Jump to content

Sa cime namazati gume

Recommended Posts

ja koristim neku Nigrinovu pjenu...pisprejas, nakon 10 minuta ojena nestane i gume crne ko noć...nisu sjajne nego mat al crne ko da su sad stavljene nove...prespricam i platike s tim jer je isti efekt...kiša ne smeta i drzi oko 2 tjedna

Brba mi je naspricao zadnju desnu gumu sa time - super izgleda ali se bojim zapeljati u lijevi zavoj :lol::lol:

ostale neces dobit jer si bitchao da sam ti zaspricao i felge i auto i turbinu :lol: placipicko

ostale neces dobit jer si bitchao da sam ti zaspricao i felge i auto i turbinu :lol: placipicko

ma joj, otisao sam u bauhaus i slozio si komplet za pranje auta

167cdb15.jpg

2 kante (2 bucket method)

way as u dry - skup ko vrag

neki kurac za gume

sonax spuzvica za insekte

uglavnom, 210kn samo tako, a sampon i rucnik i krpe od mikrofibre sam imao vec od prije

toliko o stednji¸za ono kaj smo pricali danas ;)

Ja sam probo većinu navedenog i zaključak je da su mi daleko najbolji nekakav water based dressing, recimo Eagle one max gloss, razlog je dugotrajnost i po mom ukusu taman sjaj, a najveći razlog je NEŠPRICANJE po bijelom autu, šta god sam probo do sada, špricalo mi je po autu, na bijeloj boji to se vidi jako.

I Eagle one imam u karnisteru od 5 litara i mješam ga s vodom, 50:50..:thumbsup:

Ja sam probo većinu navedenog i zaključak je da su mi daleko najbolji nekakav water based dressing, recimo Eagle one max gloss, razlog je dugotrajnost i po mom ukusu taman sjaj, a najveći razlog je NEŠPRICANJE po bijelom autu, šta god sam probo do sada, špricalo mi je po autu, na bijeloj boji to se vidi jako.

I Eagle one imam u karnisteru od 5 litara i mješam ga s vodom, 50:50..:thumbsup:

E to je to. Na eagle one sam zaboravio. Samo što ga više nigdje nema za kupiti. Valtec je propao, pa je valvoline preuzela druga firma, pa sad oni nešto kemijaju, preselili se u 3pm, nemaju ništa na lageru itd itd

silikoj sprej na mokru gumu, felgu prebrisati krpom ili papirnatim ručnicima, dok ne ishlapi se sjaji, a meni je to drama, kasnije je guma čista i crna bez sjaja.. te sjajne gume su mi kao lakirane cipele.. :D

a ni onaj sonaxov sprej nije loš, ali meni osobno silikon bolji..

Koristim glicerin i pomjesam 60% vode. Zasto? Zato jer zelim da gume izgledaju ciste i suhe.

Malo mi je glupo vidjeti uber sjajne gume koja bljesti nego felga. Onako zelim kakve su izasle iz tvornice.

Preporucio mi je striko biciklist.

Ja happy. :)

@TT

Koristim Nigrinove proizvode. Sampon, spuzva i krpa. A kanta je Bauhasova koja me ispala 4 kn. :D

Posted via Mobile Device

Edited by Dottore

• 2 weeks later...

ArmorAll Tyre gel zakon...nakon par redovitih mazanja, mazanje se može

prepoloviti...jedino kaj ga skida je topla voda i miniwash, 2-3 kiše ga neće

isprati.

Meni je glicerin bio dobar samo zato kaj ga je moja firma dobavljala za ljekarne

pa mi je bio dostupan u neograničenim količinama, ali prođeš kroz lokvu i to

više nije to, a na bijelom autu mi je uvijek pragove zasrao ako sam išao na

vožnju min. pola sata poslije pranja...

meni je neko reko da treba koka kole stavit i vode..i još dok sam imal punta naravno da sam probal....kad drugi dan imam kaj vidjet...34568437876 mrava po kotačima

aaaaaaaaaaaaaaahahhaha

dugo se nisam ovako nasmijao! uljepšao si mi dan :lol: :notworthy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...