Jump to content

CDC Round 3 - 03.10.2010. - Slike

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

u principu fokusiram na neku tocku kroz koju ce prolaziti pa vratim malo "unazad" objektiv da uhvatim auto pa onda na burst, i tako vise puta kroz putanju

ovo su mi prvi pokusaji panninga, i to sa 18-55 kit objektivom :)

Posted
To je bio Zax (Lada Samara) vs Mrgud (Riža), a u ovom slučaju je bilo 10:0 za Zaxa

Links Skyline se izvrtio nakon / za vrijeme udarca, zbog cega je islo 10 bodova Zaxu.

Posted
Links Skyline se izvrtio nakon / za vrijeme udarca, zbog cega je islo 10 bodova Zaxu.

A kad ti netko ovako izbije branik, smijes ti njega izbit iz cipela :lol: ?

Posted

Samo sam napisa činjenicu. Što se vama ne sviđa vaš problem.

Ovo je trećerazredno iznošenje "činjenica".

Mišljenje je jedna stvar, i svatko ga kao ima, kao što ima i šupak.

Činjenice su nešto sasvim drugo.

Činjenicu o trećerazrednosti bi bez problema prihvatio da je argumentira

netko tko je bio na sličnim eventima u regiji.

Ovako, kao i uvijek, nije bitno što se govori, nego tko govori.

Pusa

Posted

Pusa

A zašto se brineš?

Svi koji su bili tamo, znaju kako je bilo, i što im se sviđa, a što ne.... na kraju, očito nikada nisu bili u organizaciji nečeg sličnoga. I to ne pričam to zbog membera koji je dao svoj sud, nego općenito.

Uvijek će biti ljudi kojima se sviđa, i onih kojima se ne sviđa.... to je tako, a da ideš zadovoljiti sve duše koje se pojave tamo, to je jednostavno-nemoguče

Posted

Pusa

Mogao bi i dalje iznosit svoje mišljenje (šupak? :lol:), al tako bi se samo nastavili vrtit u krug. Stoga, bio je ovo PRVORAZREDNI EVENT i 6 cyl BMW je pokazatelj uspjeha hrvata građanina.

Pozdrav, uživaj u eventima i kad već ovako zdušno njih braniš ubaci i koju dobru riječ za cure koje vam rade tamo. :thumbsup:

Kissi kissi :wub:

Posted (edited)
A zašto se brineš?

Svi koji su bili tamo, znaju kako je bilo, i što im se sviđa, a što ne.... na kraju, očito nikada nisu bili u organizaciji nečeg sličnoga. I to ne pričam to zbog membera koji je dao svoj sud, nego općenito.

Uvijek će biti ljudi kojima se sviđa, i onih kojima se ne sviđa.... to je tako, a da ideš zadovoljiti sve duše koje se pojave tamo, to je jednostavno-nemoguče

Ja ću samo reći da me drift najmanje zanima od svih auto disciplina ALI tu nedjelju mi je jebeno bilo cijeli dan (kao i mom frendu koji je prvi put bio na nekom drift eventu). Jako dobro ozganizirano, sve po planu teklo nije nikakvih čekanja bilo, one twin borbe su :notworthy::notworthy:... Uglavnom jako lijepo provedena nedjelja bila.

I također me zanimaju kako to izgledaju te cure od ovih kojima su ove na car-washu bile ružne :doh::doh::doh: Cure su tih 15min super odradile i nikako nisu fizički odurne :thumbsup: (koliko sam vidio nitko se nije zgražao već su svi odreda slinili te im maltene gurali objektive u anuse :lol:)

Edited by acmen
Posted
Vilenjak: ajd vježbaj još malo :)

Ono skidanje brzoskidajućeg branika je zakon ... :)

ja se bar trudim koristiti panning :P:)

ti nisi bio pa nemas fotki ili ti fotic jos ukomiran? :)

Posted

Pitanje??

Jel se igdi pokušavalo održat drift natjecanje u Dalmaciji, osim u Splitu koje je nažalost (neznam zašto) propalo????

Smatram da ima dosta ekipe okolica Splita itd. koji bi i ušli u svijet drifta, samo ih triba malo motivirat, održat u blizini neko natjecanje ili sl.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...