch nove injektore za 1300 i za 100 kn jos regulator pritiska od 3.5 bara ako su slucajno mali injektori.

Posted

U street (80% duty cycle) varijanti ti injektori mogu dati od 55 do 61KS, a u "race" varijanti (95% DC) 64 do 71 KS po imjektoru. Na vecem tlaku goriva mogu ici i nesto vise - oko 7% na 1 bar povecanja ptitiska (npr. sa 3bara na 4bara).

Posted

Ja na svojem imam Siemens Dekka 676cc koje bi bio voljan mijenjati za 440cc jer su mi ovi preveliki a i necu pushati vise konja tako da bi mi 440cc top feed bili taman.

rio_cyber said:
imam doma 3,4 seta 440...

ali side feed shita..

sebi stavljam top feed vjerovatno isto 440 za prvo jer se nema para za 540 + stuff trenutno..

Posted
  Hive said:
Ja na svojem imam Siemens Dekka 676cc koje bi bio voljan mijenjati za 440cc jer su mi ovi preveliki a i necu pushati vise konja tako da bi mi 440cc top feed bili taman.

Injektori nemogu biti preveliki. :no2:

Posted

Ha cuj, podesavam ih na piggyback i konstantno imam previse goriva u sustavu i na granici sam smanjivanja jer cim odem preko imam premalo goriva a dok sam na tom nekom maximumu smanjivanja stalno ispirem i vozim se izvan boosta sa 12 AFR-om. Doduse probat cemo sad preko zimejednu kemiju sa lambda sondom jer bi problem mogao trenutno lezati u ECU jedinici i lambda sondi ali ako ne upali onda na 440cc jer s njima radi sasvim ok i fino se da podesiti smjesa a meni za moju snagu daje dosta goriva.

Posted

Samo da napomenem da su injektori visokoomski i da imaju mlaz pogodan za 4 ventila po cilindru .

Stvar je da ima dosta starijih 440 cc Bosch injektora koji su bili koristeni na motorima sa 2 ventila po cilindru i oni su imali nepogodan mlaz za ove motore sa 4 ventila po cilindru i bilo bi problema sa ustimavanjem lera zbog toga.

Posted

ovi moji su denso za 16 fau motor...

zato sam ja prodo dusu vragu i supak hicu i uzo odma neku kvazi eletroniku koja moze i 8 + injektora vozit :).....

hive, interesting...

Posted

Da ja bi isto presao na SA ali ne mogu sad. Mada je i ovaj FIC u osnovi dobar.

Probat cemo jos ovu kemiju sa lambdom i ECU-om pa ako ne bude nista bolje javim ti se za ramjenu. Visokoomski su tvoji?

Posted (edited)

lo ......

s tim da imaju svoj resisor pack, pa u principu se ponasaju kao visko za neki ems..... ali tu se vec japanske eletronicke exzibicije.. LOL

Edited by rio_cyber
Posted
  pelepelezg said:
da ne otvaram novu temu.

dali netko zna koji injektori pasu na xe/let do cca 250ks? trenutno imam od saba pa vjerujem da pase i neki jaci od njega. sada su 230cc...

Originalni od LET-a (0 280 150 420) .........305cc.:)

Posted
  Seb said:
BOSCH 0 280 155 868

jel mi može ko reč točnu protočnost (trebali bi bit 375 cc) i kolko oni ks mogu poterat

ja ih imam,novi su,i na 1,2 bara su bili na 100% otvorenosti tak da sam se moro spustit na 1,1 i tu je bilo oko 230 ks (ovisno o vanjskoj temp)

Ako su to oni bijeli onda jesu 375 cc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...