KA2001MR Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 nego, jel ima već kakvih špekulacija, tko će di vozit iduće sezone i tako to?
Pharaon Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a zasto je zabranjen aktivni ovjes? to mi mutavo sto su par tehnologija koje bi mogle dobrano posluziti u cestovnim autima zabranili koristiti
Nicko Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a zasto je zabranjen aktivni ovjes? to mi mutavo sto su par tehnologija koje bi mogle dobrano posluziti u cestovnim autima zabranili koristiti Pogledaj Spa '91. Williams...
Pharaon Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 daj link, ne nalazim nista pametno za spa 91 williams...
File Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pogledaj Spa '91. Williams... jel bi moglo detaljnije objašnjenje ili barem link pošto ne mogu naći ništa osim da je u toj utrci pobijedio Senna i da je debitirao Schumi
Outlaw Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Valjda misli na dominaciju Williamsa zbog aktivnog ovjesa. Samo to je bilo izrazenije 1992
Pharaon Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 pa ok.. druge ekipe bi se prilagodile i to je to.. razvijala bi se tehnika i vec bi se mogla u autima primjenjivat dosta naprednija nego sto je sada... to me nervira sto je nekada formula bila super stvar za istrazivanje novih tehnologija... a sada... sve im zabranjuju...
Rockatansky Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ne zabranjuje se sve. Zabranjuje se samo ono što nije "politički korektno"
Xman Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 mislim da je to ukinuto radi gledanosti, da vise ovisi o vozacu. A i zbog smanjenja troskova jer su veliki timovi uvijek u prednosti obzirom na lovu Posted via Mobile Device
Nicko Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 daj link, ne nalazim nista pametno za spa 91 williams... jel bi moglo detaljnije objašnjenje ili barem link pošto ne mogu naći ništa osim da je u toj utrci pobijedio Senna i da je debitirao Schumi Ne mogu sad naći, a baš sam gledao prije koji tjedan možda taj video. Malo sam se zabunio, bio je Zanardi u Lotusu '93-e, kojemu je otkazao ASS u Eau-Rouge i gadno se sp***o. Na kraju su ga zabranili zbog brzina koje bolid razvija sa tim sistemom, isto kao i gorund effect...
Outlaw Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/dokaz-da-je-red-bull-nevjerojetno-brz-a-webber-zbilja-podbacio.html
Nicko Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ne možeš zanemariti da je trenutno na stazi dosta više gume položeno nego u sub na kvalifikacijama, iako je dečko napravio jako dobar rezultat. Također, neki timovi nisu išli probavati vozače, nego komponente za sljedeću godinu na bolidima
Dominik Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nije tocno, staza se cisti svaki dan, kvalifikacije se ne voze ujutro, a termini su svi puni svaki dan natjecanja a ovo neiskustvo i podesavanje bolida na kvalifikacijama za utrku :rofl::rofl::rofl: je jos jedna notorna glupost
Vucelic Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A mali DaCosta se prije 2 godine još vozikao u kartingu
Dominik Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 mali Costa je odlican, brat mu s nama vozio Eurocup
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now