Josip Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 meni je bilo do jaja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 kolko je polirka sa spužvama,krpama itd??? i dal imaš kasnije za prodat samo spužve i krpe za nju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 (edited) kolko je polirka sa spužvama,krpama itd??? i dal imaš kasnije za prodat samo spužve i krpe za nju??? Imam ti apsolutno sve šta se tiče poliranja,možeš kupiti sve odvojeno nema problema Cijene mašina su ti ove 1. Makita 2650 kn 2.3M 2499 kn 3.Meguiars DA 2688kn Imali smo akciju sada na klinici Meguiars DA+ žuta spužva+crna spužva+Ultimate compound+NXT wax samo 1899kn to je vrijedilo za sve polaznike klinike.Inače je to sve oko 3500kn http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.034 http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.075 http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.076 http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.047 Edited January 24, 2012 by Svig Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Opet nisam tepihe uzeo, a dva puta sam danas došao, a i usb sam uzeo kad sam drugi put došao :doh: Danas sam baš nešto zaboravan bio :lol: Dođem sutra da mi auto operete i nadam se pokupim tepihe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Opet nisam tepihe uzeo, a dva puta sam danas došao, a i usb sam uzeo kad sam drugi put došao :doh:Danas sam baš nešto zaboravan bio :lol: Dođem sutra da mi auto operete i nadam se pokupim tepihe hahahahaha fail :lol: e tekućina za stakla je brutala, čak mi i garaža miriši na nju :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Opet nisam tepihe uzeo, a dva puta sam danas došao, a i usb sam uzeo kad sam drugi put došao :doh:Danas sam baš nešto zaboravan bio :lol: Dođem sutra da mi auto operete i nadam se pokupim tepihe :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dee Jay Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Odlicna prezentacija i zaista vrlo dobri proizvodi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 (edited) Novo u ponudi California Scents mirisi !!!!! Ovdje možete vidjeti koje sve mirise imamo u ponudi http://www.partes.hr/index.php?page=katList&cat=050550 Edited January 25, 2012 by Svig Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 gubim se na vasoj stranici i može li ovako . Možeš mi dat na PP cijenu aktivne pjene za pranje i osobni stav koliko je to bolje od običnog šampona za pranje automobila. danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 nisam te pitao, hoće još tih California dolazit ili je to to zasad? budem došao jedan dan uzet neki, smrde mi kola :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ja sam imao nekoliko tih California konzervi, nažalost jako slabo traje miris, dosta slabije nego ostali mirisi u konzervama koji se mogu nac u nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 nisam te pitao, hoće još tih California dolazit ili je to to zasad? budem došao jedan dan uzet neki, smrde mi kola :lol: Ovo je tek početek imati čemo hrpu toga :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ja sam imao nekoliko tih California konzervi, nažalost jako slabo traje miris, dosta slabije nego ostali mirisi u konzervama koji se mogu nac u nas Ja već godinama koristim samo california scents i odlični su mi. A čini ti se da kratko traju jer nemaju agresivan miris pa se navikneš. Zato ih i koristim jer nemaju taj agresivan miris. Meni i nakon 3 mjeseca kad netko uđe u auto pita šta mi to fino miriši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ovo je tek početek imati čemo hrpu toga :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 (edited) Partes paket AKCIJA Gel za pranje- 59 kn Cleaner wax- 116 kn Quik detailer - GRATIS Akcijska cijena - 175 kn Ušteda - 87 kn Akcija traje od 30.01 do 04.02.2012 Edited January 30, 2012 by Svig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Konačno je gotova službena web stranica Meguiarsa za HR http://meguiars.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Pobjednik prošlog mjeseca na PS je Hrvoje (Megan) !!!! Čestitamo na pobjedi :notworthy: !!!! Vozite i dalje s nama !!!! Ovaj mjesec se vozi: Autodromo Nazionale Monza No Chicane Ferrari F 40 I dalje 1500kn na detailing, pobjedniku sa najbržim vremenom u mjesecu. Dodite, operite auto i igrajte GT5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 kak je tom antitalentu to uspijelo? čestitam hrvac Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 kad cete pocete nabavljati ove nove "spuzve" sorry ako sam OT al morao sam :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 dodjem claim-at svoj reward cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 kad cete pocete nabavljati ove nove "spuzve" sorry ako sam OT al morao sam :lol: Uskoro :doh: hehehe !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Danas i sutra svaki kupac dobiva DVD Top Gear GRATIS !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 baš tražio taj dvd, kaj ima novog u ponudi da uzmem hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 baš tražio taj dvd, kaj ima novog u ponudi da uzmem hehe Naći čemo nekaj za tebe :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 8, 2012 Author Share Posted February 8, 2012 Auto klinika 18.02.2012 Dragi Entuzijasti! 18.2.2011. Auto Partes Klinika Ovaj mjesec ćemo Vam pokazati kako se lagano voska sa DA uređajem. Isprobat ćemo cijelu paletu voskova u našoj ponudi. Prijavite se kao i do sada i to na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ograničen). Lp Auto Partes Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now