Axell Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Citam maloprije i ne vjerujem.... :huh: Mislav, moze komentar na ovo?? http://forum.hr/showthread.php?t=611730 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=39588.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ma to dario i darko jebu mislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Dobra reklama na vise foruma, nema sta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Osvanulo isto to i na Reno forumu...tko je prav, tko je kriv nemam pojma...samo sam primjetio da se proširilo forumima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Tema se siri na dosta specijaliziranih foruma tako da po mom skromnom misljenju ovo ce kostati C-Mod malo vise od 1700 kuna koliko je far za Ceed-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Imao sam i ja neugodnih iskustava, ali i pun k ljudi.. Koliko sam skuzio far mu nisu htjeli kupiti i nastupili su fakat bahato i bezobrazno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ... dođem pred dućan nigdje nikoga , sve zatvoreno , čekam zajedno sa nekim pesom(zove se koki-piše na ogrlici) tam ko budala još čuku vreme... :rofl::rofl: btw oni mailovi su prelol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Ima i na Kia forumu. Nazalost u zadnje vrijeme nailazim na sve puno prituzbi na C-mod po netu..ne samo na ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Nek netko napiše da Lac ne radi tamo...ja bi al nisam regan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) http://lmgtfy.com/?q=c+mod+iskustvo Lijepo, nema sta. Edited January 9, 2011 by Ciki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ovakve provokacije su zakon. ja sam se susreo sa nekim deckom koji je pljuvo po c-modu da je sjeban far na autu zbog ugradnje leca, i na kraju ispadne da je sam to radio i zajebo i tita i partiju. jbg-a negodovanja uvjek ima. zasto ja nemam nikakvih problema? uzimo i ksenona i centralnih i sve radi bez beda vec nekoliko godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 očito da neam di se ovaj nije regao i to napisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raycer Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ma debilana... lik pokusava izvuc free popravak od nekog ko nije napravio stetu sam zato jer ima novog kinezera pa place jer mu se magli far na novom kinezeru ... i onda jos rasiri po svim forumima .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Pa taman da i frajer laže i valja svejedno ovakva reklama ne treba nikome (bila ona istinita ili ne). Dakako da se ne slažem sa onom da je kupac uvijek u pravu no ostalo su nijanse Ako me pamćenje služi i ovdje ima (ili je bio) neki topic o c-modu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 e jbg sad.. ko je onda kriv? sapunica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ja mogu reći da je moje iskustvo sa firmom c-mod pozitivno, ono što sam naručio došlo je kad je rečeno i bilo je ispravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Vidio sam kako je taj far na tom ceedu izgledao....tko je za to kriv, neznam i necu se mješat, al na faru se vidi da ga se pokušalo na silu otvorit, po rubu donjem je bio nazubljen ko pila i oštećen/ispucan, i onda to samo zaliveno silikonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Ma ja nebi nis kupio u tom cmodu ... prodaju gewinde a kad se primi hrdja nece zamjenit za druge !! :rofl::rofl::rofl: NHF! :thumbsup: Uvijek sve pet s Mislavom i poslovanjem izmedju nas privatno i poslovno. nego.. citam ovaj sad topic na forum.hr i mislim si jebote koliko dvolicnih ljudi bas sam sve procitao i pljuvanje ovo ono a isti su ljudi svi ... cast izuzetcima tko zadrzi svoje neko misljenje i tog se drzi ... ovo ostalo svi prate prvog a iskustva sa doticnom firmom 0 al bitno da je ovaj prvi to rekao i tak je...:no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Ja sad ebum isao tamo kupiti i ugraditi parking senzore jer cu se ziher uparkirati u banderu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ja također moram reći da je moje iskustvo sa firmom C-mod i više nego pozitivno i nije mi jasno što ovi tu šabani baljezgaju :gossip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 ja sam dosta radio s Mislavom i imao sam samo pozitivna iskustva s njim i sa svom robom kupljenom kod njega ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Mislav izgleda kao super friendly prodavac, ali ako je on pisao ono na forumu hr izgleda kao da osnovne skole nije ni vidio nhf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) ma to dario i darko jebu mislava Malo pripazi kaj pišeš, da nebi bilo mokrih novina i tako to I ne meći moje, a i Dariovo ime u ova sranja! Moji xenoni rade, nasao sam majstora koji radi crne Astre iz Belgije Btw, ja se s nikim nebi svađao nego sam s Mislavom lijepo riješio sve probleme ovdje na našem forumu, a moje mišljenje je uvijek i biti će moje mišljenje. Ustvari, kad malo bolje razmislim....kaj si lik nije kupio auto s lećama, pa nebi morao ugradjivati? ) Lep pozdrav! Edited January 10, 2011 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) ceed prije nije imao u ponudi leće ni xenon. Al to opce nije poanta... Ne kuzim cemu blacenje, ako se dogovorila kompenzacija stete na drugom autu (citam da on nije htio novcanu kompenzaciju) i slicno.... Edited January 10, 2011 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now