Jump to content

Monza danas 2011


Gabre

Recommended Posts

pokazao je da još nikako nije za otpis, i da ako bude imao konkurentan bolid sljedeće sezone, može se bez problema boriti za naslov.

fascinira me njegova smirenost u voznji pod pritiskom, izgleda totalno smireno, na kočenju je toliko bolji od hamiltona bio da je bilo smiješno gledati, CAR.

 

i onda ga hamilton nekako uspije proć nakon 20 krugova valjda, i odmah mu vrati schumi, po VANJSKOJ strani u zavoju :D:D

 

i intervju od Schumachera

 

Michael Schumacher has described his Monza duel with Lewis Hamilton as ‘big fun’, with the German having defended from the Englishman for much of the first half of the race. As the former was warned of over-aggressive defending, he was eventually passed by both McLarens but still finished fifth in the sole-surviving Mercedes.

 

“It was an exciting race today, both for me and I think for all of our fans, and that is why I am happy,” said Schumacher. “The fighting against Lewis was big fun and my mirrors seemed to be very small at times. We are both known for driving on the limit and that is what we did. I had to make my car as wide as a truck and had to stretch the possible as much as I could but in the end, as expected, he was still faster.

 

“The start was ideal; I held back on purpose at first in order to use the grip perfectly afterwards and then the left side was all free. To make the most of your possibilities is the maximum possible at times and that is why I had fun today, especially knowing that there is more to come in the future with all the support we have from Mercedes.”

 

izvor: http://www.gpupdate.net/en/f1-news/267838/schumacher-big-fun-to-fight-with-hamilton/

Edited by Gabre
Link to comment
Share on other sites

Bilo je lijepo gledati Shumia kako se brani i stvarno je radio odlično ali moramo priznati i malo pretjerano a Hamilton nije htio kontakt po svaku cijenu u ovoj utrci.Kad je Shumi postao korektan u zatvaranju Hamilton je prošao ali također svaka čast Shumiju na povratnom pretjecanju...to je odradio vrhunski:D

Link to comment
Share on other sites

Da se mali niger nije u suzama žalio da je stari Schumi zločest prema njemu još sad bi bio iza njega. Onda su Schumija upozorili da mora "ostaviti mjesta kada mijenja pravce" (LOL), pa ga je pustio naprijed...

 

Rekao je Ross da je krivo prešaltao brzinu dok su pričali na radio i zato ga je prešao.

Iako mislim da je onaj potez gdje je Hamiltona izgurao na travu bio previše.

Odličan dvoboj u svakom slučaju!

Link to comment
Share on other sites

hamilton se buni o mijenjanju pravca??

 

ako je ovo schumievo bilo mijenjanje pravca, što je onda bilo ono hamiltonovo sa petrovom???

 

strašno, još jedan od dokaza da očekuje da mu se svi maknu.

 

sad će opet odvest jednu bolju utrku i bit driving god.

 

što su neki pisali da je button bolji vozač od hamilton jel je odmah prešao schumia za razliku od hamiltona, totalni smjeh.

 

mislim uz ferrari navijam i za buttona, al ne da je bilo očito da je prešao schumia zato što su ovome gume odlazile, nego ono.

Link to comment
Share on other sites

I njemu isto stvarno svaka cast...mora da se stisnuo u onom bolidu kad je vidio travicu... :lol:

 

Kako su okretaji odletili dok je prešao preko trave :lol: Da se uhvatiš za jaja i gas :rofl: Alonso stvarno vadi i zadnje kapi masti iz tog bolida...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...