KIMI_1.8T Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tom logikom mora da im je Liga prvaka neisplativa kad je prenose samo utorkom a srijedom novatv. F1 HTVu NIKAD nije bila isplativa jer je on nije znao isplatit. I pazi mudrace, oni su još i slali komentatore na trke, a znali su da su u minusu sa F1. To se moglo dok se imalo i trošilo ko grčka, a sad imaju preko pola milijarde duga poreznoj, skresali su sve programe ,otpustili sve honorarce itd itd. I naravno da se kresala F1 kad je veliki gubitaš , a u stvari se nikad nije pazilo da bude isplativa sve si reko ovime a da toga nisi ni svjestan Tvoji su postovi u svim topicima o tebi vec odavno sve rekli, pa nikom nista. Uzivaj i dalje u svojoj zabludi da se danas vise bore na stazi nego nekad. I, popij nesto za ugodne trenutke gledanja.:lol:
KA2001MR Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja pricam o trkama koje sam gledao. Pocev od vremena Stewarta, Icxa, Fitipaldia, Hilla (Grahama), Regazzonia, Massa, Hunta, Petersona, Ceverta,............itd, i tvrdim da je prije formula bila daleko zanimljivija, i da su prije vozaci imali daleko veca muda.A, o cemu ti pricas? S cim ti usporedjujes? Sa statistickim podatcima? vjerujem da je sad u igri puno više novaca(nažalost) i da svaki vozač muda mora ostavit sa potpisom na ugovor, jel sponzori sigurno nevole vidjet svoje ime na bolidu u travi. ne kažem da je tako al moje mišljenje samo ona vremena su bila, prošla i neće se vratit, ja ne sumnjam da još ima vozača sa mudima u današnjoj f1, al mislim da se i nesmiju razbacivat njima jel odmah riskiraju štetu u milijunima
msporis Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) Tvoji su postovi u svim topicima o tebi vec odavno sve rekli, pa nikom nista.Uzivaj i dalje u svojoj zabludi da se danas vise bore na stazi nego nekad. I, popij nesto za ugodne trenutke gledanja.:lol: Ti očito ne znaš čitati kad si se na ono uvrijedio ili kad si iz toga shvatio da ja mislim da se danas na stazi bore više nego ikad. :doh: ona vremena su bila, prošla i neće se vratit, ja ne sumnjam da još ima vozača sa mudima u današnjoj f1, al mislim da se i nesmiju razbacivat njima jel odmah riskiraju štetu u milijunima Mislim da nije stvar u mudima jer se razbijaju svako malo. Prije je stvar da jednostavno ne mogu jer sve više toga nosi aerodinamika, pa je sve teže pretjecat, a 'hrabre' poteze ne gledamo jer pobjeda premalo donosi, pametnije je skupljat bodove... a tu je jos i fia koja te kazni ako vozaca krivo pogledas dok ga pretičeš... u 90% sudara netko dobije kaznu... i tak... ovaj bodovni sustav je donio neto više akcije, al mislim da je najbolji bio onaj 10 6 4... pa ti budi treći nemoj se pokušat probit dalje Edited May 22, 2011 by msporis
KIMI_1.8T Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ti očito ne znaš čitati kad si se na ono uvrijedio ili kad si iz toga shvatio da ja mislim da se danas na stazi bore više nego ikad. :doh: Ako sam krivo shvatio, isprika. Ali, ti si Fangia spomenuo s podrugivanjem.
KIMI_1.8T Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 vjerujem da je sad u igri puno više novaca(nažalost) i da svaki vozač muda mora ostavit sa potpisom na ugovor, jel sponzori sigurno nevole vidjet svoje ime na bolidu u travi. ne kažem da je tako al moje mišljenje samo ona vremena su bila, prošla i neće se vratit, ja ne sumnjam da još ima vozača sa mudima u današnjoj f1, al mislim da se i nesmiju razbacivat njima jel odmah riskiraju štetu u milijunima Mislim da je dosta u igri i sigurnost vozaca. Od Senine smrti vise niti jedan vozac F1 nije poginuo.
msporis Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 U kombinaciji svega toga, i jest problem. i zato i tvrdim, da je za svoje vrijeme, a to je moderna F1, zadnjih par sezona F1 zanimljivija no ikad... uopće je glupo uspoređivat sa 70ima ili 80ima... to su kao dva različita sporta..
