CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 naravno, ja govorim o danasnjoj F1 tehnologiji i konstrukciji a ti o 30 godina staroj Auti sa 4 kotača su malo stariji...tehnologija i konstrukcija današnje formule omogućava super preticanje...pravila i motori, ne...nisu se oni prije 20g preticali jer su imali za kitu ovjes i blah aerodinamiku...preticali su zato što su pili viski, imali zulufe, dolazili s komadima na trke, pušili JPS i imali turbo...
TomiTraktor Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ...nisu se oni prije 20g preticali jer su imali za kitu ovjes i blah aerodinamiku...preticali su zato što su pili viski, imali zulufe, dolazili s komadima na trke, pušili JPS i imali turbo... haha epski :notworthy::notworthy:
toc Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 meni je mali najdraži i baš mi je drago što je prvak... Zaslužio je!
Robertino Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Auti sa 4 kotača su malo stariji...tehnologija i konstrukcija današnje formule omogućava super preticanje...pravila i motori, ne...nisu se oni prije 20g preticali jer su imali za kitu ovjes i blah aerodinamiku...preticali su zato što su pili viski, imali zulufe, dolazili s komadima na trke, pušili JPS i imali turbo... i najvaznije,nisu imali idiotske staze po principu "asfaltiraj plohu kilometar-za kilometar, nacrtaj stazu po njoj, i to je to". Danas lako i polu-vozaci voze na noz,kad znaju da ce ako fulaju zavoj,bez problema doc nazad na stazu. Sjebali su sve s tim asfaltnim zonama za izljetanje. Pogledaj malo Montreal, Interlagos ili Spa, zanimljive utrke iz godine u godinu,hrpa dogadjanja,preticanja,izljetanja,itd.. Na ovim Herman Tilke izdrkotinama onaj ko osvoji Pole, 90% dobija i utrku
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Na ovim Herman Tilke izdrkotinama onaj ko osvoji Pole, 90% dobija i utrku Ja sam uvjeren da Tilke nema vozačku...ali ima neki fakin veliki digitron...nabijem ga u matematički dizajn
Kova Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 nisu se oni prije 20g preticali jer su imali za kitu ovjes i blah aerodinamiku...preticali su zato što su pili viski, imali zulufe, dolazili s komadima na trke, pušili JPS i imali turbo... Massive respect! :notworthy: :lol:
Dominik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Auti sa 4 kotača su malo stariji...tehnologija i konstrukcija današnje formule omogućava super preticanje...pravila i motori, ne...nisu se oni prije 20g preticali jer su imali za kitu ovjes i blah aerodinamiku...preticali su zato što su pili viski, imali zulufe, dolazili s komadima na trke, pušili JPS i imali turbo... ma naravno, onaj tko je napuhao balon poslije trke dobio bi samo pola bodova, a tko oboli od raka pluca unutar sezone dobio je dodatnih 5 bodova po utrci :doh:
Dominik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja sam uvjeren da Tilke nema vozačku...ali ima neki fakin veliki digitron...nabijem ga u matematički dizajn mozda je i slijep, sta se ti ne javis za natjecaj, evo sad ce ga zagorci raspisati, samo sto nisu, a i Rusija te ceka viski,vodka, cigare,ruskinje, zagorke, stas bolje :lol::lol::lol::lol::rofl::rofl::rofl::rofl:
Veky Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Slabo pratim formulu ali ova utrka nije bila nešto pre zanimljiva. Da se nije radilo o završnoj utrci, bila bi stvarno dosadna.
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ma naravno, onaj tko je napuhao balon poslije trke dobio bi samo pola bodova, a tko oboli od raka pluca unutar sezone dobio je dodatnih 5 bodova po utrci :doh: ...možeš ti trkeljati sad i pravit se blesav as much as you want...
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mozda je i slijep, sta se ti ne javis za natjecaj, evo sad ce ga zagorci raspisati, samo sto nisu, a i Rusija te ceka viski,vodka, cigare,ruskinje, zagorke, stas bolje :lol::lol::lol::lol::rofl::rofl::rofl::rofl: Ne, ja imam svoj posao...o kojem on i ti qrca ne znate...
