Rajmond Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Miris je i meni savršen ali probem ga je nabavit :thumbsup: Sta je tu problem? To sigurno ne proizvodi wunderbaum, vec neki lokalni dasa. Vidi tko to proizvodi i naruci 2.000 kom sa svojim logom i tocno tim mirisom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 (edited) wunder baum born 2 rock model Edited November 1, 2010 by bojan25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo99 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 vec godinu dana koristim california scents mirise, i najbolji su pogotovo ako pusite u autu jer ubijaju cigarete samo tako a traju i po 3 mjeseca nazalost nema ih kod nas za uzet, ali na ebyu ih ima na bacanje preporucam cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Boljeg serijskog mirisa nema od Audija sa kompletnom Nappa kožom. Uvik se sitim svog bivseg S4 Avanta Biturbo facelift modela, em interijer plus Nappa koža, ludilomiris kad sjednes unutra. Ovako mi je fin oni boric New car, black classic i od OMW-a oni tekuci od Vanilije Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Najbolje je par puta prducnut u autu, naravno šajbe zatvorene i zadihtane i evo mirisa s kojim se ne može mjerit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 e ima još kakav miris ala new car....ja sam jedanput u slo u free shopu vidio borić sivi hugo boss..9 eura košta ali je zato miris BOSS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Najbolje je par puta prducnut u autu, naravno šajbe zatvorene i zadihtane i evo mirisa s kojim se ne može mjerit.Misliš na SHOOPAK AUTENTIQUE?:lol::lol:i ja ga često koristim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Misliš na SHOOPAK AUTENTIQUE?:lol::lol:i ja ga često koristim e taj, dobar je ali SHOOPAK CLASSIC je mmmmmm, da u nesvijest padneš :lol: nego meni je borić wunder-baum Black Classic dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 black classic je zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 black classic je zakon ma to je to, klasika :lol: i još ima old school kolica nacrtana, pravi miris :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 ma to je to, klasika :lol: i još ima old school kolica nacrtana, pravi miris :thumbsup: e bas tak. old school rula:thumbsup::cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Evo ovo na slici .. fakat je jeben miris, nešto što se ne može nigdje kupiti, ovo sve kaj se prodaje po pumpama je miris za WCe a ne za aute :lol: ja imam neki od porsche inter auta, isto mi je jeben Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 2 vunderbaum borića...vanilija i kokos, negdi di se ne vide ih metnem. meni savrsena kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Boric limum, zelena jabuka, sumsko voce, ili neki drugi agrumi uglavnom vocni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Mafrine bocice miris ocean predobar je, malo skuplji al isplati se Kupio jucer bas taj, u Getrou ima 20kn dođe! Za sada predobar, vidit cemo koliko ce dugo bit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Bas mafrin? Pa po 40-50kn je inace sutra idem do getroa po vece kolicine Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Evo ovo na slici .. fakat je jeben miris, nešto što se ne može nigdje kupiti, ovo sve kaj se prodaje po pumpama je miris za WCe a ne za aute :lol: za ove mirise,budem ja pogledao ak mogu nabavit,sumnjam da ih mogu nabavit na izvoz,ali mogao bi biti koji. Na početku sezone sam ih imao par komada pa sam sve okolo podjelio i ostavio sebi par za auto,al kaj je je,super miriši Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_zg Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 imao sam ih i ja par komada, odličan miris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Bas mafrin? Pa po 40-50kn je inace sutra idem do getroa po vece kolicine ima ih po 20kn, ja kupio od vanilije, objesio ga na rucku na krovu i naravno da se razsarafio cep od bocice i opalo mi na zadnji sic. doduse nisam nikakvu fleku nasao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 @kroky da znam i meni jednom u krilo palo Treba skroz malo odsarafit svejedno se osijeti i dugo traje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 hebote stvarno, a baš dugo nisam u getrou bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Cini mi se da sam ih u Konzumu vidio za 16kn cak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Miris u limenci My Shaldan - Orange bio u autu kad sam ga uzeo i mislim da j to jedina stvar u autu sto valja:lol: miris je bas dobar. jutros dok sam ceko na semaforu doslo mi da se nasnifam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ovaj miris mi je takvo sranje, cak i oni borici bolje/duze/ljepse mirise. Kupio bio u kauflandu (jer je cijena bila kojih 16 ili 18kn u usporedbi onih od 40ak kn) i odmah vidim da to nije to. Okrenem bocicu na skoro pola minute a ono nista skoro da se i ne osjeti a da ne napominjem nakon par dana kad opet htio okrenuti a ono čep jedva da se drži (a jako dobro sam bio prvi put zategnuo). Nakon par dana ga šiknuo iz autu :lol: (koliko para toliko muzike) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now