killuminati Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 zanima me slijedeće, ako tko zna.. ako je na ležaju kotača u prvoj ugradnji zeger kao na prvoj slici, može li se staviti zeger kao s druge slike? ili je ipak bolje/sigurnije staviti ovaj prvi jer je cijelom duljinom jednako širok? i jel netko zna di ima za kupit ovakvih kao na prvoj slici? u Mazdi su recimo dva ova malo manje od 200 kn.. suludo.. slika 1 slika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 isto ti je to, ionako na osigurac je skoro nikakvo opterecenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 mislim da je nebitno šta ovaj drugi nije jednako širok po ciloj dužini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Možeš staviti ovaj jeftiniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 koji su to jebeni idioti , pa to je obican usocnik kaj tu kosta 200 kn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 nisam ni skuzio cijenu :lol: pogledaj di prodaju lezaje, oni inace to drze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 A zasto bi uopce mijenjao osigurace? Stavi stare i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 koji su to jebeni idioti , pa to je obican usocnik kaj tu kosta 200 kn ? :lol: ma nije to ništa.. manžeta letve volana tričavih 760 kn! spona letve volana 1150 kn! hoćeš još? pogledaj di prodaju lezaje, oni inace to drze tamo sam i kupio 4 komada oko 30 kn.. A zasto bi uopce mijenjao osigurace?Stavi stare i to je to. zato jer su stari, a ovako barem imam rezervu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 :lol: ma nije to ništa.. manžeta letve volana tričavih 760 kn! spona letve volana 1150 kn! hoćeš još? al da mi je znati kojim samo debilima to uspiju prodat... ti osiguraci se znaju malo razlohat od skidanja/stavljanja, pogotovo kad su manjih dimenzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 zato jer su stari, a ovako barem imam rezervu.. Jebeno ti je razmisljanje.:thumbsup::lol: al da mi je znati kojim samo debilima to uspiju prodat... ti osiguraci se znaju malo razlohat od skidanja/stavljanja, pogotovo kad su manjih dimenzija Da, pogotovo ovi koji su 50 - 60mm u promjeru, i siroki 2,5mm, jer lezaj kotaca mijenjas svaki mjesec.:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Jebeno ti je razmisljanje.:thumbsup::lol: a što mu fali? ne bi vjerovao, ali i veći zegeri znaju puknuti.. i to ne zbog nestručnosti pri skidanju.. osim što pucaju mogu se i deformirati.. a ti slobodno ostavi 11 godina stari zeger na autu, ja neću.. :thumbsup: Marko, prodaju onima koji to rade u ovlaštenom, a nađe ih se.. ugrubo, ruke i dijelovi samo za jedan kotač cca 1200 kn! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 a što mu fali? ne bi vjerovao, ali i veći zegeri znaju puknuti.. i to ne zbog nestručnosti pri skidanju.. osim što pucaju mogu se i deformirati.. a ti slobodno ostavi 11 godina stari zeger na autu, ja neću.. :thumbsup: Ako nisu truli, ....nikad.:no2: Deformirat ce ih onaj koji ih nikad nije vadio i nezna kako se to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 ja sam vidio popiganih na getribama ko u prici , a ni getribu ne vadis svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Zna se s kojim se alatom sta radi i kako. Nemogu svi raditi sve. I ja znam sa skalpelom rezat, ali to ne znaci da sam kirurg. Gotovo svi znaju rastavit ( i to najcesce tako da ili savinu kao u slucaju getribe na kojoj si to vidio, ili potrgaju), ali ih malo zna sastavit. Htio sam samo reci da stavljati nove osigurace na lezajeve kotaca je najobicnija glupost, ali iz svakog takvog pitanja ispadne cijela nauka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Nikad jos nisam vidio da je taj zeger pukne osim ako nije bio sudar neki u kotac, a uostalom sa kvalitetnijim lezajima dode i novi osigurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 nije stvar u kvaliteti, nego u tome je li kit ili samo ležaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now