Jump to content

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To znam i ja tako u grubo :thumbsup:

ali trebao bi točno preporuke sa kojim stvarima se najviše dobije ili neki best buy

koji i kakav usis?

kakav ispuh?

remap custom ili Hondata?

malo detaljnije molim :)

Posted

dečkima je sa CAI-em Injen, fi60 decatom lasta, proširenom i poliranom usisnom pokazao 217ks, e sad je to moguce procjeni sam, ali auti dobro idu ;)

na to ispušna dobra (erc radi) i Hondata ili Vipec i trebalo bi bit 230+.. ali kao i kod svakog atmo bregaste i kod k20 igraju veliku ulogu i po meni fi70 spuh :)

Posted

Na tom motoru za 240ks je dovoljan malo bolji CAI i ispuh s granom...

Niakakv remap mu ne treba.

Injen usis, a ispuh daj u Sloveniju radit kod Damjana, već je rađeno na jednom i ima jako dobre rezultate...

Posted (edited)

koliko je taj erc ubio hondi, evo upravo sad jednu deckima koji su kupili vec 2gi motor od endyna, nemoj njega navadjat pliz.....sad je u dugu za motor od xxx tisuca dolara!

a znam tako jer nisu stigli sa dyna do ljubljane, nakon tuninga. i mene su zvali i edija.

kod k20 samo bregaste igraju i usisna grana, te ili hondata remap ili standalone

Edited by Hic
Posted

@hic: do sad je erc radio elektroniku kako treba, mehaniku mu nikad nebi dao.. u zadnje vrijeme kao da je i tu počeo fušat jer sa puno strana cujem da nisu zadovoljni ljudi

Posted

P/N: 307-05-0310

kmanifoldbig.jpg

70/72/74mm (zavisno sta ce se još raditi) K series TB (koji got brand oćeš)

K_TB_74mm_black1_360.jpg

Hytech, SSR,RMF,Skunk2 ispušna

g-158-4e9e06631e33c7dfecd4325d8a31375a7ad388d3.jpg

VIPEC ECU: bolji brži, moćniji od Hondate i imaš official support kod nas.

A i cijenom su isti a mogućnostima je vipec debelo ispred.

Posted
  Hic said:
extra

daj ne pricaj bajke.....to je sve kaj mogu rec.

proući malo koliko taj motor serijski ima prije nego komentiraš...

ovo pljuvanje po konkurenciji ti je u krajnju ruku jadno, no na to su ljudi već navikli od tebe, ali bit ću siguran da prenesem Ercu da zna kad ga sljedeći put nazoveš i moliš za savjet...

Sva sreća pa ima više ljudi koji znaju što je bilo s tim motorom i da nije bila greška od Erca...

Posted (edited)

extrafree

pogledaj ovo i sve ce ti biti jasno, ja nisam samoprozvani strucnjak za honde niti nijedan drugi auto (motor je motro, ma tko ga radio).

Sve ima svoje, a K20 je mozda najtuniraniji motor na svijetu i sve se zna. Ali sve.

jedne od NAJBOLJIH bregastih ti ja rado prodam :D

Procitaj i SVE ces saznat: molim te, samo procitaj.

http://www.camshaftshop.com/images/stories/camshaftshop/kpower.pdf

http://www.camshaftshop.com/images/stories/camshaftshop/179cdynograph.jpg

pa ce ti biti jasno tko i koliko sere.

Edited by Hic
Posted
  eXtra said:
proući malo koliko taj motor serijski ima prije nego komentiraš...

ovo pljuvanje po konkurenciji ti je u krajnju ruku jadno, no na to su ljudi već navikli od tebe, ali bit ću siguran da prenesem Ercu da zna kad ga sljedeći put nazoveš i moliš za savjet...

Sva sreća pa ima više ljudi koji znaju što je bilo s tim motorom i da nije bila greška od Erca...

ja molim za pomoc?!

o majko isusova, svasta sam cuo,

ALI TI SI POBJEDNIK!!!!!

:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

Posted
  charger said:
70/72/74mm (zavisno sta ce se još raditi) K series TB (koji got brand oćeš)

K_TB_74mm_black1_360.jpg

FN2 ima DBW tako da treba radit preradu na sajlu ili stavljati DBW TB koji je preskup...

Posted
  charger said:
DBW TB je dostupan i sl u prodaji

g-480-45316db338d377d7bf300896b67208a2994f48c8.jpg

Extra stavi ovdje komentare vrsnih tunera koji izvlače 40ps samo sa auspuhom

Di piše 40ks samo s auspuhom?

Posted (edited)

stavi i opis od denya na ercov rad, slike raspadnutog motora, komentare između njega i erca....slike oil jetova u karteru, kompletno krivo postavljenih karika, nestavljanje karika...

ima na jubitou od crvene integre koja dimi ko da je dizel, do civica koji su se raspali par puta radi tog strucnjaka, a voze se ko parne lokomotive...

stručnjaka koji gura klipove u motor u koji nesmiju ići...

Osobi koja hona i bora FRM košulje na h22 koji se raspada nakon 5km vožnje....

Edited by charger

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...