Jump to content

motorna-ulja.hr

Recommended Posts

Nit je benzin na svakoj benzinskoj isti, nit je ulje u svakoj "Mozda" kantici isto... Iskreno ne pada mi napamet dat recimo 1500kn za ulje 150kn/L + 1 L dodatno , i zamjenit ga na 15.000km, rade dam za "isto" ulju 500-600kn i zamjenim ga na 8tkm, sa filterom i svim, Sumpor se veze za ulje, a nas je benzin veceg koncetrata sumpora nego negdje vani.

Sto znaci da ulja nisu napravljena za nas benzin... Jer sve to ima veze...

Važnije je da dam koju kn vise za benzin i tocim ga na provjerenim mjestima "bar se tak prica kaj je istina isto ne znam" nego da dam za ulje 1500kn... auto ima sad 290.000km i vozi ko zmaj... Kompresija na motoru po cilindru oko 9.5 do 9...

Jedino mi je katalizator pun, jer se vozim ko penzic po gradu, na autocesti 130km/h i ne pada mi napamet stisnut auto star 10-11god nes ce se raspast sigurno.

To sto su nekom proletili motori na renault mi nije neka zacudujuca stvar... Ja sam na svom cliu promjenio prek pol auta i na kraju ga razbio o stup, a auto se doslovno prepolovio u krovu, ni ono o sigurnosti im nes ne vrijedi(nevjerujem vise pricama), cak ljudi koji se bave kupovinom razbijenog i slaganjem, cudili se kako se na renaultu otvorio zracni jer kao kod njih to znade kod svakog drugog zastekat...

Tak da mom motoru jos nije nijedno ulje nastetilo, jer se brinem da ne ostane bez ulja i da ga redovno promjenim... to sto ljudi stisnu hladan auto, dok ulje jos nije ni proslo po motoru, to je njihova stvar, i cudom se cude kak je nes riknulo

• Replies 65
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Hic, daj napisi onda koliko je 5L Motula 15-50 ? Slao ti pm, pa nisi javio..

S tim da, mogu ja i mijenjat kod tebe, ali znas kak je na bijelom zajebano. E pa isto je kod mene :D

Tako da bi te radje postedio te muke :)

99% da je totalno različito !

U mom slučaju, isprobano nekoliko puta, skuter mi prelazi 20-30km više na OMVu nego na INI. Na obje pumpe točim 95 i isto se vozim uvijek. I to na jedno 7 litara potrošenih se osjeti tolika razlika.

Edited by Mario_S3

Ja tankam na LukOilu na Zagorskoj stalno i fakat mi više km napravi neg na ovim ostalima ... :D A razlike nikakve u voznji

Ja sam samo jednom natočio na Lukoilu na Staroj zagorskoj i više nikad. Govorim o eurodizelu.

Takodjer cuo sto su neki vec spomenuli za ove online prodavatelje: da se radi o laznjacima, preko neovlastenih uvoznika i s nepostojecim kodovima na ambalazi. Ja to ne bih stavljao u svoj auto. Ako razlike ima, sigurno nece biti vidljiva vec nakon par tisuca km.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...