MoschuS Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Jel zna netko sto je s njima? Zovemo ali telefon iskljucen a ni web im vise ne postoji. Jesu propali?
Pekx Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ja mislim da jesu, ne zelim nikome zlo, ali mislim da je bilo i vrijeme...
Hrdzo Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Nema ti njih vec skoro godinu dana.... Tamo je jedino menza valjala!!
MoschuS Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Loll! Thnx! btw mi smo imali dosta dobra iskustva s njima
KIMI_1.8T Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Loll! Thnx!btw mi smo imali dosta dobra iskustva s njima Onda ste rijetki.
Ljubicic D. Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ...naravno da su propali kad se peugeoti ne kvare pa nisu imali posla :lol:
Pekx Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Loll! Thnx!btw mi smo imali dosta dobra iskustva s njima onda ste stvarno imali srece :lol:
Medic Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Bio i ja jednom kod njih prije par godina......upalio mi se CE na Partneru i majstori ga spojili na dijagnostiku i dijagnosticirali loš akumulator, ja reko nemoguće vani je bila zima i ujutro na nula ili minus stupnjeva auto pali ko mina.:lol: NE...i pokaže mi listić neki di je print da je loš akumulator i oće mi novi uvalit za 800 kn....ja se nasmijao i čelom nazad. U auto paru odmah skužili da je sonda bila u pitanju i umrli od smijeha na priču iz otoka:lol:
Jambo Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Auto Otok je otisao u stecaj jer je gazdarica kupovala jahte od jadnika koji su uplatili te galske poluproizvode preko kredita isporuke kasnile po 6 mjeseci.... na kraju im Peugeot Hr ukinuo koncesiju i to je bilo to... dobra ekipa koja je tamo radila je davno pobjegla dok se moglo... al menza je bila stvarno mrak :-)
KIMI_1.8T Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Auto Otok je otisao u stecaj jer je gazdarica kupovala jahte od jadnika koji su uplatili te galske poluproizvode preko kreditaisporuke kasnile po 6 mjeseci.... na kraju im Peugeot Hr ukinuo koncesiju i to je bilo to... dobra ekipa koja je tamo radila je davno pobjegla dok se moglo... al menza je bila stvarno mrak :-) Interesantno je, da su to sad drugi put napravili. Prvi put, prije 8 - 9 godina su isto pokupili novce za aute, a aute nisu ni narucili a kamoli isporucili. tada su im oprostili za prvi put. Drugi put,.....vise ne. Uglavnom, hrpetina "prepametnih", koja je vodila posao, a o poslu pojma nije imala.
msporis Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 sad je tamo samo punionica plina. Autootoka nema već skoro dvije godine, a prostori i dalje zjape prazni
Ljubicic D. Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A gdje je taj servis Otok,, to negdje u Dubravi???:huh:
x3m Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Vidim da su vrata od servisa otvorena svaki dan :huh:
msporis Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A gdje je taj servis Otok,, to negdje u Dubravi???:huh: Horvatova 80, Novi Zagreb. Vidim da su vrata od servisa otvorena svaki dan :huh: Kao što rekoh, još uvijek radi punionica plina u stražnjem dijelu dvorišta, a kao radi i parking koji nitko ne koristi
KIMI_1.8T Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A gdje je taj servis Otok,, to negdje u Dubravi???:huh: Sitni provokatoru.:lol:
Ljubicic D. Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Horvatova 80, Novi Zagreb. Ja gledam zasto mi je poznato a ja na broju 37c :doh:
Jambo Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Interesantno je, da su to sad drugi put napravili. Prvi put, prije 8 - 9 godina su isto pokupili novce za aute, a aute nisu ni narucili a kamoli isporucili.tada su im oprostili za prvi put. Drugi put,.....vise ne. Uglavnom, hrpetina "prepametnih", koja je vodila posao, a o poslu pojma nije imala. mislim da je prvi put bankovna garancija pokrivala vrijednost narucenih auta pa je to proslo....pa su radili neko prestrukturiranje poslovanja i osoblja.... kasnije nisu mogli dobiti dovoljno visoku bankovnu garanciju pa su samo određenu količinu auta imali u naruđžbi.... al su i to sjebali...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now