Jopa Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 jel ima netko takav saltung? kakva iskustva imate s time? znaci rijec je o sistemu koji pretvara H saltanje u plus-minus saltanje kao na sekvenci gledam cijene sistema su po 2000$, smatram da bi se to dalo puno jeftinije napraviti samo treba dobro konstruirati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Ja bi to napravio pneumatički.... Ajmo strojari. Jel postoji pneumatski aktuator sa 3 položaja? Lijevo, sredina, desno? Trebaju mi takva 2 aktuatora i uz malo elektronike to se stavi na getribu sa 2 sajle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 (edited) 2 MRĐ: Jopa priča sa H na sekvencijalu. A hidrauličnih shiftera na sekvencijali naravno da postoji posvuda. Hidraulični shifter na H je vec "robotiziran" mjenjac... IMO ubitačno presporo. Edited December 15, 2010 by meshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 zaboravio napomenuti, ako netko moze to dobro konstruirati ili nabaviti od nekoga tko to ima da skopiramo mogu ponuditi kvalitetnu izradu tih sistema po normalnim cijenama, sto vise ljudi bude zainteresirano to bude cijena manja ovaj sistem mi se zasada cini medju boljima: http://www.tunersgroup.com/Products/sss_sequential.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Kak bi se moglo ovo složit ako nije getriba na sajle, odnosno na BMWovu getribu recimo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 jel ima netko takav saltung? kakva iskustva imate s time? znaci rijec je o sistemu koji pretvara H saltanje u plus-minus saltanje kao na sekvenci gledam cijene sistema su po 2000$, smatram da bi se to dalo puno jeftinije napraviti samo treba dobro konstruirati.. Ima. Samo, ....taj mehanizam ima smisla kod trkacih getriba na kandze bez sinhrona. Dobitak na saltanju na getribi sa sinhronima je takav da ga nema.:no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Miki je u pravu sto se mehanike tice, a G sto se ideje da treba ici na pneumatiku imam ja ovaj sistem negdje u radioni u ĐĐ u SB od VW-a, na kopiranju bio znaci treba mehanicki napraviti ovo na naprijed natrag i onda staviti pneumatski cilindar s ventilima da to buba naprijed natrag i isprogramirati kak spada al ne vidim potrebu osim trka Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Uzmi sa srota "vrhunski" sistem selespeed, iscupaj dio sa kuplungom i to ti je to lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 2 MRĐ: Jopa priča sa H na sekvencijalu. A hidrauličnih shiftera na sekvencijali naravno da postoji posvuda. Hidraulični shifter na H je vec "robotiziran" mjenjac... IMO ubitačno presporo. Meni u biti trebaju samo 2 ovakva aktuatora kao ovaj cilindrični sa slike... Na njih spojim 4 solenoid ventila, i onda PWM-om mogu aktuatore staviti u bilo koju poziciju... Aktuatore spojiti na 2 sajle od getribe, i ja onda u programu napišem "konverter iz sekvencijale u H mjenjač"... Ja mislim da ima smisla... Jer takav mjenjač bi uvijek jednako brzo šaltao, i nebi bilo krčanja... Na kuplung se stavi mikroprekidač, i ti onda tasterom (tasterima na volanu) kažeš elektronici hoću višu ili nižu (ili dvije ili tri), i kad stisneš kuplung, elektronika odradi šaltanje.... Samo bi trebalo dodati i neki aktuator (zaključavanje kuplunga) tako da ne možeš prebrzo pustiti kuplung, nego da elektronika otključa i pusti kuplung kad je odradila šaltanje... To nebi bilo brzo ko DSG, ali bi bilo sigurno brže od mog šaltanja... A tko zna, možda bi se približio brzini klošarevog šaltanja... :rofl: No poanta je da nebi trgao mjenjač kao klošar, ili fakin.. :rofl: S tim da bi se onda mogle staviti i zaštite razne, no poanta je da ne fulaš brzinu i da ne možeš ubaciti iz druge u prvu umjesto u treću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 I garantiram da je takav konverter iz SS u H, bolji od bilo kojeg mehaničkog programatora/konvertera... Poput ovoga sa slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 gledo sam to kod Mikija u garazi prije valjda 5 godina, zanimljiva stvar, ali mislim da bi to mrvicu previse silovalo sinhrone Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 normalno da bi silovalo.. No elektronski nebi... Jer bi složio algoritme bržeg i sporijeg šaltanja, ovisno kako voziš, s koliko gasa, itd... Ajmo... Tko ima pneumatske aktuatore sa slike da ja to složim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Bucko ce to dobiti ove godine za brdo u skodi proto, kao i Skonda , ali kod nje je puno jednostavnije jel ima sekvencu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 šta to? elektroSS ili mehanički SS? Ajde dominik ti barem znaš di toga ima i dise može nabaviti... Nađi mi pneumatske aktuatore da ja to složim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zet-jaro Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 zanimljiv topic nemam nikaj za dodat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ikeya formula tak se zove sistem, potrazite malo,nisu jaako skupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Bucko ce to dobiti ove godine za brdo u skodi proto, kao i Skonda , ali kod nje je puno jednostavnije jel ima sekvencu i jos jedan ce to dobiti na brdu. Bas malo programiram. Ali na sekvenciji je skoro trivijalno sloziti, prema ovome za normalne getribe s sinkronima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 i jos jedan ce to dobiti na brdu. Bas malo programiram. Ali na sekvenciji je skoro trivijalno sloziti, prema ovome za normalne getribe s sinkronima. Radiš H? Koje aktuatore koristiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 za sekvencu nemas sta slagati, odavno isprobano i radi bez greske a za H getribu s kandjastim kopcama ce biti zanimljivo sloziti, istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 a zato svi šute ko pičke jer na tome rade... Nećete konkurenciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zet-jaro Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 a zato svi šute ko pičke jer na tome rade... Nećete konkurenciju? hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Mi smo na Risu imali pneumatiku, a sad je i na Kuni, al tamo je sekvenca... S time da ima i kuplung za nižu na pneumatiku ak koristiš hidraulični kuplung.. Đi - pogledaj ovdje malo --- http://www.bibus.hr/ pneumatike kolko hoćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 risbo ajde malo daj slike, cijene, linkove... Imati ću i hidro kvačilo... I getribu na dvije sajle... Bilo bi još bolje složiti potpuno robotizirani auto-manualni mjenjač, koji će po načinu vožnje mijenjati polako i štediti sinkrone, ili kad ga poklopiš pokidati sinkrone, ali biti brži od mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 a možda bi išla i hidraulika, iako mislim da je bolja pneumatika jer je slabija i neće polomiti birač brzina ako getiba zapne... Hidraulika bi mogla kao fačo polomiti birač.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) Za odvajat kvačilo možeš uzet od Citroena VTR potisni koji ubiti je dovoljno brz...taj mjenjač na Citroenima je spor radi izvršnih članova koji su ubiti na običnom H mjenjaču (dva elektromagneta) i on ima obavezu izšaltat sve brzine tako da kad lupiš iz pete u treću ako ti da uopće elektronika on ubode u četvrtu pa u treću bez da pusti spojku...a ne preskoći odmah u treću... Ali tamo ima i drugih razloga šta je taj mjenjač spor...ali to je drugi par rukava... A i ti izvršni članovi su dosta loši, ćesto su rikavali...sa potisnim nikada nije bilo problema, barem u onih par godina šta sam ja vodio garancije u Citroenu... Edited December 16, 2010 by stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now