Jump to content

C-mod i tema na forum.hr

Axell

Recommended Posts

ovakve provokacije su zakon. ja sam se susreo sa nekim deckom koji je pljuvo po c-modu da je sjeban far na autu zbog ugradnje leca, i na kraju ispadne da je sam to radio i zajebo i tita i partiju. jbg-a negodovanja uvjek ima. zasto ja nemam nikakvih problema? uzimo i ksenona i centralnih i sve radi bez beda vec nekoliko godina

Pa taman da i frajer laže i valja svejedno ovakva reklama ne treba nikome (bila ona istinita ili ne). Dakako da se ne slažem sa onom da je kupac uvijek u pravu no ostalo su nijanse :)

Ako me pamćenje služi i ovdje ima (ili je bio) neki topic o c-modu...

Ma ja nebi nis kupio u tom cmodu ... prodaju gewinde a kad se primi hrdja nece zamjenit za druge !! :rofl::rofl::rofl: NHF! :thumbsup:

Uvijek sve pet s Mislavom i poslovanjem izmedju nas privatno i poslovno.

nego.. citam ovaj sad topic na forum.hr i mislim si jebote koliko dvolicnih ljudi bas sam sve procitao i pljuvanje ovo ono a isti su ljudi svi ... cast izuzetcima tko zadrzi svoje neko misljenje i tog se drzi ... ovo ostalo svi prate prvog a iskustva sa doticnom firmom 0 al bitno da je ovaj prvi to rekao i tak je...:no2:

ma to dario i darko jebu mislava :D

Malo pripazi kaj pišeš, da nebi bilo mokrih novina i tako to :)

I ne meći moje, a i Dariovo ime u ova sranja!

Moji xenoni rade, nasao sam majstora koji radi crne Astre iz Belgije :)

Btw, ja se s nikim nebi svađao nego sam s Mislavom lijepo riješio sve probleme ovdje na našem forumu, a moje mišljenje je uvijek i biti će moje mišljenje.

Ustvari, kad malo bolje razmislim....kaj si lik nije kupio auto s lećama, pa nebi morao ugradjivati? :))

Lep pozdrav!

Edited by Darko

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...