Jump to content

F1 Novosti

Don-0007

Recommended Posts

Ja se jutros probudio 5:45, i mislim se kako mi je nekako hladno. Računam da će utrka ionako biti smeće okrenuo se na drugu stranu i nastavio. Sad mi je žao :D

Ja stavio budilicu u isto vrijeme...probudio se u 9:30, ne sjecam se da je uopce zvonila, kamoli da sam ju ugasio...

• 8 months later...

Pa realno, i ako ce uzimati nekog top vozaca, potpisati ce predugovor za 2018. Sigurno nece bacat milijune za otkup ugovora kad vec imaju vrhunskog vozaca u momcadi. Eventualno bi mogli ici u otkup nekog ala Perez ili Bottas i to kompenzirali sa svojim motorima. Ali najvjerojatnije ce ic ugovor na jednu godinu sa Werheleim-om...il kak se vec pise

Mislim da nije lako sad Mercedesu, najveći problem je da "navodno" Hamilton ne sudjeluje previse u razvoju bolida, barem ni približno kao sto je to Rosberg radio. Dolazi do velike promjene pravila i ako to ne odrade kako spada nece vise biti prvi. Od svih vozaca na gridu najviše bi im pasao Kimi, ali svi znamo da on ostaje u Ferrariju ili penzija. Uglavnom bit će zanimljivo vidjeti koga ce uzeti

• 11 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...