Jump to content

Pjeskarenje metala Blaž - popust za članove MyHraweba!

jabolchica

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

@ Fox - Ne znam.. Reći ćeš mi o čemu se točno radi, budemo ga nazvali i pitali. ;)

zaboravi... jutros bio u opel pavicicu... ima on svog covjeka u blizini i za pjeskarenje i za farbanje tako da nema razvazanja karoserije sa kraja na kraj zupanije :)

.

Evo bio danas kod Blaža i pokupio klješta,a ovo je rezultat.

ecb58d31.jpg

0e6e9b98.jpg

7ee5f19d.jpg

ba6f3996.jpg

222ef8f0.jpg

9d6df386.jpg

f09f4096.jpg

228a1a62.jpg

Ovo šta je zgrebano na 5. slici su oni skidali skalpelom,jer sam ih pitao kaj nisu mogli to sve skinut do kraja,da mi se nebi kasnije dignulo.

Na što Blaž odgovara da njemu ta klješta idu na kurac,da ima jebade sa tim i te fore.

Onda nisi trebao uzet klješta i prihvatit posao. Očito je da su posao odradili preko kurca i nabrzaka.

JA ga ne bi nikome preporučio zbog načina razgovora sa strankama i odrađenim poslom. Jedino što je ok je cijena,uzeo mi je 50kn.

Draže bi mi bilo da me odbio i da sam odnio nekome drugom,platio 150kn jer sad se doma jebem sa skidanjem ostataka već sat i pol.

Ako gledamo da li je posao odradjen 100% , nije.

Ako ce ista od neispjeskarenih dijelova ( crvenih ) predstavljati problem kod kasnije plastifikacije u vidu da ce se vidjeti dva sloja ili nesto ruzno, nece.

E sad ...tesko je nekada preci preko tih nekih stvari. Kupiti sebi pistolu, pijesak kompresor i gas. To je jedino rjesenje.

Prez - jesi mu rekao tamo kaj, mislim? nek pjeskari opet... lik je zešči debos.

Lik doslovno mantra da mu nitko ne dodje i donese posla jer "on ima dovoljno svog posla s ogradama i radijatorima" pa jebote onda reci to NE radim i zdravo a ne uzmeš posao pa jebeš ljude.

edit: možda bi bilo bolje da se takve stvari prvo furaju kod Jabuke pa onda ona dalje, ona je izgleda jedina koja dobiva i uslugu i smješak pored :)

Prez - jesi mu rekao tamo kaj, mislim? nek pjeskari opet... lik je zešči debos.

Rekao sam čim sam vidio klješta da šta nisu mogli sve skinut. Da mi se može na tom mjestu ljuštit nakon šta se plastificira pa je njegov radnik počeo to skidat sa skalpelom a ovaj radit face i govorit šta sa već prije napisao.

Nakon par min su mi dali kljesta i rekli da to ide sa brusnim papirom dolje. Gle ne bi mu ni dao da mi popravlja, pitaj boga šta bi napravio.

Da dodes u Mecdonalds i da ti zenska stavi na tacnu pola case kole,10 krumpirica i Hamburger bez pljekavice jel bi joj platio??

Stari moj nebi mu dao ni za to 50kn il nek napravi kak se spada il nek odjebe :/

Jabolka reci Blažu nek stavi reklamu ispred radnje :"Pjeskarim sve,osim celjusti za kocenje" LOOL :D

Dobro kažeš,ali sad se tamo natezat s njim i svađat zbog tih 50kn mi baš nema smisla. Da sam mu dao npr. balansice,predjni i stražnji most pa da je tako odradio onda bi se natezao.

Ja mu vise neću doć i bok. Ne kažem da balansice i slične stvari neće dobro napravit,ali ovakve stvari gdje treba nešto zaštitit i malo se potrudit mu očito ne ide i neda mu se.

Ovu tablu bi si definitvno trebao stavit! :lol:

Pjeskarenje pjeskom je totalno krivo za celjusti. Celjusti (i sl. precizne stvari) se pjeskare vrlo sitnim staklenim kuglicama (granulama) velicine 40 - 70 mikrona (0,004 - 0,007mm, i to u komori) koje apsolutno ne ostecuju povrsine.

Uskoro ce mi stici komora sa takvim pijeskom (cca mjesec dana), tako da cete se moci obratiti za takve stvari.

Pjeskarenje pjeskom je totalno krivo za celjusti. Celjusti (i sl. precizne stvari) se pjeskare vrlo sitnim staklenim kuglicama (granulama) velicine 40 - 70 mikrona (0,004 - 0,007mm, i to u komori) koje apsolutno ne ostecuju povrsine.

Uskoro ce mi stici komora sa takvim pijeskom (cca mjesec dana), tako da cete se moci obratiti za takve stvari.

cijena za par čeljusti?

edit: možda bi bilo bolje da se takve stvari prvo furaju kod Jabuke pa onda ona dalje, ona je izgleda jedina koja dobiva i uslugu i smješak pored :)

Uz radno vrijeme od 12 sati, treninge i projekt na kojem radim, imam vremena za jurcati okolo - ne. :thumbsup:

Pa ja sam mu nosio ogradu pa je reko da je to zajebana ograda!!!

Da mu dopeljam Renea rekao bi da je zajeban lik ... :D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

Dečki, sorry, ne znam kaj da vam kažem. Slijedeći put kad ga vidim, budem popričala s njim.

• 4 weeks later...

Evo, da ne bi bilo da samo znam kuditi - odlično obavljen posao od strane Blaža.

Jedina zamjerka je NEpridržavanje rokova (trebalo mu je gotovo 4 radna dana). :D

Ali nema veze, rekao sam mu da me ne interesira cijena niti koliko mu treba, samo da odradi maksimalno kvalitetno što je i učinio, a čak nije ni bio neugodan u razgovoru. :thumbsup:

Nisam htio ništa prepustiti slučaju pa sam odvojio par sati za izoliranje dekla:

IMAG0125.jpg

IMAG0133.jpg

IMAG0142.jpg

IMAG0135.jpg

IMAG0144.jpg

REZULTAT:

Prije:

IMAG0126.jpg

Poslije:

IMAG0163.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...