Raptor6767 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 (edited) Da si donio meni dobio bi isti dan i izgledalo bi kao da je sad iz ducana doslo.Za takve male dijelove imam komoru i specijalni "pijesak", koji nije pijesak nego staklene perle koje ostavljaju savrsenu povrsinu. Pa jebote, kaj nisi prije rekao. :thumbsup: Blaž je sa tim staklom radio, tak mi je barem rekao. Super, kad da ti blok dofuram? :naughty: EDIT: Nakon toga ide sve na plastifikaciju. Tj. dekl je već na plastifikaciji. Edited June 21, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Pa jebote, kaj nisi prije rekao. :thumbsup: Blaž je sa tim staklom radio, tak mi je barem rekao. Super, kad da ti blok dofuram? :naughty: Napisao sam, "za takve male dijelove". Blok u to ne spada.:no2: Osim toga, nemoj ni pomisljat ici pjeskariti blok, jer jednostavno nemozes pocistiti sav pijesak nakon pjeskarenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Napisao sam, "za takve male dijelove". Blok u to ne spada.:no2:Osim toga, nemoj ni pomisljat ici pjeskariti blok, jer jednostavno nemozes pocistiti sav pijesak nakon pjeskarenja. Onda OK, ma palo mi je na pamet. Tnx na savjetu. :thumbsup: Ide ipak onda mat crni sprej kako je bilo zamišljeno u startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Drago mi je da je tvoja sapunica sa naglim pojavljivanjem završila okej (još uvijek se smijem kad se sjetim tvog jadanja na telefon, sorry). :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Drago mi je da je tvoja sapunica sa naglim pojavljivanjem završila okej (još uvijek se smijem kad se sjetim tvog jadanja na telefon, sorry). :lol::lol: Da, pas mater, kod njih ništa ne može biti 100%. Evo kako to izgleda sada nakon plastifikacije u mat crno : Nindža Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 I sad će to lijepo izgledat na motoru dok će auto stajat sljedeće 3 godine. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 I sad će to lijepo izgledat na motoru dok će auto stajat sljedeće 3 godine. :lol: Pa da ne oksidira...joj..kak si nepraktičan. I ne stoji na autu već u garaži na podu. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 također pohvala za Blaža, pjeskario nam je šasiju i ramena ovjesa za formulu i polakirao u mat crno Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 žao mi je kaj dižem ovo iz mrtvih ali treba mi pomoc evo felgona - i odmah nisu moje, ne znam ko je Lauda koji je vozio ali bila je kombinacija paaaa inace sad malo bolje izgledaju jer sam ih ispolirao sa 3m pastama ali nemogu čuda raditi i ove prve 2 su ubijene žešće i gotovo na svima su otpali djelovi "boje" ili plastificiranog djela boje e sad koliko se tu proteže kroz temu očito bi bilo najbolje dati ih popljeskariti i onda ih dati plastificirati -- e tu samVas čekao u koju bolju ih dati plastificirati po RAL-u, odnosno koja je to boja u originalu ( Felga original Detroit Golf GTI ) - bar približno koja boja za plastificiranje i naravno kod koga da odem ( Zagreb i okolica ) a da mi to dobro napravi za normalne novce !?? I za kraj bonus pitanje, ove crne djelove cu morat očito dati lakirati u crno natrag, e sad rekli su mi da se to da lakirati samo da treba dobro pripremu napraviti !? ( i koliko sam skužio ako poplastificiram u ovu "brušeni aluminij" boju onda mi je i unutrašnjost felge u toj boji - sad je recimo u crnoj boji :huh: ) Hvala na odgovorima :thumbsup: inace ici ce najvjerojatnije na LEON pa dajte prjiedloge oko boje felgi itd.. jer imam i opciju ih dati popraviti kod Romchi-ija ali ne znam kak bi izgledalo da je ovaj srebrni dio u boji "kroma" odnosno da ih on ispolira do te boje kroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 moje misljenje..prodaj felge jer na tom autu NE STOJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Upravo tak, katastrofa mu stoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ja bi trebal pjeskarit i plastificirat felge pa me zanima koliko bi me kostalo za 4 17" felge i dali to doticni blaz radi sve ili samo pjeskarenje?hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Dobro onda dal tko zna Ral oznaku boje za srebrni dio felgi ( golf 5/6 gti ) bar odprilike i dal se pljeskarenjem zapune ili izravnaju i ove udubine na felgama i po rubovima ili se to mora dat posebno popravljati !? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Da si donio meni dobio bi isti dan i izgledalo bi kao da je sad iz ducana doslo.Za takve male dijelove imam komoru i specijalni "pijesak", koji nije pijesak nego staklene perle koje ostavljaju savrsenu povrsinu. jel bi mogao ispjeskarit usisnu granu i čiljusti? ako možeš pošalji cijenu na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 (edited) jucer odnio 4 felge 16" od Mercedesa kod Blaza na pjeskarenje,danas u 14h gotove,100kn po felgi dakle 400kn,jos ce me plastificiranje doci 120kn po felgi,dakle 480kn za 4 felge...dakle=400 kn za pjeskarenje i 480 kn za plastificiranje= 880kn,super zadovoljan,nove felge bi kostale visestruko vise,mislim da je ok cijena..i da,nisam trazio nikakav popust jer ne poznajem Jabuku i nije mi izgledalo ok pozvati se na forum hehe Edited November 24, 2011 by maticCRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 jesu nabili cjene .. vidili novi posel pa odma opali po depu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 prez - jesu te celjusti sad kod Davora u Brezovici/Remetincu na izradi adaptera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 prez - jesu te celjusti sad kod Davora u Brezovici/Remetincu na izradi adaptera? AFAIK, prodane su, a sad kome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Da prodane su članu sa foruma, sad gdje su trenutno nemam pojma. Zašto pitaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 ako sam prepoznao rukavac onda te koje sa vidio idu na hondu nekakvu jako lose pofarbana celjust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 sad vidim slike tvoje, nije to to ovo su brembo max diskovi i iste takve celjusti sa penzlom pofarbane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Samo zelis frku zakuhat. :lol: :lol: Da sigurno bi penzlom isao celjusti farbat, to mozda ti i tvoja ekipa radite. :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Samo zelis frku zakuhat. :lol: :lol:Da sigurno bi penzlom isao celjusti farbat, to mozda ti i tvoja ekipa radite. :lol: :lol: ja i moja ekipa??? si napušen ili sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 ^^ Isssss zajbenacija lik,kaj se pjenis odmah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 ma pusti ga vidiš da je luđak, Alfaluđak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now