Japanac Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Bok cure Jel ima tko iskustva sa gore navedenim? I pritom mislim na normalnim autima za normalnu upotrebu, a ne stage 3,4,6, 17 i ne znam šta... Naime, moja draga majka je uspjela spalit lamelu u 20 000 km.... Obično joj to uspije u 100 000 ili tu negdje, zbog toga kaj sic zavari na volan, i drži nogu na pedali, parkira u drugoj i tak neke sitnice... Al ovo mi se fakat čini malo prebrzo, čak i za nju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 nikad cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Hebate, pa ta tvoja stara siluje taj auto .... Je li ima dijela na tom autu, a da nije vec zamijenjen ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 (edited) Ja stavio na Almeru, uzeo u ovlaštenom kao zamijenski dio...Za sada sve 5, iako nisam ni 10 tisuća napravio... EDIT: negdje se vode i pod ASCO ako se dobro sjećam Edited April 30, 2011 by entuzijast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Naprodavao ih se...za sada, bez reklamacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 stavi joj sinter one neke Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjuro Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Apsolutno svaka preporuka za Aisin. Ja imam na hachiju Aisinovu lamelu već 2-3 godine, s tim da u drift konstantno koristim clutch kick (visoki okretaji, naglo otpuštanje kuplunga kako bi motor podigao okretaje i naglo otpustio snagu na pogonske kotače) i lamela je izdrzala bez ikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Nanitaj oblogu za 200kuna i poravnaj z!masnjak, pa nek pali kolko oce, bar bu jeftino..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Ja zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Japanac, mislim da smo odavno zaključili da je problem u tvojoj staroj. A da odvojiš malo svog vremena i naučiš je voziti???? ::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 (edited) Zamašnjak ću sad morat mijenjat jer je tokaren već previše puta... Hvala na iskustvima, i mislio sam da je tak, samo se nisam mogao uvjerit da ga je uspjela baš u tako rekordnom roku spržit... No ajd, jedna je mama stavi joj sinter one neke Ma prebacit ću Helix s Legacya, iako, i to bi spalila... a to je malo više od 3000kn kolko je set za mazdu :lol: Edited May 1, 2011 by Japanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 ja montirao dosta komada i nikad problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 imao ja na corolli ae92 gti, isto ko i djuro, ubijao sam to kvacilo i nikad nista, definitivno preporuka za serijski auto btw... ako das nitati lamelu onda stavi karbonsku, nije velika razlika u cijeni, onda ce se stara stvarno morati potruditi spaliti ju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Jel to radi netko kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 a koju je to spalila, oem exedy? zamašnjak uzimaš novi ili rabljeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Prvi set je mijenjan na 75 000km, mi smo auto kupili sa 63 000.... stavljen original u M.D. autu koji više ne postoji, ta je trajala do 155 000km, i nakon toga stavljen Aisin, koji je sad mortus, a auto ima 177 000.... i pošto je zamašnjak svaki put tokaren, sad je već u komi, trese pri kretanju nekad, i tak... Ne znam još kaj ću stavit, al znam da sigurno neću ić u servis po zamašnjak jer vjerojatno košta više nego što auto vrijedi lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 (edited) Ne znam još kaj ću stavit, al znam da sigurno neću ić u servis po zamašnjak jer vjerojatno košta više nego što auto vrijedi lol pa rekao sam ti da novi kosta niti 3000kn. a kod nas ti u sinter moze presvuci i onaj lik u jaski, mislim http://www.comet-cro.com/ Edited May 1, 2011 by biciklist Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Jel to radi netko kod nas? kod nas neznam, ja sam svoju lamelu slao u sloveniju, ispalo 100 i nes sitno eura.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now