Jump to content

Sennheiser slusalice


BaGy

Recommended Posts

kvaliteta! imala sam 2 seta njihovih sluški, i zakon su. doduše žice im nisu najzdraviji dio, al jebe ti se ove su wireless :)

ma bit ce super...

 

samo sto cekam da se cikiVTS javi...on radi u ronisu pa da vidim sta ima na zalihi :)

 

mozda neki popust rijesi :D

Link to comment
Share on other sites

Ajde da neotvaram novu temu, nedavno sam u tehnomaxu naletio na policu sa slusalicama. Dugo trazim neke dobre slusalice za u uho. I tamo napokon naletim na taj sennheiser sluske ali i na denon slusalice. Jel ima netko iskustva sa denonom? Da li ima osjetnih razlika u tim malim slusalicama za mp3 player ili do izrazaja dodu tek kod reprodukcije flac sadrzaja.

I za kraj da li se isplati dati 500kn za denon slusalice za u uho ili ima boljih opcija za te novce i da li uopce ima smisla dat tolke novce za male slusalice?

Link to comment
Share on other sites

Ja sam sa Senn-om krenuo jos u srednjoj skoli, dobio sam CX300 sluske uz neki ipod koji sam onda kupio, to je za mene bilo nesto nenadjebivo, nakon sto sam slusao muziku na drugim sluskama, zvuk na CX300 je bio nesto bogovski... Onda sam jedan dan saznao da nisu vodootporne i tu je prica zavrsila :lol:

 

Prije jedno 1.5 god sam uzeo model HD202, trebale su mi nekakve sluske za komp i pokusao sam sa tima i nisam bio nesto odusevljen (kostale su me 200kn). Bile su dobre ali nisu toliko ciste i fali im visokih tonova,mislim da su za gaming one najbolje..

Ali bile su najbolje slusalice sto se tice omjera ulozeno/dobiveno.

 

Prije jedno mj dana je dosao model HD558 koji mjenja staru seriju 555, morao sam ih kupiti jer kad sam ih cuo nisam mogao vjerovati da postoji nesto toliko cisto i kvalitetno, jednostavno kad sam ih stavio na uho i poslusao neke flacove od Santane nisam mogao vjerovati koliko se novih tonova pojavilo, nesto sto do sad nisam nikad cuo, zvuk je svilen i jaako cist,kao da su svi tonovi odvojeni.. Vokali su nesto nenadjebivo.. Ne dolazi do nikakvog zamucivanja zvuka kao kod ostalih slabijih modela koje sam cuo.. Jedino sto me smeta kod ovih slusalica je nedostatak basa, ali to je zato sto su to slusalice otvorenog tipa i nisu za npr. hip-hop :D

 

 

Kakav zvuk bi ti slusao na slusalicama,tj. koju vrstu glazbe?

Link to comment
Share on other sites

Elektronska glazba, rock i nesto klasike. Patim na cisti zvuk, ali nisam do sada imao prilike nigdje poslusat kvalitetne sluske.

 

Neces ih nigdje moci poslusati jer senn sada dolazi u pakiranjima koja su zasticena od otvaranja.

 

Do koliko love bi isao?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...