gmajna Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dakle, kojom tehnikom stavljam natpis na kljesta? htio bi dobiti ovo: sada su crvena bez natpisa. na zadnjim kljestima imam porsche natpis a prednja su bez pa ono... svaki savjet dobrodosao :thumbsup:
gmajna Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 znaci dam napraviti najobicniju naljepnicu i samo bezbojni preko toga? i nece potamniti ili tako nesto od topline?
KIMI_1.8T Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Nije bas najobicnija. To znaju oni koji ih rade. Tu ionako nisu neke visoke temperature, pa nebi trebalo bit problema-
walbandon Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ili probas prvo u bijelo , pa naljepis slova preko, pa u crveno ostalo, pa skines nalje i ostane bijelo ..
Goertosing Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Trebao si prvo lakirati taj dio u bijelo, a onda preko toga nalijepiti onu naljepnicu s koje samo slova lijepiš (bez pozadine) i onda prelakiraš sve crveno i kada se osuši skineš folije slova i ostane bijeli natpis
Goertosing Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ili probas prvo u bijelo , pa naljepis slova preko, pa u crveno ostalo, pa skines nalje i ostane bijelo .. hebiga nisam vidio da je walbandon to isto prije napisao :doh:
gmajna Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 hvala na savjetima, sutra se igram s tim pa stavim ovdje kako je ispalo :thumbsup:
marek1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ili stavis kontra nalju natpisa (negativ ili kako vec) i posprejas u bijelo
gmajna Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 kaj si kupio ipak od karla kocnice? na kraju ipak uzeo malo cu srediti a4... spustiti 4cm, zatamniti, pors kocnice, damba radi unutra kozu po nekim mojim prohtjevima...iza ide 3.0tdi auspuh, s line branik, naprijed s4 maska...i jos par estetskih sitnica...koliko god mi je taj a4 za penzionere sada mi je sve vise i vise dobar
fokusicar Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 na kraju ipak uzeo malo cu srediti a4... spustiti 4cm, zatamniti, pors kocnice, damba radi unutra kozu po nekim mojim prohtjevima...iza ide 3.0tdi auspuh, s line branik, naprijed s4 maska...i jos par estetskih sitnica...koliko god mi je taj a4 za penzionere sada mi je sve vise i vise dobar bijela naljepnica, ne treba nikakav bezbojni... Drži godinama, provjereno...
gmajna Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 bijela naljepnica' date=' ne treba nikakav bezbojni... Drži godinama, provjereno...[/quote'] :thumbsup:
Rallye VR6 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ja isto imam naljepnice Inače porš kočnice su lakirane u crveno , pa je preko šablone pofarban natpis i onda sve u bezbojni. Nabolje bi bilo staviti čeljusti u mat bazu , onda šablona za natpis i sve u bezbojni Najlakše je zakeljiti natpis , sad imam tako i drži bez problema
Pekx Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Imam ja jedno pitanje. Znaci generalno bi uredio klješta, znaci gdje dati pjeskariti, gdje dati reparirati, plastificirati ili klasicno "bojati"? Treba naljepnica na neku posebnu foliju printati? I tak neke sitnice me zanimaju, pa ako ima tko od vas da je to sve radio, ja bi volio znati gdje, kako i koliko love? Radi se o cetveroklipnima sa boxtera. Hvala.
chorawac Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 makni natpise sa zadnjih :rofl::tatice_03::rofl::tatice_03::rofl:
rio_cyber Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Da si neko da truda slozit sablonu za sitotisak imao bi posla vidim....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now