KIMI_1.8T Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Htio sam samo reci da su se trke nekad dobijale na stazi u direktnoj borbi, koja je za gledatelje bila nesto sasvim deseto od ovog danas. No, nazalost (ili na srecu:D) vecina vas nije imala priliku gledati te utrke (zbog godina), pa ni nemoze ocijeniti ovo sad u odnosu na ono prije. Recimo F1 turbo era, ili grupa B u reliju. Melem za oci.:rofl:
msporis Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Sve ima svoje prednosti i mane. Meni stari stalno priča da se više nikad neće igrat nogomet kakav su igrali 90ih , pa jebga, meni nogomet i dan danas super. A nogomet je jedan od sportova koji se relativno malo mjenja kroz povijest uspoređujući primjerice sa F1
Raptor6767 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Sve ima svoje prednosti i mane. Meni stari stalno priča da se više nikad neće igrat nogomet kakav su igrali 90ih , pa jebga, meni nogomet i dan danas super. A nogomet je jedan od sportova koji se relativno malo mjenja kroz povijest uspoređujući primjerice sa F1 I u slucaju nogometa mi zna cesto doci poriv da si popijem razrijedjivac.
Dominik Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 najbolje bi bilo da HRT pocne prenositi billa boyse , jebeno zanimljivo stvarno gluposti baljezgate i poredite smijesne stvari stavi koju god hoces tu staru formulu na stazu, s 6 turba, pa da vidimo hoce u 66 krugova barcelone kasniti 3 ili 5 ili 10 krugova
matt Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Inače, oni koji misle da F1 nema ljubitelje u Hrvatskoj i da je to sponzorima ne isplativo mogli su se totalno razuvjeriti jučer kod prijenosa. T-com je počeo sponzorirati F1!!! Tolko o tome da nema zainteresiranih sponzora... A kolko sam vidio ima i još nekih novih. Samo sad ne znam kak će Dar Dar informatika proči pokraj ovih igrača Možda ponude hard disk za 5 kn.
Gabre Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Danasnja formula je izrezirana, pretjecanja se svode na obilazenje a ne borbu, ksd se poklopi kers,drs, i potrosenost guma i onda onaj drugi nema sanse..
Stiv Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Isto je jako bitno stvar napomenuti da (barem koliko se meni cini) je puno veca uravnotezenost skilla vozaca. Kad gledam neke stare snimke u dokumentarcima, svako malo se vidi kako netko proklize, izgubi kontrolu, bas napravi gresku. Danas su takve greske puno rijeđe...
Josey Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 najbolje bi bilo da HRT pocne prenositi billa boyse , jebeno zanimljivo stvarno gluposti baljezgate i poredite smijesne stvari stavi koju god hoces tu staru formulu na stazu, s 6 turba, pa da vidimo hoce u 66 krugova barcelone kasniti 3 ili 5 ili 10 krugova ja mislim vise od 5 Danasnja formula je izrezirana, pretjecanja se svode na obilazenje a ne borbu, ksd se poklopi kers,drs, i potrosenost guma i onda onaj drugi nema sanse.. Isto je jako bitno stvar napomenuti da (barem koliko se meni cini) je puno veca uravnotezenost skilla vozaca. Kad gledam neke stare snimke u dokumentarcima, svako malo se vidi kako netko proklize, izgubi kontrolu, bas napravi gresku. Danas su takve greske puno rijeđe... safety decki safety jel se treba dogodit jos jedan Sena da bi vi bili sretni jer je formula napokon zanimljiva? :doh:
Outlaw Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Meni se bas i ne svida. DRS, kers, gume ove usrane, komentatori mrtva puhala... Bezveze...
