Bezimeni Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Ma stavi stock i vozi istu kombinaciju ko i do sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Na tvom mjestu bi gledao odmah napraviti upgrade (hibrid) kad se, ajmo tako reć, ukazala prilika. I taj turbo bi onda radio sa većom rezervom nego ovaj trenutni (+ možeš još nešto snaga izvuć). :thumbsup: Jedino si ti trebaš odvagnuti koliko te cjenovno to sve više košta i da li želiš ulaziti u to (kolko je ta turbina skuplja + ponovni remap). Inače bi sve trebalo funkcionirat ok i sa normalnom turbinom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 hvala renda uglavnom hibrid mi je financijski skuplji sto trenutno nisam u mogucnosti, a u daljnje prerade motora nebih ulazio. tako da cu uzet tvornicku repariranu i to je to kad se slozi javim opet riport kakvo je stanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 evo zavrsio sranja sa turbom. uzeo novu na kraju i sad sve sljaka. i čudno je gledati kako auto radi normalno nakon 5 godina (da ne ureknem i pokucam u drvo i to). e sad pitanjce. znam da se ta tema pročistila 8000 puta i sad sam totalno pun straha da se opet nes ne sjebe. skinuo sam zadnji lonac opet i imam samo pretkatalizator i cijev do kraja. da li to moze sjebat turbinu na neki nacin ili da vratim zadnji lonac nazad makar je lonac fi 60 čistog protoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Ne moze. Sam se vozi i mani se ovih savjeta strucnjaka koji srednju skolu nisu zavrsili, a radni staz im se mjeri u minutama. Edited July 30, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now