Logic Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Malo mi fali za to... Samo si ostavi 9855 i jos ti nadoplatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Za 200KS nemaš šta kopati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Mislim da moram kad je kompresija trenutno 12.5:1, bit ce manja kad se stavi orginal glava, al jos uvijek je previse jer je i blok bio skidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 To ti je onda problem sa krivim smjerom... Da nisi išao skidati glavu sad nebi imao tih problema. I mislim da bi mogao voziti 0.6bar boosta bez da otvoriš motor... A sad skini max 1 mm cijeli klip (da poravnaš ono što je izrazbijano), a samo sredinu klipa skini 3mm i to je to... Neznam jesi vidio gdje sliku mojih klipova da skužiš što hoću reći... Kruna klipa se nikad ne skida... Samo unutrašnja površina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Ja sam auto kupio ovako složen... sa nabijenom kompresijom itd... E sad da mi se nije dogodilo ovo za vikend nebi isao ni skinut glavu nego bi se vozio ovako. Sad kad vec moram drugu glavu nabavit jer je ova sje... i poravnat klipove napravit cu sve sta treba za turbo i bok... Nisam vidio klipove, al budem pogledao. Pretpostavljam da mislis da napravim nesto tipa ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 ja sam svoje klipove ukopavao za 5mm9 je serijska debljina klipa, 4 je ostalo Pa zato i imaš nadjev LUDAK u nicku :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Pa zato i imaš nadjev LUDAK u nicku :rofl: nikad celo nije puklo, izgorilo ili nesto slicno uvijek među karikama ode od detonacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 nikad celo nije puklo, izgorilo ili nesto slicno uvijek među karikama ode od detonacija Kad voziš na ono govno od 3,5 oktana :lol: kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Da. Kruna se u pravilu ne smije skidati, jer prvo gori upravo kruna... Sredina je zadnja koja najebe... Budem potražio slike pa ti linkam... evo jedne Edited August 26, 2011 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Evo vidiš da klipovi uopće nisu puno upušteni, s tim da imaju ovo brdašce oko svječice, a imaju 8.8:1 CR... Onaj klip sa slike koju si stavio je previše upušten... Inače atmo varijanta motora ima krunu jednako visoku, ali je ravan sa krunom osim ovih upuštenja za ventile a ima kompresiju 10.5:1 kažem ti, krunu skini što manje tek toliko da poravnaš klip. A sredinu max 3mm i sa standardnom glavom bi trebao doći na 9.x:1... Edited August 26, 2011 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 bore-stroke puno utjece na CR tako da treba izracunat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Kod mene 86x86, ravni klipovi 10.5:1, upušteni 8.8:1... Pa probaj usporediti... No ja nebi išao preko 3mm ni u kom slučaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Kod mene 86x86, ravni klipovi 10.5:1, upušteni 8.8:1... Pa probaj usporediti... No ja nebi išao preko 3mm ni u kom slučaju... kod tebe je preko 9.5:1 kompresija. Osim klipa i druge stvari utjecu na kompresiju(kolko blok skinu, kolko glava skinuta, dihtung). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Odlično. Biti će jači i u vakuumu.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Odlično. Biti će jači i u vakuumu.. :lol: Nemas ti tri ciste ni o svom motoru, ali bitno je da konstantno solis pamet drugimas. Stvarno si jebeni lik.:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now