Lamb of God Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mene smeta što uvijek pobjeđuje isti,a nije Schumacher :rofl::rofl:
KA2001MR Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 (edited) nisam mislio da ću ovo ikad napisat, al ja bi da vrate blažička, ak niš da se dere kad netko nekog pretekne edit: sjetio se da sad ima puno preticanja pa bi se stalno derao, sad sam u nedoumici nek ga vrate al da mu smanje euforiju na prekidaču Edited May 23, 2011 by KA2001MR
Dado-350Z Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Današnja formula je puno zanimljivija i nepredvidljivija od predhodnih par godina. Po mome mišljenju današnji su vozači bolji u svim segmentima nego prija(ne svi naravno) Vetel,Alonso,Hamilton imaju muda dovoljno na bacanje i meni je bilo baš napeto da li bu Hamilton uhvatio Vetela ali nije nikako mogao ostati blizu zadnjih par zavoja prije izlaza na ravnicu.Obojici svaka čast i bili su klasa za sebe u ovoj utrci
Josey Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Današnja formula je puno zanimljivija i nepredvidljivija od predhodnih par godina. Po mome mišljenju današnji su vozači bolji u svim segmentima nego prija(ne svi naravno) Vetel,Alonso,Hamilton imaju muda dovoljno na bacanje i meni je bilo baš napeto da li bu Hamilton uhvatio Vetela ali nije nikako mogao ostati blizu zadnjih par zavoja prije izlaza na ravnicu.Obojici svaka čast i bili su klasa za sebe u ovoj utrci alonsov start, jao nevolim ga bas, al frajer ima muda ko bizon, krene, kers, i priblizava se ovoj dvjci ispred, i cima volan ljevo ovi ga zatvore i dodje im na valjda getribu i frajer ne pusta gas ni kers nego cimne volan desno i prodje ga... da se red bull makao u desno samo 5cm mislim da bi bio kurcšlus... al treba obratit paznju na brzinu koja je bila oko 250kmh, frajer okom nije trepnuo a kamoli popustio gas ili pustio gumbić za kers al ne nije danasnja forumla uzbudljiva :doh:
Dominik Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 nisam mislio da ću ovo ikad napisat, al ja bi da vrate blažička, ak niš da se dere kad netko nekog pretekne edit: sjetio se da sad ima puno preticanja pa bi se stalno derao, sad sam u nedoumici nek ga vrate al da mu smanje euforiju na prekidaču prebaci si na slo 2 i Alesica biti ce ti jedna trka dosta za 10 godina
Josey Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ili se ferrari vraca na velika vrata, ili ostali neznaju vozit po gradu rezultati treninga su jako zanimljivi, jedva cekam quali sutra ili je ono sta je dominik reka Costi su napokon urucili metlu
Xman Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Današnja formula je puno zanimljivija i nepredvidljivija od predhodnih par godina. Po mome mišljenju današnji su vozači bolji u svim segmentima nego prija(ne svi naravno) Vetel,Alonso,Hamilton imaju muda dovoljno na bacanje i meni je bilo baš napeto da li bu Hamilton uhvatio Vetela ali nije nikako mogao ostati blizu zadnjih par zavoja prije izlaza na ravnicu.Obojici svaka čast i bili su klasa za sebe u ovoj utrci Hamilton ga je drzao sa slabijim autom zadnjih x krugova...sad zamisli da Hamilton sjedi u Red bullu. To kaj im Vettel radi, Hamilton bi radio x10
Xman Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ili se ferrari vraca na velika vrata, ili ostali neznaju vozit po gradu rezultati treninga su jako zanimljivi, jedva cekam quali sutra ili je ono sta je dominik reka Costi su napokon urucili metlu Hamilton je na presici nakon zadnje utrke ljepo rekao da je u Monte Carlu puno važniji vozač nego auto pa me niš ne čudi da je Alfonso dobar jer tamo baš trebaš imat muda ko...
KA2001MR Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ili se ferrari vraca na velika vrata, ili ostali neznaju vozit po gradu rezultati treninga su jako zanimljivi, jedva cekam quali sutra ili je ono sta je dominik reka Costi su napokon urucili metlu Aldo Costa napustio mjesto tehničkog direktora u Ferrariju Ovogodišnji Ferrarijev bolid nije ispunio očekivanja, uglavnom zbog problema s aerodinamikom. Momčad stalno pokušava smanjiti zaostatak za bolidima Red Bull Racinga i McLarena, no u Španjolskoj je uslijedio još jedan težak nastup u kojem je Alonso upisao krug zaostatka za pobjednikom Sebastianom Vettelom, pa ne čudi vijest da su u Maranellu počeli rezovi. „Scuderija Ferrari Marlboro objavljuje da će Aldo Costa napustiti mjesto tehničkog direktora momčad i preuzeti novo mjesto unutar tvrtke.“ „Tehnički će odjel u međuvremenu biti restrukturiran u tri zone. Pat Fry bit će direktor odjela za šasije, proizvodnja će biti u rukama Corrada Lanzonea, a Luca Marmorini bit će zadužen za odjel motora i elektronike. Svi će odgovarati šefu momčadi Stefanu Domenicaliju.“
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now