Vilenjak Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nisam previse zadovoljan fotkama ali evo par koje lice na nesto bude bolje sljedeci put
Nero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Vilenjak ove slike s mutnom okolinom, da li zaključaš fokus pa čekaš da ti auto uđe u ''sweet spot'' ili?
Vilenjak Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 u principu fokusiram na neku tocku kroz koju ce prolaziti pa vratim malo "unazad" objektiv da uhvatim auto pa onda na burst, i tako vise puta kroz putanju ovo su mi prvi pokusaji panninga, i to sa 18-55 kit objektivom
Gabre Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 samo slike, ali ima li tko kakvih video materijala, slike nisu zanimljive
Brklja Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ima ima, evo jedan za sad YouTube - Croatian Drift Challenge 2010. RD3
Nero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tko je Ladi Samari na 4:45 odvalija branik? Skyline? Tko je pobjednik u tom slučaju?
Brklja Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To je bio Zax (Lada Samara) vs Mrgud (Riža), a u ovom slučaju je bilo 10:0 za Zaxa
Gogach Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To je bio Zax (Lada Samara) vs Mrgud (Riža), a u ovom slučaju je bilo 10:0 za Zaxa Links Skyline se izvrtio nakon / za vrijeme udarca, zbog cega je islo 10 bodova Zaxu.
Nero Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Links Skyline se izvrtio nakon / za vrijeme udarca, zbog cega je islo 10 bodova Zaxu. A kad ti netko ovako izbije branik, smijes ti njega izbit iz cipela :lol: ?
Toninho Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Samo sam napisa činjenicu. Što se vama ne sviđa vaš problem. Ovo je trećerazredno iznošenje "činjenica". Mišljenje je jedna stvar, i svatko ga kao ima, kao što ima i šupak. Činjenice su nešto sasvim drugo. Činjenicu o trećerazrednosti bi bez problema prihvatio da je argumentira netko tko je bio na sličnim eventima u regiji. Ovako, kao i uvijek, nije bitno što se govori, nego tko govori. Pusa
Bega Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ovo je trećerazredno iznošenje "činjenica".Mišljenje je jedna stvar, i svatko ga kao ima, kao što ima i šupak. Činjenice su nešto sasvim drugo. Činjenicu o trećerazrednosti bi bez problema prihvatio da je argumentira netko tko je bio na sličnim eventima u regiji. Ovako, kao i uvijek, nije bitno što se govori, nego tko govori. Pusa A zašto se brineš? Svi koji su bili tamo, znaju kako je bilo, i što im se sviđa, a što ne.... na kraju, očito nikada nisu bili u organizaciji nečeg sličnoga. I to ne pričam to zbog membera koji je dao svoj sud, nego općenito. Uvijek će biti ljudi kojima se sviđa, i onih kojima se ne sviđa.... to je tako, a da ideš zadovoljiti sve duše koje se pojave tamo, to je jednostavno-nemoguče
Nero Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ovo je trećerazredno iznošenje "činjenica".Mišljenje je jedna stvar, i svatko ga kao ima, kao što ima i šupak. Činjenice su nešto sasvim drugo. Činjenicu o trećerazrednosti bi bez problema prihvatio da je argumentira netko tko je bio na sličnim eventima u regiji. Ovako, kao i uvijek, nije bitno što se govori, nego tko govori. Pusa Mogao bi i dalje iznosit svoje mišljenje (šupak? :lol:), al tako bi se samo nastavili vrtit u krug. Stoga, bio je ovo PRVORAZREDNI EVENT i 6 cyl BMW je pokazatelj uspjeha hrvata građanina. Pozdrav, uživaj u eventima i kad već ovako zdušno njih braniš ubaci i koju dobru riječ za cure koje vam rade tamo. :thumbsup: Kissi kissi :wub:
Markus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Vilenjak: ajd vježbaj još malo Ono skidanje brzoskidajućeg branika je zakon ...
acmen Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) A zašto se brineš?Svi koji su bili tamo, znaju kako je bilo, i što im se sviđa, a što ne.... na kraju, očito nikada nisu bili u organizaciji nečeg sličnoga. I to ne pričam to zbog membera koji je dao svoj sud, nego općenito. Uvijek će biti ljudi kojima se sviđa, i onih kojima se ne sviđa.... to je tako, a da ideš zadovoljiti sve duše koje se pojave tamo, to je jednostavno-nemoguče Ja ću samo reći da me drift najmanje zanima od svih auto disciplina ALI tu nedjelju mi je jebeno bilo cijeli dan (kao i mom frendu koji je prvi put bio na nekom drift eventu). Jako dobro ozganizirano, sve po planu teklo nije nikakvih čekanja bilo, one twin borbe su :notworthy::notworthy:... Uglavnom jako lijepo provedena nedjelja bila. I također me zanimaju kako to izgledaju te cure od ovih kojima su ove na car-washu bile ružne :doh::doh::doh: Cure su tih 15min super odradile i nikako nisu fizički odurne :thumbsup: (koliko sam vidio nitko se nije zgražao već su svi odreda slinili te im maltene gurali objektive u anuse :lol:) Edited October 7, 2010 by acmen
tigar_87 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja imam dobrih slika od burn hostesa ali ne znam preko kojeg servera da ih uplodam?
Mexx Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja imam dobrih slika od burn hostesa ali ne znam preko kojeg servera da ih uplodam? posalji meni na mail pa cu ja ante.matas2@gmail.com :lol:
DRAGON Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Bravo, supre vožnje, tko zna možda i mene natirate da pocnem slagat kockicu koja mi stoji isprid kuce
Vilenjak Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Vilenjak: ajd vježbaj još malo Ono skidanje brzoskidajućeg branika je zakon ... ja se bar trudim koristiti panning ti nisi bio pa nemas fotki ili ti fotic jos ukomiran?
mrgud Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 vidimo se na sljedećoj trci, lako ćete me prepoznati, nosim cipele 46 Toninho jesi šta?
DRAGON Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Pitanje?? Jel se igdi pokušavalo održat drift natjecanje u Dalmaciji, osim u Splitu koje je nažalost (neznam zašto) propalo???? Smatram da ima dosta ekipe okolica Splita itd. koji bi i ušli u svijet drifta, samo ih triba malo motivirat, održat u blizini neko natjecanje ili sl.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now