Mirac Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 ja operem gume, pa kupim onu crnu boju u spreju i pospricam. izgleda ko novo:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 nekakva silikonska mast, e to drzi i NAKON pranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 nekakva silikonska mast, e to drzi i NAKON pranja sve do prvog zavoja:D:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 nekakva silikonska mast, e to drzi i NAKON pranja Brba mi je naspricao zadnju desnu gumu sa time - super izgleda ali se bojim zapeljati u lijevi zavoj :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 cistom guscom masti A jel ga dobro zamaštiš...ha ha :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 ja koristim neku Nigrinovu pjenu...pisprejas, nakon 10 minuta ojena nestane i gume crne ko noć...nisu sjajne nego mat al crne ko da su sad stavljene nove...prespricam i platike s tim jer je isti efekt...kiša ne smeta i drzi oko 2 tjedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Brba mi je naspricao zadnju desnu gumu sa time - super izgleda ali se bojim zapeljati u lijevi zavoj :lol::lol: ostale neces dobit jer si bitchao da sam ti zaspricao i felge i auto i turbinu :lol: placipicko Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 ostale neces dobit jer si bitchao da sam ti zaspricao i felge i auto i turbinu :lol: placipicko ma joj, otisao sam u bauhaus i slozio si komplet za pranje auta 2 kante (2 bucket method) way as u dry - skup ko vrag neki kurac za gume sonax spuzvica za insekte uglavnom, 210kn samo tako, a sampon i rucnik i krpe od mikrofibre sam imao vec od prije toliko o stednji¸za ono kaj smo pricali danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ja sam probo većinu navedenog i zaključak je da su mi daleko najbolji nekakav water based dressing, recimo Eagle one max gloss, razlog je dugotrajnost i po mom ukusu taman sjaj, a najveći razlog je NEŠPRICANJE po bijelom autu, šta god sam probo do sada, špricalo mi je po autu, na bijeloj boji to se vidi jako. I Eagle one imam u karnisteru od 5 litara i mješam ga s vodom, 50:50..:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ja sam probo većinu navedenog i zaključak je da su mi daleko najbolji nekakav water based dressing, recimo Eagle one max gloss, razlog je dugotrajnost i po mom ukusu taman sjaj, a najveći razlog je NEŠPRICANJE po bijelom autu, šta god sam probo do sada, špricalo mi je po autu, na bijeloj boji to se vidi jako.I Eagle one imam u karnisteru od 5 litara i mješam ga s vodom, 50:50..:thumbsup: E to je to. Na eagle one sam zaboravio. Samo što ga više nigdje nema za kupiti. Valtec je propao, pa je valvoline preuzela druga firma, pa sad oni nešto kemijaju, preselili se u 3pm, nemaju ništa na lageru itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 silikoj sprej na mokru gumu, felgu prebrisati krpom ili papirnatim ručnicima, dok ne ishlapi se sjaji, a meni je to drama, kasnije je guma čista i crna bez sjaja.. te sjajne gume su mi kao lakirane cipele.. a ni onaj sonaxov sprej nije loš, ali meni osobno silikon bolji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Brba mi je naspricao zadnju desnu gumu sa time - super izgleda ali se bojim zapeljati u lijevi zavoj :lol::lol: pa ak se meshin i ja nismo ubili s tim na gumama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ja sam sebi glicerin 5 kila kupio u ljekarni i godinu dana razrjeđivao sa vodom... svaki dan sam mazao gume i nema jače! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 alfacare 1L koncentrat 40 kn razrijedio s 2 litre vode i trosio godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 (edited) Koristim glicerin i pomjesam 60% vode. Zasto? Zato jer zelim da gume izgledaju ciste i suhe. Malo mi je glupo vidjeti uber sjajne gume koja bljesti nego felga. Onako zelim kakve su izasle iz tvornice. Preporucio mi je striko biciklist. Ja happy. @TT Koristim Nigrinove proizvode. Sampon, spuzva i krpa. A kanta je Bauhasova koja me ispala 4 kn. Posted via Mobile Device Edited May 31, 2011 by Dottore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Ja sam znao kad sam ostao bez i s suncokretovim namazati, a kad nije bilo njega i pasta za cipele je poslužila:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 uzmem onaj jebeni glicerol u ljekarni,3 bocice male od 50ml,stavim mrvicu vode tople i razrijedi se da je to cudo. stavio jos 3 i nema sanse da se zgusne. Di ima za nabavit onaj sta se u praonama koristi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 meni je neko reko da treba koka kole stavit i vode..i još dok sam imal punta naravno da sam probal....kad drugi dan imam kaj vidjet...34568437876 mrava po kotačima Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 naslov me podsjetio na: Čime mažeš karuuuuuuuuuuu? :lol: Ja sam prije mazao baš tim sprejem i sve ok, nikakva prašina i ina sranja... p.s. bojan LOOOOOOOOOOOOL :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Čime mažeš karuuuuuuuuuuu? :lol: Ja sam prije mazao baš tim sprejem i sve ok, nikakva prašina i ina sranja... :huh::huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Ja sam koristio ovo do jučer. Nije presjajno što mi odgovara i dugo traje Nabavio sam si ovakvu spužvicu Gdje si nabavio spužvicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 http://www.elitecarcare.co.uk/tyres.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 ArmorAll Tyre gel zakon...nakon par redovitih mazanja, mazanje se može prepoloviti...jedino kaj ga skida je topla voda i miniwash, 2-3 kiše ga neće isprati. Meni je glicerin bio dobar samo zato kaj ga je moja firma dobavljala za ljekarne pa mi je bio dostupan u neograničenim količinama, ali prođeš kroz lokvu i to više nije to, a na bijelom autu mi je uvijek pragove zasrao ako sam išao na vožnju min. pola sata poslije pranja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 meni je neko reko da treba koka kole stavit i vode..i još dok sam imal punta naravno da sam probal....kad drugi dan imam kaj vidjet...34568437876 mrava po kotačima aaaaaaaaaaaaaaahahhaha dugo se nisam ovako nasmijao! uljepšao si mi dan :lol: :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now