Ivo GTi 16v Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 ukratko, moze li se fsi motor ubaciti u neki stariji auto bez cijele motorne instalacije, da se spoji na MS, vems ili nesto slicno. ako ima koji projekt vec slican moze link ili nesto. inace rjec je o vw motoru 3.2 axz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ja vec 2 godine trazim odgovor na to pitanje i koliko sam shvatio ne može se. Navodno priča ide ovako: a) problem je što SA ne zna kontrolirati visokotlačnu pumpu na bregastoj b) ne bi radila struja, jer T/FSI imaju nekakav gadan kompjutor, pa npr. ne bi radio ABS, klima, čukice itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Pumpu je jednostavno kontrolirati, ali neke druge stvari ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko_16v Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 motor ide u stariji VW, bez ABS-a, DSG-a, klime, i ikakvih slicnih stvari. zanima me samo moze li se dobiti da motor pali, radi i ide normalno, na normalnom mjenjacu i svemu ostalom od Vr6, sa SA. ili da idem na serijsku struju tnx unaprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 moze se, pogotovo ako se samo motor prebacuje(znaci nisu problem TC i takvi sustavi). Ali posao je poprilicno zajeban, tj mapiranje je dosta kompliciranije. I jako je bitno dal ostaje DSG ili ide na naki manualni menjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Fazing injektora Odredjen je tlakom goriva, a tlak ovisi o kutu predpaljenja. Moj frendnje napravio sa 2 sm4 ecu-a, ali se napatio. Nije nimalo jednostavno i skupo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 manualni mjenjac ide gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 znaci ide ti SA gore(normalno MS i takve odma zaobidi). Ako ti se neda zezati, izbusi 6 rupa na usisnoj grani i gotovo . Ako bas zelis da ostane FSI, onda se pripremi da to dobro platis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 znaci ide ti SA gore(normalno MS i takve odma zaobidi).Ako ti se neda zezati, izbusi 6 rupa na usisnoj grani i gotovo . Ako bas zelis da ostane FSI, onda se pripremi da to dobro platis. Problem je što na VW 24V motorima koji nisu FSI , injektori stoje u glavi , odmah na početku kanala , znači da bi trebao raditi kompletnu usisnu granu novu. Kada bi išao na turbo , to bi onda bilo ok , ali on bi da ostane stock motor. Nije nikakav problem da ostane FSI , treba mu originalni ECU , kontroler pumpe goriva i pumpa goriva. Treba malo poprčaki po kompu , izključiti immo , pogasiti nepotrebne stvari i stvar šljaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko_16v Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Problem je što na VW 24V motorima koji nisu FSI , injektori stoje u glavi , odmah na početku kanala , znači da bi trebao raditi kompletnu usisnu granu novu. Kada bi išao na turbo , to bi onda bilo ok , ali on bi da ostane stock motor. Nije nikakav problem da ostane FSI , treba mu originalni ECU , kontroler pumpe goriva i pumpa goriva. Treba malo poprčaki po kompu , izključiti immo , pogasiti nepotrebne stvari i stvar šljaka. da... puno buba si mi bacio danas u uho preko mobitela.:cheers: zvali smo covjeka da proba srediti originalni ecu, pa cemo vidit do petka na cemu smo... ako bude, idem na sve seriski, bez dsg-a i svega ostalog sto se da iskljuciti, ako nista drugo onda kemijanje sa usisnom i svime ostalim i SA, pa mozda kojega puzica zavidati odmah Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Problem je što na VW 24V motorima koji nisu FSI , injektori stoje u glavi , odmah na početku kanala , znači da bi trebao raditi kompletnu usisnu granu novu. Kada bi išao na turbo , to bi onda bilo ok , ali on bi da ostane stock motor. Nije nikakav problem da ostane FSI , treba mu originalni ECU , kontroler pumpe goriva i pumpa goriva. Treba malo poprčaki po kompu , izključiti immo , pogasiti nepotrebne stvari i stvar šljaka. Ti si kao posto neki strucnjak za mapiranje??? Daj se bolje drzi limarije i swap-ova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ti si kao posto neki strucnjak za mapiranje???Daj se bolje drzi limarije i swap-ova. Di sam ja spominjao mapiranje? Ecu treba složiti kao i svaki drugi kada se radi swap , a dobro znaš da ja to ne radim , ali ima tko radi. Vrlo jednostavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Vidim da su se mnogi javili, pa ako sam dobro shvatio: Može se složiti s 2 x SA ili napraviti swap s 1.8T (tu sam ideju imao, ali sam odustao jer su me tako savjetovali pametniji i iskusniji . BTW koliko smo gledali, sve paše na šaraf. Jel netko "vadio" injektore, pa stavljao klasične? Čuo sam nešto i o toj teoriji, ali malo mi teško povjerovati jer su injektori na TFSI i 1.8T na različitim mjestima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 moze se s jednim SA napraviti, samo taj jedan mora biti posteni . Ima ljudi koji su stavljali klasicne injektore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now