Jump to content

Recommended Posts

Posted
Devet utrka samo.

All 19 races will be broadcast live on BBC Radio 5 live or 5 live sports extra and the BBC Sport website.

bude stream na bbc sport, samo za stanovnike Uk, al ima oke proxy servera

Posted

Meni SLO2 HD prima savršeno u stanu u Zagrebu (preko antene od zgrade, na krovu zgrade). Ja sam na Rudešu.

E sad, ako vam to ne prima može biti i do tunera, jer u hrvatskoj je DVB-T mpeg2, a zlovenci imaju MPEG4

Posted
Meni SLO2 HD prima savršeno u stanu u Zagrebu (preko antene od zgrade, na krovu zgrade). Ja sam na Rudešu.

E sad, ako vam to ne prima može biti i do tunera, jer u hrvatskoj je DVB-T mpeg2, a zlovenci imaju MPEG4

HD signal je Mpeg4 i u Hr i u Slo.

All 19 races will be broadcast live on BBC Radio 5 live or 5 live sports extra and the BBC Sport website.

bude stream na bbc sport, samo za stanovnike Uk, al ima oke proxy servera

Ne da mi se streamove gledati, eventualno kad mi se poklopi da sam na poslu. Kući mi je komfornije gledati SkyHD na 42" plasmi, a ni postava nije nešto lošija nego BBC.

Posted

Ja nisam uspio uhvatiti preko antene na zgradi iz Stenjevca..morat cu se potrudit više očito :D

Posted
...

Ne da mi se streamove gledati, eventualno kad mi se poklopi da sam na poslu. Kući mi je komfornije gledati SkyHD na 42" plasmi, a ni postava nije nešto lošija nego BBC.

I mene zanima, kako gledaš Sky?

• 2 weeks later...
Posted

ali isto tako ocekujem da ce se dosta ubrzati s obzirnom na sarolikost vremena i da su puno vece promjene nego prosle sezone, iskreno mislim da u ovih 4 dana nitko nece stisnuti do kraja ;) ja se nadam da ce biti 2-3 sec sporiji na utrkama ne vise

Evo da quote-am sam sebe, kvalifikacije prosle godine u Bahreinu pole je osvojio Rosberg s 1:32.330

Prije mozda pol sata je rookie usao unutar 3 sec od toga :cheer: istina na supersoftu ali opet ohrabrujuce

1 Magnussen McLaren 1m34.910s

2 Hulkenberg Force India 1m36.445s +1.535

3 Alonso Ferrari 1m36.932s +2.022

4 Rosberg Mercedes 1m36.965s +2.055

5 Bottas Williams 1m37.635s +2.725

6 Vettel Red Bull 1m40.340s +5.430

7 Vergne Toro Rosso 1m40.609s +5.699

8 Gutierrez Sauber 1m40.717s +5.807

9 Grosjean Lotus 1m41.670s +6.760

10 Kobayashi Caterham 1m42.070s +7.160

11 Chilton Marussia 1m42.511s +7.601

Posted

eto za sve one koji su se bojali da ce ovogodisnji bolidi biti spori: Rosberg je pred sat vremena odvozio vrijeme samo JEDNU SEKUNDU sporije od proslogodisnjeg pole position-a u Bahrainu!!! Uzimajuci u obzir brojne aerodinamicke restrikcije koje bolidi imaju u odnosu na lani, turbaci su sve samo ne spori! :thumbsup::dance3vs1:

Naravno samo neki od njih :P

Posted

Mercedesi razvaljuju, pitanje jesu stvarno tako nadmoćni ili ostali skrivaju snagu... Renault je čini se u stvarnoj krizi al šta je sa Ferrarijem neam pojma

Posted

na kraju ce nazalost profitirati onaj ciji motor bude najmanje trosio. I McLaren i Merc su izjavili da ce biti ogroman izazov odvoziti utrku sa 100 litara goriva, sto u prenesenom znacenju znaci da ce se dobar dio9 utrke vozikati s pol gasa...

Dobro im (FIA-i) je Bernie rekao:

"They talk about saving fuel. They don't need these new engines to achieve that. They should get smaller motorhomes. Then they wouldn't need so many trucks going all round Europe. Mercedes are taking 23 trucks with them everywhere. If they really wanted to save fuel they should stop that.

Read more at http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/144219.html#1EKCJJMVhWIvi6lp.99

Posted

Osim toga veliko je pitanje tko je vozio s koliko goriva u tankovima, polako ovo su tek prvi ozbiljniji treninzi, ali da Mercedes izgleda vrlo jako to je istina, po meni se to najbolje vidi po formi Force Indie i Williamsa

Zanimljiva stvar je da kruze price da bi Ferrariji trebali manje trositi jer imaju neki sustav za gasenje protoka goriva na kocenju, ako je tocno na nekim stazama ce to biti velika prednost a na nekima ne :)

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...