mrlakis Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 ekipa, kad je sutra utrka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 6 ujutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Ima kakav stream da radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 citam da je bila dobra utrka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ja se jutros probudio 5:45, i mislim se kako mi je nekako hladno. Računam da će utrka ionako biti smeće okrenuo se na drugu stranu i nastavio. Sad mi je žao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Upravo gledam na SKY F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ja se jutros probudio 5:45, i mislim se kako mi je nekako hladno. Računam da će utrka ionako biti smeće okrenuo se na drugu stranu i nastavio. Sad mi je žao Ja stavio budilicu u isto vrijeme...probudio se u 9:30, ne sjecam se da je uopce zvonila, kamoli da sam ju ugasio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ja se digao u 6 i otisao na posao ahhaahh. Nisam ni na poslu mogao popratit na live timingu jel sam mjenjao seficu i radio inventuru, hoce bit snimka di? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ima snimka na torrentima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ko kaze da formula ne moze driftat haha, verstappen izgubio zivce bio, opsovao u eteru A bogme je i alonso imao opak salto Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 (edited) Verstappen bi mogao na godinu umjesto Kimmia u Ferrari, ak ovako nastavi, meni se cini Edited March 21, 2016 by KA2001MR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Verstappen bi mogao na godinu umjesto Kimmia u Ferrari, ak ovako nastavi, meni se cini Mislim da bi im to bilo pametno jer decko ima puno potencijala iako je kimmi pokazal da jos nije za otpis,samo nema srece nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Dečko grize i svaka mu čast na tome ali me nervira ono plakanje da mu se sainz makne. U utrci ste i borba je za poziciju, prođi ga ako znaš i vozi dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 pa koliko sam skuzio, ne smije svoga pretjecati, barem sam dobio takav dojam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Novi rainman ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Novi rainman ? Max je vrhunski vozač, samo se treba malo posložiti u glavi...mlad je, doći ce to na svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Ima on vrhunski bolid, samo mu malo fali konja pod haubom, kad to posloze opet ce dominirati red bull. Zivo me zanima koga ce povuc u mercedes. Nece sigurno nekoga tko ce konkurirati hamiltonu opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Pa realno, i ako ce uzimati nekog top vozaca, potpisati ce predugovor za 2018. Sigurno nece bacat milijune za otkup ugovora kad vec imaju vrhunskog vozaca u momcadi. Eventualno bi mogli ici u otkup nekog ala Perez ili Bottas i to kompenzirali sa svojim motorima. Ali najvjerojatnije ce ic ugovor na jednu godinu sa Werheleim-om...il kak se vec pise Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Mislim da nije lako sad Mercedesu, najveći problem je da "navodno" Hamilton ne sudjeluje previse u razvoju bolida, barem ni približno kao sto je to Rosberg radio. Dolazi do velike promjene pravila i ako to ne odrade kako spada nece vise biti prvi. Od svih vozaca na gridu najviše bi im pasao Kimi, ali svi znamo da on ostaje u Ferrariju ili penzija. Uglavnom bit će zanimljivo vidjeti koga ce uzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Mozda buttona nagovore da ne ode u penziju,to bi bilo interesantno Sent from my Pixel XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Čovjek koji je definicija pojma *puca mi kurac*. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Čovjek koji je definicija pojma *puca mi kurac*. kralj u gotovo. kaj velite na novi logo.lolPoslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 kralj u gotovo. kaj velite na novi logo.lolPoslano sa mog SM-N950F koristeći TapatalkLegendarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Ma nema ga nitko. Prije par godina je na zadnjoj trci odustao, i otišao direktno na aerodrom, a ne u boks. Ove godine je digao na novi level kolko mu se nije dalo vozit zadnju trku Al ovo mi jedna od jačih priča o njemu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Car careva,takav se neće pojaviti u F1 više nikada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now