Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bok cure

Jel ima tko iskustva sa gore navedenim? I pritom mislim na normalnim autima za normalnu upotrebu, a ne stage 3,4,6, 17 i ne znam šta... Naime, moja draga majka je uspjela spalit lamelu u 20 000 km.... Obično joj to uspije u 100 000 ili tu negdje, zbog toga kaj sic zavari na volan, i drži nogu na pedali, parkira u drugoj i tak neke sitnice... Al ovo mi se fakat čini malo prebrzo, čak i za nju...

Posted

Hebate, pa ta tvoja stara siluje taj auto :D....

Je li ima dijela na tom autu, a da nije vec zamijenjen :D...

Posted (edited)

Ja stavio na Almeru, uzeo u ovlaštenom kao zamijenski dio...Za sada sve 5, iako nisam ni 10 tisuća napravio...

EDIT: negdje se vode i pod ASCO ako se dobro sjećam

Edited by entuzijast
Posted

Apsolutno svaka preporuka za Aisin.

Ja imam na hachiju Aisinovu lamelu već 2-3 godine, s tim da u drift konstantno koristim clutch kick (visoki okretaji, naglo otpuštanje kuplunga kako bi motor podigao okretaje i naglo otpustio snagu na pogonske kotače) i lamela je izdrzala bez ikakvih problema.

Posted (edited)

Zamašnjak ću sad morat mijenjat jer je tokaren već previše puta... Hvala na iskustvima, i mislio sam da je tak, samo se nisam mogao uvjerit da ga je uspjela baš u tako rekordnom roku spržit... No ajd, jedna je mama :D

stavi joj sinter one neke :D

Ma prebacit ću Helix s Legacya, iako, i to bi spalila... a to je malo više od 3000kn kolko je set za mazdu :lol:

Edited by Japanac
Posted

imao ja na corolli ae92 gti, isto ko i djuro, ubijao sam to kvacilo i nikad nista, definitivno preporuka za serijski auto

btw... ako das nitati lamelu onda stavi karbonsku, nije velika razlika u cijeni, onda ce se stara stvarno morati potruditi spaliti ju...

Posted

Prvi set je mijenjan na 75 000km, mi smo auto kupili sa 63 000.... stavljen original u M.D. autu koji više ne postoji, ta je trajala do 155 000km, i nakon toga stavljen Aisin, koji je sad mortus, a auto ima 177 000.... i pošto je zamašnjak svaki put tokaren, sad je već u komi, trese pri kretanju nekad, i tak... Ne znam još kaj ću stavit, al znam da sigurno neću ić u servis po zamašnjak jer vjerojatno košta više nego što auto vrijedi lol

Posted (edited)
Ne znam još kaj ću stavit, al znam da sigurno neću ić u servis po zamašnjak jer vjerojatno košta više nego što auto vrijedi lol

pa rekao sam ti da novi kosta niti 3000kn.

a kod nas ti u sinter moze presvuci i onaj lik u jaski, mislim

http://www.comet-cro.com/

Edited by biciklist

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...