Dominik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 isto kao i ti o autima i trkama, a ovo je autoforum ak nisi upoznat
stealth Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 isto kao i ti o autima i trkama, a ovo je autoforum ak nisi upoznat A hvala bogu da na ovom autoforumu imamo tebe jel ti si ipak voljan nesto pametno napisat posto si upucen u sve...a ne baljezgat gluposti...i pametovat... ONO :doh:
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 isto kao i ti o autima i trkama, a ovo je autoforum ak nisi upoznat Apsolutno...ja razumijem da si ti guru ovdje i da se ja moram složiti s tobom...jedini problem je što mene zabole za tvoje mišljenje...imam svoje...ne znam voziti auto...ne znam ništa o autima...ovdje sam zato da me ti prosvijetliš...ti si poznati F1 stručnjak, uopće ne sumnjam u to...ti sve znaš...sigurno znaš i koliko 2 jaja imaju kalorija kad si tako pametan... elem...da ponovim...jebe mi se kaj ti misliš o ovome... 1976 Formula 1 Champion, James Hunt for Mclaren enjoys the spoils of victory– a smoky treat, cold beer, hot girl, and garland. Najvjerojatnije ne znaš engleski pa nek ti netko prevede što mu piše na jakni... itd...itd... EOD
msporis Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 CeeDee, ne razumiješ , pričaš sa čovjekom kojeg je Ross Brawn na koljenima molio da mu pomogne svojim znanjem i stručnošću, al jebga, morao je odbiti jer osjeća obvezu prema MyHraweb forumu :rofl: :rofl: :rofl: :haha: :haha: :haha: :haha:
KA2001MR Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 nije da red bull nema ADRIANA NEWEY-A :doh: pa svjestan sam toga, zato sam i napisao, da su mogli pronać bolje stručnjake
Goran_777 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 PETROV CAR!:dance3vs1::dance3vs1::dance3vs1: Sportaški pozdrav kolegi...:cice: YouTube - Alonso vs Petrov - Abu Dhabi 2010 LOL, naslov uzeo babyface...:drink::drink::drink: :rofl::rofl::rofl: vožnja + pozdrav, legendarno! ako se sjećate tako je Vettel skoro koštao Hamiltona naslova 2008. to je vožnja...a ne izmicanje veličinama... promašena taktika je koštala Ferrari naslova za sve je "kriv" Red bull tj. Matešić, Hrvat je konačno osvojio F1 :thumbsup: :notworthy: :lol:
msporis Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 nije mi jasno što stalno kenjaju da je taj lik Hrvat?
stealth Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 nije mi jasno što stalno kenjaju da je taj lik Hrvat? Je baba mu je bila, po tome smo svi mi Bosanci jel su oni bježali od Turaka pa im se cinilo zgodno ovdje...to sta smo 78 koljeno nema veze...
vjeko Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 romanticari... sve je to lijepo prisjecat se kak je bilo... ali vrijeme ide naprijed i na vasu zalost da se vrate turbo motori pretjecanja ne bude. a ti Tito odi zuri u petokraku!
msporis Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 a ti Tito odi zuri u petokraku! majmune idi liži jaci cipele i ne seri, tko se tebi obraćao?
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 (edited) romanticari... sve je to lijepo prisjecat se kak je bilo... ali vrijeme ide naprijed i na vasu zalost da se vrate turbo motori pretjecanja ne bude. a ti Tito odi zuri u petokraku! Da, vrijeme ide naprijed i Lady Gaga je bolja od Jimi Hendrixa (jea rajt)...to što vrijeme ide naprijed ne znači da je to što si se ti rodio napredak...au contraire Edited November 15, 2010 by CeeDee
Kova Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Da, vrijeme ide naprijed i Lady Gaga je bolja od Jimi Hendrixa...to što vrijeme ide naprijed ne znači da je to što si se ti rodio napredak...au contraire Danas si fakat u formi! :rofl:
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tito, pripazi na jezik. 2 CeeDee: nisi shvatio kaj sam htio rec... Objasni mi onda pliz... (btw ja nisam nikada rekao da mislim da će se turbo vratiti...samo da je turbo omogucava ono sto se danas svelo na tko ce preko zime zaobici pravila i tako pobijediti u prvih 5 trka dok ga drugi ne skopiraju i ne stignu)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now