Jump to content

Mirisi za auto

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Boljeg serijskog mirisa nema od Audija sa kompletnom Nappa kožom.

Uvik se sitim svog bivseg S4 Avanta Biturbo facelift modela, em interijer plus Nappa koža, ludilomiris kad sjednes unutra.

Ovako mi je fin oni boric New car, black classic i od OMW-a oni tekuci od Vanilije

• 2 weeks later...
Evo ovo na slici .. fakat je jeben miris, nešto što se ne može nigdje kupiti, ovo sve kaj se prodaje po pumpama je miris za WCe a ne za aute :lol:

th_P1090142.jpg

za ove mirise,budem ja pogledao ak mogu nabavit,sumnjam da ih mogu nabavit na izvoz,ali mogao bi biti koji. Na početku sezone sam ih imao par komada pa sam sve okolo podjelio i ostavio sebi par za auto,al kaj je je,super miriši

Bas mafrin? Pa po 40-50kn je inace sutra idem do getroa po vece kolicine :)

ima ih po 20kn, ja kupio od vanilije, objesio ga na rucku na krovu i naravno da se razsarafio cep od bocice i opalo mi na zadnji sic. doduse nisam nikakvu fleku nasao...

28i3fpt.jpg

Ovaj miris mi je takvo sranje, cak i oni borici bolje/duze/ljepse mirise. Kupio bio u kauflandu (jer je cijena bila kojih 16 ili 18kn u usporedbi onih od 40ak kn) i odmah vidim da to nije to. Okrenem bocicu na skoro pola minute a ono nista skoro da se i ne osjeti a da ne napominjem nakon par dana kad opet htio okrenuti a ono čep jedva da se drži (a jako dobro sam bio prvi put zategnuo). Nakon par dana ga šiknuo iz autu :lol: (koliko para toliko muzike)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...