Vilenjak Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cestitke mrgudu i svoj ostaloj ekipi, jos jedan kvalitetan drift day
tigar_87 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Evo auto od pobjednika: http://i1134.photobucket.com/albums/m609/Ex-Cars/PA020289.jpg 4.0V8 + Nitro i 1210kg
bvlahov Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja sam bio samo kratko, na jednom treningu, ali evo par fotki....
tigar_87 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Brklja kaj je bilo sa autom? Kakve probleme si imao?
Brklja Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 (edited) Nabrazaka da napišem, čestitke mrgudu, foleru, a i svima ostalima koji su sudjelovali! Napokon složim auto da ne trokira, složim limariju (kao što se vidi ) i onda na kraju treninga koje sam stvarno vozio odlično (doslovno niti jedan čunj nisam taknuo) mi U BOKSU propiša letva volana i iscuri svo ulje.. Juri gore/dolje preko pola grada, našao sam remen od 325 motora koji nema servo kako bi bar nekako vozio kvalifikacije, a da ne sjebem servo pumpu i na kraju se to ispostavila kao gotovo nemoguća misija jer je volan tvrd doslovno kao da je auto ugašen.. I jebiga, prvo sam doslovno jedva došao na start jer nemoš' skrenut, a još teže je bilo driftati al jebiga.. Jedan krug sam odvezao super, a ova ostala dva (prvi i treći) sam stresao u gume jer nisam mogao skrenut Imam onboard, stavit ću uploadat Još jednom čestitke svima, a pogotovo Mrđi na tome što je ovogidšnji Hrvatski prvak! Htio bih se samo posebno zahvaliti Bajku, Fireu, Dimitrijeviću i svima koji se u nedjelju u 2 popodne dignu s ručka i odu na otpad tražit remen, otvarat dućan i sl. :notworthy: Edited October 2, 2011 by Brklja
Debeli Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mrgude svaka čast, ovo je veliki dan za tebe sa osvojenim prvim mjesto u ukupnom drift poretku, za mene sa osvojenim privm mjestom u ukupnom poretku Prvenstva regije sjever u klasi 12 i veliki dan za Links Team koji je zaslužan za naše uspjehe. Čestitam još jednom.
lavic_st Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 bilo je super sve.....svaka cast vozacima, ni split se nije posramio... btw: brklja, ako mozes ikako uploadat onaj clip sa te onboard camere na kojem je voznja od znaora jer slazem jedan clip, pa bi mi trebau taj clip sto prije. hvala
Vila Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 bravo momci..bravo ivo..rispekt Posted via Mobile Device
lavic_st Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 evo brzinski osvrt bar na car wash...pa di brate nadjete ovakve zene ima li ova za zilet? prva slika je ono sto ste svi cekali a drugu otvarate na vlastitu odgovornost hahaha inace druga je samo cropana prva slika.... http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc03917d.jpg/
Brklja Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 btw: brklja, ako mozes ikako uploadat onaj clip sa te onboard camere na kojem je voznja od znaora jer slazem jedan clip, pa bi mi trebau taj clip sto prije. hvala Nema frke, ali baš gledam i nema toga na ovoj kameri koja je kod mene.. Pitaj Tonćija (Tonhino) možda je to na njegovoj.. Btw Znaor za drugi put vozi fantastično :notworthy::notworthy:
Ozy Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dakle ovo što je Kurbalija složio je stvarno čudo neviđeno ... naprijed jedno -5 stupnjeva kotači ... /... -9° ja imam -4°20´ hah
lavic_st Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nema frke, ali baš gledam i nema toga na ovoj kameri koja je kod mene.. Pitaj Tonćija (Tonhino) možda je to na njegovoj.. Btw Znaor za drugi put vozi fantastično :notworthy::notworthy: pricekat cu da se znaor probudi, zna on cija je kamera.....
Markus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 -9 .. matere ti ... E da, Znaor je vozio stvarno vrhunski ... s time da ono što je berdajs radio na kvalifikacijama dugo nisam vidio ... a mi svojedobno komentirali "nemoš compactom driftat.. ovo ono" ma sve se to može
biciklist Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 -9 .. matere ti ... i dosao je na kotacima iz BGa u ZG ?
semper Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 jel završio onaj njihov tip na muriji što su ga odveli ili su ga pustili?
Markus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 i dosao je na kotacima iz BGa u ZG ? To ti mene pitaš? Ja bih rekao da nije ... vidio sam sa strane kampicu da je imao ..
biciklist Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 To ti mene pitaš? Ja bih rekao da nije ... vidio sam sa strane kampicu da je imao .. pa opcenito pitam. pa vidio i ja kampicu, al ne i prikolicu
Markus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Obzirom da sam vidio da mulde skoro uopće nema, samo gornji dio gdje se hvataju kape tak da vidiš i od gore cijeli ovjes moguće da štela camber kako treba bez puno muke, svejedno ne vjerujem da je išao po cesti iz Bg ... valjda zna netko tko je bio blizu ..
acmen Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 i dosao je na kotacima iz BGa u ZG ? To ti mene pitaš? Ja bih rekao da nije ... Nije, kasnije ga na parkingu vidio kako ide/odlazi na prikolici :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now