Jump to content

Pjeskarenje metala Blaž - popust za članove MyHraweba!

jabolchica

Recommended Posts

Da si donio meni dobio bi isti dan i izgledalo bi kao da je sad iz ducana doslo.

Za takve male dijelove imam komoru i specijalni "pijesak", koji nije pijesak nego staklene perle koje ostavljaju savrsenu povrsinu.

Pa jebote, kaj nisi prije rekao. :thumbsup:

Blaž je sa tim staklom radio, tak mi je barem rekao.

Super, kad da ti blok dofuram? :naughty:

EDIT: Nakon toga ide sve na plastifikaciju. Tj. dekl je već na plastifikaciji.

Edited by Raptor6767

• Replies 170
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Pa jebote, kaj nisi prije rekao. :thumbsup:

Blaž je sa tim staklom radio, tak mi je barem rekao.

Super, kad da ti blok dofuram? :naughty:

Napisao sam, "za takve male dijelove". Blok u to ne spada.:no2:

Osim toga, nemoj ni pomisljat ici pjeskariti blok, jer jednostavno nemozes pocistiti sav pijesak nakon pjeskarenja.

Napisao sam, "za takve male dijelove". Blok u to ne spada.:no2:

Osim toga, nemoj ni pomisljat ici pjeskariti blok, jer jednostavno nemozes pocistiti sav pijesak nakon pjeskarenja.

Onda OK, ma palo mi je na pamet. Tnx na savjetu. :thumbsup:

Ide ipak onda mat crni sprej kako je bilo zamišljeno u startu.

Drago mi je da je tvoja sapunica sa naglim pojavljivanjem završila okej (još uvijek se smijem kad se sjetim tvog jadanja na telefon, sorry). :lol::lol:

Da, pas mater, kod njih ništa ne može biti 100%. :D

Evo kako to izgleda sada nakon plastifikacije u mat crno :cool: :

IMAG0126.jpg

IMAG0169.jpg

IMAG0125.jpg

IMAG0167.jpg

Nindža :ph34r:

• 4 months later...

žao mi je kaj dižem ovo iz mrtvih ali treba mi pomoc

evo felgona - i odmah nisu moje, ne znam ko je Lauda koji je vozio ali bila je kombinacija paaaa

2bijelo.jpg

1bijelo.jpg

4bijelo.jpg

3bijelo.jpg

inace sad malo bolje izgledaju jer sam ih ispolirao sa 3m pastama ali nemogu čuda raditi i ove prve 2 su ubijene žešće i gotovo na svima su otpali djelovi "boje" ili plastificiranog djela boje

e sad koliko se tu proteže kroz temu očito bi bilo najbolje dati ih popljeskariti i onda ih dati plastificirati -- e tu samVas čekao u koju bolju ih dati plastificirati po RAL-u, odnosno koja je to boja u originalu ( Felga original Detroit Golf GTI ) - bar približno koja boja za plastificiranje i naravno kod koga da odem ( Zagreb i okolica ) a da mi to dobro napravi za normalne novce !??

I za kraj bonus pitanje, ove crne djelove cu morat očito dati lakirati u crno natrag, e sad rekli su mi da se to da lakirati samo da treba dobro pripremu napraviti !? ( i koliko sam skužio ako poplastificiram u ovu "brušeni aluminij" boju onda mi je i unutrašnjost felge u toj boji - sad je recimo u crnoj boji :huh: )

Hvala na odgovorima :thumbsup:

inace ici ce najvjerojatnije na LEON pa dajte prjiedloge oko boje felgi itd.. jer imam i opciju ih dati popraviti kod Romchi-ija ali ne znam kak bi izgledalo da je ovaj srebrni dio u boji "kroma" odnosno da ih on ispolira do te boje kroma

18468202.jpg

71680981.jpg

79673628.jpg

Da si donio meni dobio bi isti dan i izgledalo bi kao da je sad iz ducana doslo.

Za takve male dijelove imam komoru i specijalni "pijesak", koji nije pijesak nego staklene perle koje ostavljaju savrsenu povrsinu.

jel bi mogao ispjeskarit usisnu granu i čiljusti?

ako možeš pošalji cijenu na pm

• 3 weeks later...

jucer odnio 4 felge 16" od Mercedesa kod Blaza na pjeskarenje,danas u 14h gotove,100kn po felgi dakle 400kn,jos ce me plastificiranje doci 120kn po felgi,dakle 480kn za 4 felge...dakle=400 kn za pjeskarenje i 480 kn za plastificiranje= 880kn,super zadovoljan,nove felge bi kostale visestruko vise,mislim da je ok cijena..i da,nisam trazio nikakav popust jer ne poznajem Jabuku i nije mi izgledalo ok pozvati se na forum hehe ;)

Edited by maticCRO

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...