Medic Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Imam skinut kotac pa me zanima koji vulkanizeri mogu skinut i pokrpat? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 po mom iskustvu svaki koji ima one glupsti za krpat gume na autima...sve je isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 blizu ti je onaj vulkanizer kad ides ljubljanskom iz preckog, pa kod name lijevo u rudes, i prva desno (iza zlatnih godina) pa kod autopraone je vulkanizer. tam znaju bajkeri dolaziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 dario auto, novi zagreb, trokut imaju web Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 u savskoj između molydona i pekarne vjesnik ima vulkanizer koji krpa gume na skuteru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 ilica, kod vinogradske. Krpaje pomocu gumenog čepa. Traje 20 sekundi. Kosta 50-60kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 http://www.dezurni-vulkanizer.com reci da te Marko sa BMWom poslao, Milan krpa gume procesom vulkanizacije. Znači ne stavlja čepove i slične gluposti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 (edited) Inzistiraj na tipli/gumenom čepu, žnoricu ni pod razno!!! Edited January 24, 2011 by matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Ok, hvala svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://www.dezurni-vulkanizer.com reci da te Marko sa BMWom poslao, Milan krpa gume procesom vulkanizacije. Znači ne stavlja čepove i slične gluposti.. ?? Možeš pojasnit malo ak znaš? :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 ?? Možeš pojasnit malo ak znaš? :thumbsup: Stavi fleku i zapeče btw...biciklist: ja sam u sopotu tak da mi rudeš i nije baš blizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ak si u sopotu onda Dario auto u Trnskom definitivno, ja iz vrapča tam iskljucivo idem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://www.dezurni-vulkanizer.com reci da te Marko sa BMWom poslao, Milan krpa gume procesom vulkanizacije. Znači ne stavlja čepove i slične gluposti.. Btw Čmaklja, to je prvo proces kojeg cekas jedno popodne dok zakrpa, za to treba skidati gumu sa felge a ovako dođeš direkt sa vozilom i probusenom gumom, ne skidas nista nego on direkt radi na gumi dok je SVE na vozilu. Napravi to za 15 sekundi i ti vozis dalje. Garantira za taj sistem da drzi za R motore i na ogromnim brzinama i da nece popustiti. Osobno sam vozio 299 sa takvom gumom i nije bilo nikakvih problema ..očito Znam za kombinaciju tebe i dežurnog al ovo su činjenice :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 btw...biciklist: ja sam u sopotu tak da mi rudeš i nije baš blizu a prije si bio u preckom, valjda :lol: zato sam mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 a prije si bio u preckom, valjda :lol: zato sam mislio. Nekaj si opako pobrkao......cijeli život sam u novom zg ako izuzmeno tri godine na trešnjevci kod doma sportova:lol: Brijem da će Dario biti izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Zvrcni Fiolića pitaj.. Znam da ima klaonicu i mesnicu pa mozda ima i vulkanizaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 (edited) Zvrcni Fiolića pitaj.. Znam da ima klaonicu i mesnicu pa mozda ima i vulkanizaciju... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...:notworthy: Koja si ti budala.:doh::lol::lol::lol: Edited January 24, 2011 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ma meni je on sponzor tako da mi je normalno da ću ga preporučiti, a on je stari prdonja koji sigurno dobro radi. Znam da mi je objašnjavao da on jedini (ili još možda rijetko koji) radi tim procesom vulkanizacije (nešto peče tamo nemam pojma, ima ko neku peglu - prešu). Znam da je rekao da je to sigurno bolje nego čepovi, a sad to što traje dulje ne znam.. Meni svejedno, samo sam preporučio Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Pa ako se nesto nije drasticno promijenilo u par godina, sjecam se da je ona sava mc16 ili tako nekako bila nova ispod 200kn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now